Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν εχει πραγματοποιησει καποιος αγορα απο το stechi, εχει αρκετες κριτικες εκ των οποιων σχεδον ολες πολυ θετικες απλα θα ηθελα να μου πει και καποιος απο εδω τη γνωμη του

• Like 1
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν εχει πραγματοποιησει καποιος αγορα απο το stechi, εχει αρκετες κριτικες εκ των οποιων σχεδον ολες πολυ θετικες απλα θα ηθελα να μου πει και καποιος απο εδω τη γνωμη του

Κοίταξε. Αφού θες να το πάρεις από αξιόπιστο μαγαζί του σκρουτζ και εάν ακόμη έχεις αμφιβολίες για το προιόν  τότε άμα θες πάρτο με αντικαταβολή και θα το ελέρξεις επί τόπου και εάν σε ικανοποιεί θα πληρώσεις επιτόπου

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω αγορασει 2 φορες απο bird χωρις το παραμικρο προβλημα .....αλλα στο συγκεκριμενο βλεπω οτι εχουν αρκετα υψηλοτερη τιμη

thanks για την απαντηση, ετσι για την ιστορια τελικά το πηρα απο phonegallery και την αλλη μερα το ειχα σπιτι μου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το Nexus 5 32GB αλλα απο οτι εχω διαβασει απο το forum λενε οτι δεν καλυπτεται απο την εγγυηση της LG Hellas. Αυτο ειναι σιγουρο και καλυτερα να παω για το 16GB? Και κατι ακομα απο τα πιο κατω καταστηματα εσεις πιο μου συστηνεται?

Για Nexus 5 32GB:

http://www.skroutz.gr/s/4219717/LG-Google-Nexus-5-D821-32GB.html

Απο smarties.gr εχει παραγγειλει κανεις? ειναι οκ σαν καταστημα? Ή καλυτερα να δωσω 50 ευρω παραπανω και να παω στο birdphone.gr?

Επεξ/σία από demflou
Δημοσ.

εγω παραγγειλα το nexus 5 16 gb απο birdphone εχει κανεις εμπειρια ; 

Δεν θα έχεις κανένα θέμα. Από τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά εκεί έξω.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιο έμπιστο σκρουτζομάγαζο; Είδα τις πολλές θετικές αξιολογήσεις σε ορισμένα άλλασίγουρα θα υπάρχει κάποιο που να ξεχωρίζει.

Δημοσ.

Επειδη ενδιαφερομαι για ενα samsung galaxy s4, και σκεφτομουν απο kaizershop , phonegallery , smarties η planet mobile.eu .

καλα απο birdphone μαλλον την εχουνε δει και ειναι ακριβοτερο απο ολα τα αλλα οποτε οχι , ηθελα να ρωτησω λοιπον κατι πολυ σημαντικο για μενα και για ολους και να μου πειτε την γνωμη σας ,σχετικα με τον χαμο που εχει γινει με τα ψευτικα κινητα s4 και s4 mini και γενικα τα replica .

μηπως παιζει στα μαγαζια του σκρουτζ να ειναι μουφα τα κινητα δεδομενου οτι δεν μπορεις να τα αναγνωρισειςευκολα, η οχι.

κοιταζα καποια βιντεο στο youtube οπου ενας τυπος ειχε διπλα διπλα ενα s4 γνησιο και ενα s4 μουφα και τα εκανε περιγραφη , ε δεν επαιρνες χαμπαρι τιποτα (εκτος απο δυο τρεις λεπτομεριες) , πειτε μου εσεις τωρα !

εχει καποιος τετοια εμπειρια ?

Δημοσ.

Επειδη ενδιαφερομαι για ενα samsung galaxy s4, και σκεφτομουν απο kaizershop , phonegallery , smarties η planet mobile.eu .

καλα απο birdphone μαλλον την εχουνε δει και ειναι ακριβοτερο απο ολα τα αλλα οποτε οχι , ηθελα να ρωτησω λοιπον κατι πολυ σημαντικο για μενα και για ολους και να μου πειτε την γνωμη σας ,σχετικα με τον χαμο που εχει γινει με τα ψευτικα κινητα s4 και s4 mini και γενικα τα replica .

μηπως παιζει στα μαγαζια του σκρουτζ να ειναι μουφα τα κινητα δεδομενου οτι δεν μπορεις να τα αναγνωρισειςευκολα, η οχι.

κοιταζα καποια βιντεο στο youtube οπου ενας τυπος ειχε διπλα διπλα ενα s4 γνησιο και ενα s4 μουφα και τα εκανε περιγραφη , ε δεν επαιρνες χαμπαρι τιποτα (εκτος απο δυο τρεις λεπτομεριες) , πειτε μου εσεις τωρα !

εχει καποιος τετοια εμπειρια ?

Δεν παίζει να πάρεις μαϊμού κινητό από κάποιο κατάστημα. 

Δημοσ.

Παιδια μπορει να μου πει καποιος την διαφορα απο σκρουτζομαγαζο με τα αλλα;γιατι θελω να παρω το lg l70 και η διαφορα ειναι μεγαλη 50e.επειδη θελω να παρω 2 ιδια κινγτα βασικα και για την κοπελα μου υπαρχει μαγαζι που να κανει εκπτωση;ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

γιατι δε παιζει , που το βασιζεις δλδ ?

Kανενα σοβαρο καταστημα δε θελει να χασει την αξιοπιστια του σπρωχνοντας 5 - 10 κλωνους. Πως ξερουμε αν ενα καταστημα ειναι αξιοπιστο? Κοιταμε αξιολογησεις.

Δημοσ.

Ναι εχει μια λογικη αυτο που λες αλλα σε περιπτωση που δεν το παρεις χαμπαρι .

τες παντων ευχαριστω για την απαντηση αλλα ειμαι λιγο καχυποπτος ...

Δημοσ.

Θελω να παρω το LG L9 II σε λευκο, ποιο απο τα παρακατω σκρουτζομαγαζα θα μου προτεινατε;

Mobilehellas 155,90
mmplanet 155,95
Mr.Mobi 156,00
kinitomania 156,95

stechi 156,97
birdphone 185,00

Καλη εξυπηρετηση και να μην εχουμε καποιο θεμα με service αν γινεται, επισης το κινητο να μην ειναι branded θα ηταν πολυ καλυτερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...