Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχεις δει από κοντά και δεν έχεις καταλάβει διαφορά?

Δηλαδή εσύ έχεις καταλάβει, πέρα απο την διαφορά μεγέθους???

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς εφόσον το περιεχόμενο είναι 4Κ...

δεν μου απάντησες όμως, είδες από κοντά?

Δημοσ.

Rs232 γιατί; Θα χρειαζεται και firmware η οθόνη;;

1 βήμα μπροστα, 2 πίσω..

Sent from my iPhone using Insomnia

το rs232  χρησιμοποιείτε στις πρόσφατες "επαγγελματικές" οθόνες, για να δέχοντε εντολές λειτουργίας και ρύθμισης απο συμβατό media player. δές την επαγγελματική σειρά της LG ασπουμε, όλες έχουνε serial για να συνδέονται με sineage player.  το serial είναι βήμα μπρός όχι βήμα πίσω.

Δημοσ.

προφανώς εφόσον το περιεχόμενο είναι 4Κ...

δεν μου απάντησες όμως, είδες από κοντά?

Όχι. Δεν είδα απο κοντά. Εσύ όμως που είδες, θεωρείς πως είναι ένα must have gadget? Γιατί αυτό είναι και τίποτα παραπάνω. Αν χρειαστεί σε ιατρικούς σκοπούς, εκεί αλλάζει το πράγμα... με αυτή την έννοια το λέω. Δεν διαφωνώ βέβαια πως η τεχνολογία εξελίσεται και όσο προχωράει συμβαδίζουμε κι εμείς μαζί... ίσως βέβαια λίγο άσκοπα-αχρείαστα-ασύμφορα.

Όλα βέβαια δεν παύει να είναι ένα τρυπάκι πάρε-δώσε.

Αυτά...

• Super Moderators
Δημοσ.

αφού δεν είδες από κοντά πως έβγαλες συμπέρασμα ότι η διαφορά είναι μόνο στο μέγεθος της οθόνης/τηλεόρασης?

δεν μπορείς να πεις την οθόνη "gadget", είναι εργαλείο σε αντίθεση με την τηλεόραση και το topic είναι για οθόνη όχι για τηλεόραση...

εσύ δλδ πιστεύεις ότι η μεγαλύτερη ανάλυση είναι μόνο χρήσιμη για ιατρικούς σκοπούς? διαφωνώ, υπάρχουν πολλά επαγγέλματα που θα επωφεληθούν από το UHD...

Δημοσ.

Καταρχας πιο σημαντικο ειναι υο dpi/ppi αποτι η ιδια η αναλυση και αυτο φαινεται ξεκαθαρα στις retina οθονες που μεχρι και το ipad mini με 1024χ768 φαινεται πανεμορφο.φυσικα σε μια οθονη 37" δεν θα δεις μεγαλη διαφορα μεταξυfull hd και 4Κ αλλα σε μια οθονη 60" οι διαφορες θα ειναι χαοτικες.

Sent from my iPod touch using Insomnia

• Super Moderators
Δημοσ.

σε TV πρέπει να κάθεσαι στη σωστή απόσταση για να δεις διαφορές ασφαλώς, το ίδιο ισχύει ανάμεσα στο 1080p και στο 720p

• Like 2
Δημοσ.

Καταρχας πιο σημαντικο ειναι υο dpi/ppi αποτι η ιδια η αναλυση και αυτο φαινεται ξεκαθαρα στις retina οθονες που μεχρι και το ipad mini με 1024χ768 φαινεται πανεμορφο.φυσικα σε μια οθονη 37" δεν θα δεις μεγαλη διαφορα μεταξυfull hd και 4Κ αλλα σε μια οθονη 60" οι διαφορες θα ειναι χαοτικες.

βρε παιδια αμαν με το "retina"

το retina ειναι ενας μαρκετινιστικος ορος που δε σημαινει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ! 

