Προς το περιεχόμενο

Κινητα απο skroutz

natsos88
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με όλο το θάρρος θα έλεγα πως πρέπει να διαβάσεις όλο αυτό το τόπικ μιας και αυτό που αναφέρεις είναι μόνο η εμφάνιση του Skroutz. Το θέμα δεν είναι πως εμφανίζεται αλλά ο λόγος που έχει πιο καλές τιμές. Και σίγουρα δεν είναι όλα τα κινητά ίδια αλλά ούτε και τα καταστήματα.

φιλε  μου    αυτο  που  λεσ  δεν  στεκει  πρςτον  δεν  υπαρχει  λογοσ  που  ειναι  ετσι  η  τιμεσ  απλος  το  skroutz   ετσι  το  εχει  και  σου  δινει  τα  πιο  φτηνα  στην  αρχη και  μετα  παει  στα  ακριβα  και  δευτερον  πως  γινεται  τα  κινιτα  να  ειναι  διαφορετικα   ολα  ιδια  ειναι  στο  καθε  μαγαζι   και  σου  δινει  πιο  μαζγαζι το  εχει  και  ποσο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μπορεί να μου πει κάποιος πως γίνεται στα σκρουτζομαγαζα και στο bestprice να δινουν το iphone 5c τόσο φθηνό; Μιλάμε για 150€ και βάλε. Ρώτησα αν παίζει κάτι με τα ελληνικά και μου είπαν πως:

• δέχεται ελληνική σιμ
  • έχει και ελληνικό μενού

Ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει αν πρόκειται για κάποιο early hardware release ή κάποιο παραθυράκι σε EU εκδόσεις που η GR έκδοση υπερτερεί; Δηλαδή στη τελική, ποια η διαφορά μεταξύ iphone GR και iphone EU;

Προσωπικα και εγω και οι περισσοτεροι δεν προτεινουμε το Iphone 5c ακομα και στα 300ευρω για αυτα που προσφερει εκτως αν θες οπως και δηποτε κινητο Apple και δεν μπορεις να δωσεις παραπανω χρηματα.

Στο ζουμι τωρα,σε αντιθεση με τα αλλα καταστηματα αλυσιδες οπως πχ Πλαισιο-Public,Wind,cosmote κλπ που τα κινητα ειναι Ελληνικης εισαγωγης, τα καταστηματα του Skroutz που βλεπεις και το εχουν φθηνοτερα ειναι γιατι τα κινητα αυτα ειναι τα λεγομενα παρα εισαγωγης,δηλαδη τα φερνουν τα καταστηματα απο αλλες χωρες πχ Τσεχια,Γερμανια,Γαλλια κλπ και γιαυτο και εχουν και τοσο χαμηλη τιμη. Τα περισσοτερα δε κινητα εχουν κανονικα Menu Ελληνικο και η μονη πραγματικη διαφορα ειναι κυριως στο Service.

Προσωπικα και εγω και οι περισσοτεροι δεν προτεινουμε το Iphone 5c ακομα και στα 300ευρω για αυτα που προσφερει εκτως αν θες οπως και δηποτε κινητο Apple και δεν μπορεις να δωσεις παραπανω χρηματα.

Στο ζουμι τωρα,σε αντιθεση με τα αλλα καταστηματα αλυσιδες οπως πχ Πλαισιο-Public,Wind,cosmote κλπ που τα κινητα ειναι Ελληνικης εισαγωγης, τα καταστηματα του Skroutz που βλεπεις και το εχουν φθηνοτερα ειναι γιατι τα κινητα αυτα ειναι τα λεγομενα παρα εισαγωγης,δηλαδη τα φερνουν τα καταστηματα απο αλλες χωρες πχ Τσεχια,Γερμανια,Γαλλια κλπ και γιαυτο και εχουν και τοσο χαμηλη τιμη. Τα περισσοτερα δε κινητα εχουν κανονικα Menu Ελληνικο και η μονη πραγματικη διαφορα ειναι κυριως στο Service.

