Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και αυτό ως πότε θα συνεχιστεί? δηλαδή ως πότε οι τιμές αντί να κατεβαίνουν θα ανεβαίνουν? έως ότου σταματήσουν τα capital controls στις τράπεζες? αυτο μπορει να παρει μηνες!!! θα κλείσουν όλα τα skroutzομάγαζα έτσι

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και αυτό ως πότε θα συνεχιστεί? δηλαδή ως πότε οι τιμές αντί να κατεβαίνουν θα ανεβαίνουν? έως ότου σταματήσουν τα capital controls στις τράπεζες? αυτο μπορει να παρει μηνες!!! θα κλείσουν όλα τα skroutzομάγαζα έτσι

To capital control θα μεινει λογικα αν και δεν νομιζω με τη μορφη αυτη... Βεβαια τωρα που ηρθαν σε συμφωνια λογικα  μετα απο λιγο καιρο θα επιτρεποντε οι κινησεις χρηματων στο εξωτερικο οποτε τα σκρουτζομαγαζα θα μπορουν κανουν εισαγωγες και μολις γινει αυτο θα αρχισουν να πεφτουν παλι οι τιμες....

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για στην δικη μου περιπτωση καθως δεν αφορα καποιο προβλημα στην παραγγελια κτλ αλλα προκειτε για την ποιοτητα των προιοντων και αν αυτα ειναι ιδια σε σχεση με αλλα καταστηματα. Πηρα το LG G2 Mini απο το καταστημα MobileHellas και ειχα διαβασει πολυ καλες κριτικες στα σχολια του καταστηματος και δεν διστασα να το αγορασω απο κει. Το κινητο που απο τις πρωτες μερες αρχησε να κανει χοντρα κολληματα σε σχεση με του φιλου (με προετρεψε να το παρω γιατι ηταν το top value for money) το οποιο του  εκανε ελαχιστα απλα κολληματακια και ναι αυτο οφειλετε στην χρηση του καθενος απλα ξαναλεω ακομα και στις πρωτες μερες ειχα θεμα. Πανω στο μηνα το κινητο εκανε κατι που δεν ειχα ξαναδει ουτε και ειχα ξανακουσει κατι παρομοιο. Εβλεπα την οθονη να τρεμοπαιζει την εβλεπα να αλλαζει χρωματα και να αναβοσβηνει οπως κανει η τηλεοραση οταν δεν εχει σημα (και οχι το κινητο ουτε εχει ερθει σε επαφη με νερο-υγρασια ουτε εχει υποστει καποιο χτυπημα). Και πραγματικα θεωρησα οτι Η' θα βγηκε το τυχαιο μοντελο ελλατωματικο η Η' θα εχει καποια ευθυνη το καταστημα για την καταντια αυτου του προιοντος.

Θα ηθελα αν καποιος εχει ξανασυναστησει κατι τετοιο η εστω να ξερει τι πρεπει να κανω ωστε τουλαχιστον να μου φτιαξουν το κινητο και να μην παει χαμενο απο service σε service ως που να μου πουνε οτι δεν φτιαχνεται τελικα. 

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για στην δικη μου περιπτωση καθως δεν αφορα καποιο προβλημα στην παραγγελια κτλ αλλα προκειτε για την ποιοτητα των προιοντων και αν αυτα ειναι ιδια σε σχεση με αλλα καταστηματα. Πηρα το LG G2 Mini απο το καταστημα MobileHellas και ειχα διαβασει πολυ καλες κριτικες στα σχολια του καταστηματος και δεν διστασα να το αγορασω απο κει. Το κινητο που απο τις πρωτες μερες αρχησε να κανει χοντρα κολληματα σε σχεση με του φιλου (με προετρεψε να το παρω γιατι ηταν το top value for money) το οποιο του  εκανε ελαχιστα απλα κολληματακια και ναι αυτο οφειλετε στην χρηση του καθενος απλα ξαναλεω ακομα και στις πρωτες μερες ειχα θεμα. Πανω στο μηνα το κινητο εκανε κατι που δεν ειχα ξαναδει ουτε και ειχα ξανακουσει κατι παρομοιο. Εβλεπα την οθονη να τρεμοπαιζει την εβλεπα να αλλαζει χρωματα και να αναβοσβηνει οπως κανει η τηλεοραση οταν δεν εχει σημα (και οχι το κινητο ουτε εχει ερθει σε επαφη με νερο-υγρασια ουτε εχει υποστει καποιο χτυπημα). Και πραγματικα θεωρησα οτι Η' θα βγηκε το τυχαιο μοντελο ελλατωματικο η Η' θα εχει καποια ευθυνη το καταστημα για την καταντια αυτου του προιοντος.