και ακομα και με βαση  αυτα που σημαινει , αν μπορεσει καποιος να βγαλει νοημα , το ipad mini δεν ειναι retina, αντιθετως εχει ενοχλητικα χαμηλη αναλυση 

το nexus 7 ειναι πιο "retina" απο το ipad mini που εχει μολις 162ppi 

• Like 6
Δημοσ.

βρε παιδια αμαν με το "retina"

το retina ειναι ενας μαρκετινιστικος ορος που δε σημαινει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ!

και ακομα και με βαση αυτα που σημαινει , αν μπορεσει καποιος να βγαλει νοημα , το ipad mini δεν ειναι retina, αντιθετως εχει ενοχλητικα χαμηλη αναλυση

το nexus 7 ειναι πιο "retina" απο το ipad mini που εχει μολις 162ppi

Καλα δικιο εχεις. Το mini δεν ειναι retina εκανα λαθος αλλα και παλι επειδη τα εχω δει και τα δυο το nexus εχει χαλια οθονη και χαλια saturation. Βγηκαμε οff topic. Sent from my iPod touch using Insomnia
  • Super Moderators
Δημοσ.

ασφαλώς κι υπήρχε, 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση είναι, πρέπει να είσαι τυφλός για να μην καταλαβαίνεις διαφορά...

Δημοσ.

Είχε μια LG 3d 84 αρa ultra to media markt στα 15999€ Ούτε καν 16000€

Για μενα αν ειχα τα φραγκα θα επαιρνα της Toshiba που ειναι και glass free και εχει σχεδον το 1/3 της τιμης!

Δημοσ.

αφού δεν είδες από κοντά πως έβγαλες συμπέρασμα ότι η διαφορά είναι μόνο στο μέγεθος της οθόνης/τηλεόρασης?

δεν μπορείς να πεις την οθόνη "gadget", είναι εργαλείο σε αντίθεση με την τηλεόραση και το topic είναι για οθόνη όχι για τηλεόραση...

εσύ δλδ πιστεύεις ότι η μεγαλύτερη ανάλυση είναι μόνο χρήσιμη για ιατρικούς σκοπούς? διαφωνώ, υπάρχουν πολλά επαγγέλματα που θα επωφεληθούν από το UHD...

Είναι δύο τύποι και ρωτάει ο ένας τον άλλον...

Ρε συ, ωραίο ρολόι! Πόσο το πήρες;

3000 ευρώ απαντάει.

Α ναι; Μμμ... το δικό μου έχει μόνο 20 ευρώ. Και τι ώρα λέει...;

7 παρά 20 του απαντάει.

Κοίτα να δεις... και το δικό μου την ίδια ώρα λέει!!!

Καταλαβαίνεις λοιπόν σε τι αναφέρομαι...; Μήπως κοστίζει ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ για κάτι που πραγματικά κανείς δεν χρειάζεται? Εκτός κι αν όλοι εδω μέσα είναι σαν έναν γνωστό μου που έψαχνε μία τηλεόραση και είχε βρει δύο με τα ίδια χαρακτηριστικά και τελικά επέλεξε την πιο ακριβή γιατί όπως έλεγε...: "Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα χειρότερο"

Βέβαια απο την άλλην θα μου πεις, μαγκιά του. Αυτός την πλήρωνε και αυτός κανόνιζε. Σωστά. Εμένα άλλο είναι το θέμα μου. Μήπως όλοι έχουμε πέσει σε αυτό το αχρείαστο τρυπάκι του να θέλουμε πάντα το καλύτερο-αχρηστο(ανεκμετάλευτο) κυριολεκτικα και να είμαστε διατεθιμένοι να πληρώσουμε ακόμη και άσκοπα χρήματα για να το αποκτήσουμε? Εδώ με καλούν στο σπίτι τους πελάτες επειδή το modem τους συγχρονίζει στα 17 Mbps και όχι στα 17,5 που συγχρόνιζε στη αρχή.

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...

Δημοσ.

Εγώ δε σε καταλαβαίνω πάντως.

Ωραία αυτά που λες, έχουν μια βάση εν μέρει, αλλά αν τα ακολουθούσαμε θα ήμασταν ακόμα με τα πράσινα monitors.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...