Τι εννοεις η "διαφορα ειναι στο service"; δεν υπαρχει καποια διαφορα στο service ειτε το παρεις απο καποιο καταστημα οπως πχ pubic,πλαισιο ειτε απο καποιο καταστημα του skroutz (αρκει να ειναι απο ΕΕ) και στις δυο περιπτωσεις ισχυει κανονικα εγγυηση απτην ελληνικη αντιπροσωπεια.Στο software,εφοσον δεν ειναι branded,δεν υπαρχει καποια διαφορα περα απτο οτι τα κινητα παραεισαγωγης συνηθως παιρνουν πιο γρηγορα τις αναβαθμισεις.Επισης τα κινητα ειναι ακριβως ιδια.

Καμμια διαφορα με το service μονο η ρομ που φοραει ειναι διαφορετικη αν πχ ειναι χαλασμενη η καμερα την ιδια καμερα με το Ελληνικο θα βαλουν

Τι εννοεις η "διαφορα ειναι στο service"; δεν υπαρχει καποια διαφορα στο service ειτε το παρεις απο καποιο καταστημα οπως πχ pubic,πλαισιο ειτε απο καποιο καταστημα του skroutz (αρκει να ειναι απο ΕΕ) και στις δυο περιπτωσεις ισχυει κανονικα εγγυηση απτην ελληνικη αντιπροσωπεια.Στο software,εφοσον δεν ειναι branded,δεν υπαρχει καποια διαφορα περα απτο οτι τα κινητα παραεισαγωγης συνηθως παιρνουν πιο γρηγορα τις αναβαθμισεις.Επισης τα κινητα ειναι ακριβως ιδια.

Μεγα λαθος για το software δε φορανε ολα τα unbranded της ΕΕ την ιδια ρομ καθε κρατος εχει τη δικια του οπως βεβαια και καθε κρατος γενικα παγκοσμιος εχει τη δικια του ρομ στις αναβαθμισει κ αυτο δεν ειναι σωστο που λες καποιες χωρες τις παιρνουν ποιο γρηγορα απο την Ελλαδα πχ Γερμανια που συνηθως τις παιρνει πρωτη οχι ολες

Όταν λέω πως δεν είναι ίδια όλα τα κινητά εννοώ πως δεν είναι όλα από ΕΕ ή όπως είπες δεν έχουν το ίδιο software, γι'αυτό είπα στον pantelis1234 να διαβάσει εξ αρχής το θέμα, για να μάθει. 

Εχεις δικιο αλλα το εθεσες λαθος ναι δεν ειναι ολα για την ΕΕ οπως και οτι φοραει το καθες κρατος την δικια του ρομ αλλα μηχανικα ειναι ολα ιδια ετσι πως το ειπες ειναι σαν να λες οτι το Ελληνικο πχ εχει διαφορα μηχανικα απο το Γερμανικο η Πολωνικο

Καμμια διαφορα με το service μονο η ρομ που φοραει ειναι διαφορετικη αν πχ ειναι χαλασμενη η καμερα την ιδια καμερα με το Ελληνικο θα βαλουν

Μεγα λαθος για το software δε φορανε ολα τα unbranded της ΕΕ την ιδια ρομ καθε κρατος εχει τη δικια του οπως βεβαια και καθε κρατος γενικα παγκοσμιος εχει τη δικια του ρομ

Εχεις δικιο αλλα το εθεσες λαθος ναι δεν ειναι ολα για την ΕΕ οπως και οτι φοραει το καθες κρατος την δικια του ρομ αλλα μηχανικα ειναι ολα ιδια ετσι πως το ειπες ειναι σαν να λες οτι το Ελληνικο πχ εχει διαφορα μηχανικα απο το Γερμανικο η Πολωνικο

Δηλαδη για να καταλαβω αν εγω παρω ενα κινητο απο γνωστη αλυσιδα πχ Cosmote,Γερμανο κλπ θα μου πουν να το παω εγω το κινητο στην Arvato οπως μου ειπε πχ το Birdphone για ενα κινητο απο Τσεχια??

Δεν το διατύπωσα σωστά, πάω πάσο. 

φιλε  μου    αυτο  που  λεσ  δεν  στεκει  πρςτον  δεν  υπαρχει  λογοσ  που  ειναι  ετσι  η  τιμεσ  απλος  το  skroutz   ετσι  το  εχει  και  σου  δινει  τα  πιο  φτηνα  στην  αρχη και  μετα  παει  στα  ακριβα  και  δευτερον  πως  γινεται  τα  κινιτα  να  ειναι  διαφορετικα   ολα  ιδια  ειναι  στο  καθε  μαγαζι   και  σου  δινει  πιο  μαζγαζι το  εχει  και  ποσο

Παντελή αφού δεν κατάλαβες αυτό που σου είπα, αν θες διάβασε αυτά που λένε τα παιδιά μήπως καταλάβεις ποιος είναι ο λόγος που είναι έτσι οι τιμές.

Δηλαδη για να καταλαβω αν εγω παρω ενα κινητο απο γνωστη αλυσιδα πχ Cosmote,Γερμανο κλπ θα μου πουν να το παω εγω το κινητο στην Arvato οπως μου ειπε πχ το Birdphone για ενα κινητο απο Τσεχια??

Ναι, οι αλυσίδες δεν τα επισκευαζουν οι ιδιες οπότε και να τους το δώσεις θα το στείλουν στην αρβατο (ή στην smartec,procordia κτλ) ή θα σου πουν να το πας εσύ ο ίδιος για πιο γρήγορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες το πας εσυ αν θες το στελνουν αυτοι δεν εχει καμμια διαφορα του Γερμανου η της Cosmote απο το εξωτερικου μιλωντας βεβαια ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΟΧΙ ΕΥΡΩΠΗΣ λογο οτι η εγγυηση ισχυει μονο για συσκευες που προοριζοντε γιατ την ΕΕ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ αλλα την αρβατο καλο ειναι να την αποφευγουμε αν εχουμε samsung η lg στην πρωτη παντα smartec στη δευτερη procordia εκτος αν εισαι θεσσαλονικη που εχουμε τα δικα μας σερβις εδω

Παντελη κοπελα ειναι και φυσικα και υπαρχει λογος και δεν εχει καμμια σχεση με το skroutz το skroutz ειναι μηχανη αναζητησης  ο λογος ειναι οτι τα καταστηματα αυτα τα ΕΕ κινητα τα παιρνουν πολλη ποιο φθηνα γ αυτο και τα δινουν και ποιο φθηνα γιατι δεν υπαρχει ο μεσαζων h Samsung Hellas και η διαφορα φυσικα και υπαρχει οχι στο hardware αλλα στο software η καθε χωρα παγκοσμιος εχει και τη δικη της Ρομ δεν φορανε ολες τις ιδιες

Δεν το διατύπωσα σωστά, πάω πάσο. 

Παντελή αφού δεν κατάλαβες αυτό που σου είπα, αν θες διάβασε αυτά που λένε τα παιδιά μήπως καταλάβεις ποιος είναι ο λόγος που είναι έτσι οι τιμές.

Ναι σωστη ησουν απλα δεν το διατυπωσες σωστα εγω καταλαβα τι ηθελες να πεις αλλα καποιοι οχι

Επεξ/σία από Razor1983

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα, από τιμές πολύ καλές. Αν σου βγει καλό το κινητό στην αγορά πρόσεχε μη το χαλάσεις γιατί δεν έχει εγγύηση επισκευής, αυτό δε με νοιάζει, εγώ κρατάω τα κινητά μου. Το μόνο λοιπόν που πρέπει να ρωτήσω στο μαγαζί που θα το πάρω είναι αν έχει DOA 7 ημερών, δηλαδή άμεση αντικατάσταση αν μου στείλουν ελλατωματικό. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι τέτοιο;

Edit: Πήρα τηλ σεβεν σποτ που εχει το κινητο που ψαχνω 115 ευρω κατω απο ισοπ, και μου ειπαν εχει doa 7 ημερων και σερβις στην ινφοκουεστ 1 χρόνο. Τώρα δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να μου πει με σιγουρια ποιο απο τα δυο ισχυει: ότι πληρώνεις παίρνεις ή με έπιασαν κορόιδο;... Δε μπορεί ρε φίλε 115 ευρω παραπάνω δίνεις στις μεγάλες αλυσίδες, κάτι θα σου προσφέρουν παραπάνω... όχι? :wacko:

Επεξ/σία από cherno

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα, από τιμές πολύ καλές. Αν σου βγει καλό το κινητό στην αγορά πρόσεχε μη το χαλάσεις γιατί δεν έχει εγγύηση επισκευής, αυτό δε με νοιάζει, εγώ κρατάω τα κινητά μου. Το μόνο λοιπόν που πρέπει να ρωτήσω στο μαγαζί που θα το πάρω είναι αν έχει DOA 7 ημερών, δηλαδή άμεση αντικατάσταση αν μου στείλουν ελλατωματικό. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι τέτοιο;

Edit: Πήρα τηλ σεβεν σποτ που εχει το κινητο που ψαχνω 115 ευρω κατω απο ισοπ, και μου ειπαν εχει doa 7 ημερων και σερβις στην ινφοκουεστ 1 χρόνο. Τώρα δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να μου πει με σιγουρια ποιο απο τα δυο ισχυει: ότι πληρώνεις παίρνεις ή με έπιασαν κορόιδο;... Δε μπορεί ρε φίλε 115 ευρω παραπάνω δίνεις στις μεγάλες αλυσίδες, κάτι θα σου προσφέρουν παραπάνω... όχι? :wacko:

Αν ειναι για ΕΕ φυσικα και εχει εγγυηση ποιος σου το πε αυτο βεβαια δεν ξερω για τα apple τι ισχυει αλλα για ολα τα υπολοιπα αυτο ισχυει συν οτι το καταστημα μπορει να λεει οτι εχει doa αλλα τι doa πχ εχει καταστηματα που μια χαλασμενη οθονη η ακουστικο δεν το πιανουν σαν doa αλλα το καλυπτει η εγγυηση αλλα το πιανουν εσυ πρεπει να ρωτησεις οταν λενε doa εννουν νεκρο κινητο η ακομα και ενα χαλασμενο ακουστικο το δεχοντε σαν doa υποψιν το doa το δινουν τα καταστηματα ΟΧΙ οι αντιπροσωπιες οσο για τις μεγαλες αλυσιδες οντος σου προσφερουν κατι μια αδεια τσεπη

Επεξ/σία από Razor1983

Παντελη κοπελα ειναι και φυσικα και υπαρχει λογος και δεν εχει καμμια σχεση με το skroytz το skroutz ειναι μηχανη αναζητησης  ο λογος ειναι οτι τα καταστηματα αυτα τα ΕΕ κινητα τα παιρνουν πολλη ποιο φθηνα γ αυτο και τα δινουν και ποιο φθηνα γιατι δεν υπαρχει ο μεσαζων h Samsung Hellas και η διαφορα φυσικα και υπαρχει οχι στο hardware αλλα στο software η καθε χωρα παγκοσμιος εχει και τη δικη της Ρομ δεν φορανε ολες τις ιδ

ε  εγω  δεν  ειμαι   κοπελα  καταλαβες 

ε  εγω  δεν  ειμαι   κοπελα  καταλαβες 

Aυτο το ξερω για το φιλε μου που ειπες στη Tzoustiana σε ειπα οτι ειναι κοπελα δεν ειπα εσενα κοπελα

Να κάνω κι εγώ κάποιες ερωτησούλες :P

Παρακολουθώ το galaxy A5 αυτές τις μέρες και βλέπω ότι κάθε μέρα πέφτει 1€ περίπου στα πρώτα πρώτα σκρουτζομαγαζα. Μέσα σε αυτά είναι και το kaizershop το οποίο έχω ακούσει ότι είναι αξιόπιστο. Μερικές απορίες μου γεννήθηκαν λοιπόν:

1) κάποιο άλλο αξιόπιστο μαγαζί; Κι όταν λέω αξιόπιστο εννοώ και για DOA και για να είναι όντως Ευρωπαϊκής εισαγωγής και να μη τρέχω σαν τον μακακα μετά να ξεμπερδεύω. Επίσης επειδή μαλλον εξαντλήθηκε το κινητό αυτό σε άσπρο χρώμα στο συγκεκριμένο κατάστημα, θα πρέπει να το βρω απο αλλού.

2) Πως ειναι δυνατον καθε μερα να πεφτει η τιμη; Αφού τα αποθέματα θα είναι από την ίδια εισαγωγή  :blink:

Ευχαριστώ!

• Moderators

2) Η τιμη που πεφτει κατα 1 ευρω ειναι "μαχη" αναμεσα στα σκρουτζομαγαζα για να βγαινουν πρωτα στη λιστα. Σε αυτα τα ποσα το 1 ευρω ειναι αναξιο λογου ως προς το κερδος :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...