Θα ηθελα αν καποιος εχει ξανασυναστησει κατι τετοιο η εστω να ξερει τι πρεπει να κανω ωστε τουλαχιστον να μου φτιαξουν το κινητο και να μην παει χαμενο απο service σε service ως που να μου πουνε οτι δεν φτιαχνεται τελικα. 

Αρχικα να ξεκαθαρισουμε κατι. Top value for money το G2 mini με βαση τον ανταγωνισμο και ποσο κοστιζει τωρα,ουτε με σφαιρες κοινως ο φιλος σου οτι να ναι σου ειπε.

Τεσπα παμε παρακατω αν το κινητο οταν το αγορασες ηταν κανονικα σφραγισμενο τοτε ευθυνη δεν φερνει το καταστημα,απλα σου παρουσιαστηκε προβλημα και ειναι αυτο που λεμε το πας για service γιατι ουτως ή αλλως δεν μπορεις να το αξιοποιησεις ετσι οπως ειναι η οθονη. Γιαυτο αλλωστε ειναι και η εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλιστα.. να σαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω για τις διευκρινησεις.

Κατι ακομα, τωρα το κινητο εχει παει στο 150 ευρω λογω των capitals control αντι να πεφτει η τιμη ανεβαινε. Εγω οταν το ειχα παρει το κινητο ηταν στα 133. Τοτε ηταν value for money τωρα οχι. 

Δημοσ.

Μαλιστα.. να σαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω για τις διευκρινησεις.

Κατι ακομα, τωρα το κινητο εχει παει στο 150 ευρω λογω των capitals control αντι να πεφτει η τιμη ανεβαινε. Εγω οταν το ειχα παρει το κινητο ηταν στα 133. Τοτε ηταν value for money τωρα οχι. 

Βασικά τότε δεν ήταν τόσο τάπα, τώρα είναι.

Να ακριβολογούμε :)

Δημοσ.

Οπως σου παν αν το κουτι ηταν σφραγισμενο δε φταιει το καταστημα οποτε σφαιρα για σερβις και επισκευη

Δημοσ.

Καλησπέρα,

γνωρίζει κανείς αν το κατάστημα kiniti.eu είναι αξιόπιστο?

Το βρήκα στο bestprice και μόνο εκεί μπορώ να βρω αυτό που θέλω σε λογική τιμή!

Δημοσ.

Παιδια οι τιμες στο scrountz γιατι εχουν ανεβει στα υψη?Επισης γνωριζει καποιος ποτε και αν θα ξανακατεβουν? Ευχαριστω

Ανέβηκαν λόγω capital controls. Δεν μπορούν να κανουν εισαγωγές και αρα δεν έχουν και πολύ απόθεμα οποτε τσιμπανε τιμες.
Δημοσ.

Οντως παιδια ξερει κανεις ποσο αξιοπιστο ειναι το Kiniti.eu το site? Ρωτησε και ενα παιδι πιο πανω και δεν απαντησε κανεις. Ειναι το μοναδικο που ανεβασε λιγο τις τιμες του.

Επισης λετε τελη αυγουστου να ανοιξουν επιτελους οι συναλαγες με το εξωτερικο? Δεν παει αλλο αυτη η κατασταση..

Δημοσ.

Αν ειναι οντως λογο capital controls τοτε θα αργησει να ανοιξει η αγορα και να πεσουν οι τιμες γιατι τα capital controls θα κρατησουν χρονια τουλαχιστον 2 απο οτι διαβαζω

Δημοσ.

Αν ειναι οντως λογο capital controls τοτε θα αργησει να ανοιξει η αγορα και να πεσουν οι τιμες γιατι τα capital controls θα κρατησουν χρονια τουλαχιστον 2 απο οτι διαβαζω

Για να το λες ΕΣΥ έτσι θα είναι. Ααα και επειδή μάλλον το "ξέχασες", για ανέφερε λίγο τις πηγές σου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...