SPANK Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Καπου ειχα δει τις προάλλες οτι αρκετοί ειχαν αλλάξει στο Steam τους skins για να δείχνει πιο όμορφο το UI, βρήκα απο το επίσημο forum μερικά skins που μπορούμε να βάλουμε Site: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1161035">εδώ . Αν ξέρει κανενας αλλα site με τιποτα όμορφα custom skins για το steam ας το γράψει εδώ
zizu10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ωραίο θέμα!!! Εγώ εδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιώ το PixelVision και πραγματικά φαίνεται πολύ cool
gavros10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δεν ηξερα οτι γινετε να το αλλαξουμε, εισαι ωραιος. Θα μεινω με το κανονικο μεχρι να βγει καποιο που να με αφησει μλκ
SPANK Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Και εγω χτες το ανακάλυψα , ωραίο το PixelVision οντως αλλα ψάχνω για κατι ποιο ωραίο. Δείτε παρακάτω που ειναι η συγκεκριμένη επιλογή για τα Skins (δεν το ειχα προσέξει) Για να περάσουμε το skin γενικά απλα κάνουμε copy paste τον φάκελο του skin στοn φάκελο του Steam -> skins Συγκεκριμένα για το PixelVision πρέπει να περάσουμε επιπλέον και τα fonts (που εχει μεσα το pixel vision σε ξεχωριστό φάκελο) στο C:/Windows/Fonts Πολλά ακόμα Skins Site: http://steam.gamebanana.com/guis">εδω
gavros10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Βρε αθεοφοβε ολα αυτα τα εχεις εγκατεστημενα; Too much αν ειναι στον δισκο που εχεις τα windows
SPANK Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Βρε αθεοφοβε ολα αυτα τα εχεις εγκατεστημενα; Too much αν ειναι στον δισκο που εχεις τα windows Ειναι εγκατεστημένα και ενοείται και οτι ειναι σε δίσκο που ειναι μονο για παιχνίδια Edit : Ας μην βγούμε offtopic ομως
naruto14 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δεν ήξερα ότι μπορείς να αλλάξεις τα skins. Ωστόσο επειδή βαριέμαι να κάθομαι να ψάχνω ποιο μου αρέσει θα μείνω με το βασικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα