Προς το περιεχόμενο

Κινητα απο skroutz

natsos88
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Άκυρα αυτά που λέγονται πιο πάνω. Το doa και οι λοιποί νόμοι υπερ του καταναλωτή ισχύουν για όλες τις eu συσκευές.

Τιποτα δεν ειναι ακυρο εσυ δεν γνωριζεις μετα το 7ημερο περα απο επισκευη τα ΕΕ κινητα δεν εχουν τιποτα αλλο δεν μπορεις δηλαδη αν εχεις ενα Γερμανικο κινητο να ζητησεις αλλαγη συσκευης επισκευη και μονο επισκευη στα Ελληνικα ομως αντιθετος μπορεις και αν εκγριθει απο την αντιπροσωπεια στο αλλαζουν

Στην περίπτωση δηλαδή που παραγγείλεις συσκευή π.χ από ένα μαγαζί στην Αθήνα και μένεις εκτός, αν σου κάτσει πρόβλημα χρεώνεσαι και τα μεταφορικά για να το στείλεις πίσω στο μαγαζί ; 

Οχι αν πχ λει ΕU και το κινητο βαση imei σου πει η αντιπροσωπεια οτι ειναι για Αραβικα εμιρατα πακετο πισω σε αυτους με δικη τους χρεωση αφου βεβαια τους παρεις τηλ γ αυτο ποτε δεν ανοιγουμε το κουτι σπαζοντας την ταινια ασφαλειας πρωτα παιρνουμε τηλ στην αντιπροσωπεια δινουμε το imei μας λεει η αντιπροσωπεια οτι ειναι για χωρα της Ευρωπαικης Ενωσης και μετα το ανοιγουμε το ιmei της συσκευης το γραφει και στο κουτι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Razor ευχαριστώ για την πληροφορία. 

Ακόμα κάτι που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής

Υπάρχει η δυνατότητα πριν πληρώσεις να ανοίξεις την συσκευασία για έλεγχο ; Αν ναι είναι ανάλογα με την πολιτική του κάθε μαγαζιού / σε συννενόηση μαζί τους ; 

Να ανοίξεις την συσκευασία (πχ ταινία ασφαλείας) αποκλείεται, και δεν θα ήταν και σωστό.

Να ελέγξεις αν το κουτί (που θα βρίσκεται μέσα σε φάκελο ή σε άλλο κουτί μεταφοράς) είναι άρτιο, δηλαδή υπάρχει η ταινία ασφαλείας και δεν είναι παραβιασμένη -πριν το πληρώσεις αντικαταβολή- γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το εν λόγω κατάστημα.

Πρόσφατα ρώτησα τηλεφωνικά  πριν κάνω παραγγελία στο kaizerstore, και ενώ αρχικά μου είπαν ότι μπορεί να γίνει, μετά μου άρχισαν τα "...εγώ πρέπει να στέλνω 4-5 email στη μεταφορική, και αν το έκανα για κάθε πελάτη δεν θα έκανα κατι άλλο όλη μέρα κτλ.. Τελικά μου έδωσε να καταλάβω ότι απλά βαριόταν να το κάνει και τελικά έχασε έναν(?) πελάτη. Ένα "Ελεγχος πριν την παράδοση" απλά θα έγραφε στις σημειώσεις της μεταφορικής.

Το παρήγγειλα αμέσως μετά, μιλώντας επίσης τηλεφωνικά με το phonegallery.gr των οποίων η απάντηση στην προηγούμενη ερώτησή μου ήταν ένα απλό "Βεβαίως". Το παρέλαβα την επομένη μέσω ACS (πήγα απευθείας στην courier) και φυσικά το έλεγξα αφού άνοιξα τον φάκελο μεταφοράς, μέσα είχε απόδειξη και το σφραγισμένο κουτί τηλεφώνου, και μετά πλήρωσα.

Όταν κάποιοι το παίζουν δύσκολοι, βαριούνται ή απλά το αποκλείουν, ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

Άλλοι ιδρώνουν μήπως πουλήσουν κάτι, και άλλοι θεωρούν ότι πώληση είναι να διαβάζουν τη φόρμα παραγγελίας, να το βάζουν σε φάκελο και να φωνάζουν την courier να το παραλάβει.

Επεξ/σία από iml

Τιποτα δεν ειναι ακυρο εσυ δεν γνωριζεις μετα το 7ημερο περα απο επισκευη τα ΕΕ κινητα δεν εχουν τιποτα αλλο δεν μπορεις δηλαδη αν εχεις ενα Γερμανικο κινητο να ζητησεις αλλαγη συσκευης επισκευη και μονο επισκευη στα Ελληνικα ομως αντιθετος μπορεις και αν εκγριθει απο την αντιπροσωπεια στο αλλαζουν

Οχι αν πχ λει ΕU και το κινητο βαση imei σου πει η αντιπροσωπεια οτι ειναι για Αραβικα εμιρατα πακετο πισω σε αυτους με δικη τους χρεωση αφου βεβαια τους παρεις τηλ γ αυτο ποτε δεν ανοιγουμε το κουτι σπαζοντας την ταινια ασφαλειας πρωτα παιρνουμε τηλ στην αντιπροσωπεια δινουμε το imei μας λεει η αντιπροσωπεια οτι ειναι για χωρα της Ευρωπαικης Ενωσης και μετα το ανοιγουμε το ιmei της συσκευης το γραφει και στο κουτι

Να γίνω πιο συγκεκριμένος. Πρόβλημα εννοώ πχ DOA να μην ανάβει καθόλου, να έχει σπασμένη οθόνη γενικά κάποιο θέμα που να πρέπει να γίνει επιστροφή. Σε αυτη τη περίπτωση δεν θα χρεωθω εγώ τα μεταφορικά για να το στείλω πίσω στο μαγαζί στη Αθήνα;

Να γίνω πιο συγκεκριμένος. Πρόβλημα εννοώ πχ DOA να μην ανάβει καθόλου, να έχει σπασμένη οθόνη γενικά κάποιο θέμα που να πρέπει να γίνει επιστροφή. Σε αυτη τη περίπτωση δεν θα χρεωθω εγώ τα μεταφορικά για να το στείλω πίσω στο μαγαζί στη Αθήνα;

Οχι το καταστημα τα χρεωνετε και το πανε και το ελα ΑΛΛΑ αν θες μετα το doa να το στειλεις στο σερβις εσυ εκτος αν στην πολη σου υπαρχει σερβις της εταιριας που θες να παρεις

Αν δεν εχεις αποδειξη..εχεις εγγυηση βαση ιμει;

Κατα 99% εγγυηση γιοκ αλλα ακομα και να εχεις χασει την αποδειξη παιρνεις τηλ στο καταστημα και την επανεκτυπωνουν και στη στελνουν

Ο νόμος δε κάνει διάκριση μεταξύ επίσημης εισαγωγής ελληνικής, και παραεισαγωγής, αρκεί να είναι EU.

Ο νόμος δε κάνει διάκριση μεταξύ επίσημης εισαγωγής ελληνικής, και παραεισαγωγής, αρκεί να είναι EU.

Θα στο ξαναπω αλλη μια φορα γιατι μαλλων δεν το καταλαβες μετα το 7ημερο του doa το οποιο δινουν τα καταστηματα και οχι οι αντιπροσωπιες στα ΕU κινητα παρεχετε μονο επισκευη και οχι αντικατασταση εκτος αν δεν υπαρχει ανταλακτικο μονο τα Ελληνικα αλλαζουν κ αυτο παλι με τα χιλια ζορια η Ελληνικη αντιπροσωπια δε υπαρχει περιπτωση να κανει αλλαγη σε ΕU κινητο.

Καλησπέρα , ψάχνει φίλος να αγοράσει το lg g3 s απο σκρουτζ, έχουμε κάποια αξιόπιστα μαγαζιά μιας και πολλά βλέπω να έχουν καλές αξιολογήσεις .

Θα στο ξαναπω αλλη μια φορα γιατι μαλλων δεν το καταλαβες μετα το 7ημερο του doa το οποιο δινουν τα καταστηματα και οχι οι αντιπροσωπιες στα ΕU κινητα παρεχετε μονο επισκευη και οχι αντικατασταση εκτος αν δεν υπαρχει ανταλακτικο μονο τα Ελληνικα αλλαζουν κ αυτο παλι με τα χιλια ζορια η Ελληνικη αντιπροσωπια δε υπαρχει περιπτωση να κανει αλλαγη σε ΕU κινητο.

Kαι στο ξαναλέω και εγώ, γιατί μάλλον εσύ δεν το κατάλαβες, ο νόμος δεν κάνει διακρίσεις αν η συσκευή είναι EU. Το τι κάνει κάθε κατάστημα είναι αδιάφορο, ο νόμος υπερισχύει.

Kαι στο ξαναλέω και εγώ, γιατί μάλλον εσύ δεν το κατάλαβες, ο νόμος δεν κάνει διακρίσεις αν η συσκευή είναι EU. Το τι κάνει κάθε κατάστημα είναι αδιάφορο, ο νόμος υπερισχύει.

Και θα στο πω ξανα γιατι σιγουρα δεν καταλαβαινεις και μπορεις να παρεις πχ τη samsung να το πιστοποιησεις τα ΕU κινητα δεν αντικαθιστουνται ο λογος ειναι οτι δεν εγιναν εισαγωγη απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια ο μονος τροπος να ζητησεις αντικατασταση ειναι μονο αν το στειλεις στην αντιπροσωπεια της χωρας για την οποια προοριζοταν η συσκευη στην Ελλαδα ΜΟΝΟ τις επισκευαζουν και τις αντικαταστασεις τις κανει η αντιπροσωπεια το doa δινουν τα καταστηματα μονο που λες οτι ειναι αδιαφορο δειχνει οτι δεν εχεις ιδεα οσο για το νομο ναι διακρισεις δε κανει αλλα θα πρεπει να εχει ισαχθει και απο τον επισημο εισαγωγεα για να σε στηριξει δεν μπορεις εσυ να παρεις ενα s6 πχ Ελληνικο να φυγεις Γερμανια να παθει ζημια στον ενα μηνα και να πας στη Γερμανικη samsung και να ζητας αντικατασταση για ενα τηλ που δεν εχει ισαχθει απο τον επισημο εισαγωγεα στη χωρα για πωληση θα στο καλυψει κανονικοτατα η εγγυηση και θα επισκευαστει ολα σχεδον τα smartphone μου EU ηταν ειναι και ξερω οσες φορες ειχα θεμα στο μηνα και ζητησα αντικατασταση δεν εγινε παρα μονο επισκευη και στην τελικη μου αλλαξαν μια πλακετα και εληξε εκει το θεμα απο κει και περα κανε οτι νομιζεις καταγγελια οτι θες ΕU συσκευη μετα το doa δεν αντικαθιστατε αλλα επισκευαζεται οπως και το 99% των Ελληνικων εννοητε γενικα η αντικατασταση μετα το doa ειναι απο δυσκολη εως απιθανη αλλα για τα EU ειναι τελειος απιθανη παρα μονο αν δεν υπαρχει ανταλακτικο και δεν μπορει να επισκευαστει

Παραγγελνεις ενα κινητο το μεσημερι, κοβεται η αποδειξη αλλα σενα ερχεται μετα απο δυο μερες πχ, στην πεμπτη μερα σου σβηνει, πεθανε, μεχρι να το στειλεις αλλες δυο το πολυ...το doa ισχυει η παπαλα..

Παραγγελνεις ενα κινητο το μεσημερι, κοβεται η αποδειξη αλλα σενα ερχεται μετα απο δυο μερες πχ, στην πεμπτη μερα σου σβηνει, πεθανε, μεχρι να το στειλεις αλλες δυο το πολυ...το doa ισχυει η παπαλα..

Απο την στιγμη που υπαρχει η ημερομηνια στην αποδειξη αλλα και με αυτο που επικοινωνεις για να το στειλεις βλεπει τι ημερομηνια ειναι και ποσο απεχει απο αυτη της αγορας προφανως και ισχυει,7μερες ειναι αλλωστε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...