Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρε παιδια, μια απορία, .....μπορει να μην το βλέπω εγώ, για αυτό τα φώτα σας :P

τί διαφορά έχουν αυτά τα δύο????

http://birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i8190N-Galaxy-S-III-Mini-8GB-Pebble-Blue-EU.aspx

http://birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i8190-Galaxy-S-III-Mini-8GB-Pebble-Blue-7573.aspx

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω πως το i8190Ν έχει NFC ενώ το άλλο όχι.

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω πως το i8190Ν έχει NFC ενώ το άλλο όχι.

έχει nfc και ειναι και πιο φτηνό??

Δημοσ.

εξακολουθώ να μην το εχω.....εχει nfc που υποτιθεται ειανι κατι νεο, αλλα παρολα αυτα ειναι πολυ πιο φθηνο?

το μονο που βλεπω σαν διαφορα είανι οτι το ενα εχει ενδειξη EU ενω το άλλο όχι

• Moderators
Δημοσ.

εξακολουθώ να μην το εχω.....εχει nfc που υποτιθεται ειανι κατι νεο, αλλα παρολα αυτα ειναι πολυ πιο φθηνο?

το μονο που βλεπω σαν διαφορα είανι οτι το ενα εχει ενδειξη EU ενω το άλλο όχι

Ελα ντε, αυτο δεν το προσεξα. Δεν παιρνεις τηλεφωνο αυριο στο καταστημα να δεις τι θα σου πουν και να το ποσταρεις κι εδω? 

Δημοσ.

Ελα ντε, αυτο δεν το προσεξα. Δεν παιρνεις τηλεφωνο αυριο στο καταστημα να δεις τι θα σου πουν και να το ποσταρεις κι εδω? 

με την πρώτη ευκαιρία :)

ευχαριστώ παντως για τις απαντήσεις :)

Προφανώς το i8190N είναι από ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία και για αυτό είναι πιο φθηνό.

ναι αλλα αυτο είναι σαν να σε βαζει επιτηδες σε σκεψεις ......και να το φοβηθεις

Δημοσ.

Αν προσέξεις και το i8190 το έχουν σε EU στην ίδια τιμή με το i8190N.

Σε τι σκέψεις να σε βάλει?

εμενα οχι, αλλα μπορει καποιον που δεν εχει ξανα αγορασει απο εκει, να τον κανει να σκεφτει...γαιτι το ΕU να εχει τοσο φθηνα? μηπως τρεχει κατι?

αυτο εννοω....

Δημοσ.

εμενα οχι, αλλα μπορει καποιον που δεν εχει ξανα αγορασει απο εκει, να τον κανει να σκεφτει...γαιτι το ΕU να εχει τοσο φθηνα? μηπως τρεχει κατι?

αυτο εννοω....

Παλικαρε αυτο με το nfc και καποια χωρις nfc ειναι Ευρωπαικης αντιπροσωπιας  γ αυτο ειναι φθηνα ενω τα αλλα χωρις που ειναι ποιο ακριβα πρεπει να ναι Ελληνικης αντιπροσωπιας τo birdphone εκτος απο Ευρωπαικα φερνει και Ελληνικα τηλεφωνα και ειδικα το birdphone μη το φοβασαι καθολου ειναι το ποιο αξιοπιστο καταστημα στο skroutz και best price αν σε βγαλει προβλημα υποστιριζει 7ημερο doa οσο για τον αν φοβασαι οτι ειναι μαιμου λες το imei στη samsung και σου λεει για ποια χωρα ειναι η εγκαταστεις το kies στο pc σου και βλεπεις εκει για ποια χωρα ειναι απο τα γραμματα σε παρενθεση που δειχνει διπλα στην εκδοση λογισμικου χωρια οτι αμα ανοιξεις το κινητο θα ξεκινησει με τη γλωσσα της χωρας για την οποια προοριζετε αν και το birdphone κατα 90 με 95% φερνει γερμανικες συσκευες 2 εχω παρει ενα ace 2 nfc και ενα gt 1050  απο αυτους μονο στο πρωτο αντιμετοπισα προβλημα την πρωτη μερα αγορας και με ειπαν να το στειλω πισω για αλλαγη η τα χρηματα μου δεν το χαν πλεον ομως και επελεξα να το κρατησω το πηγα στο σερβις και σε 2 με 3 ωρες το χα πισω χωρις να αλλαχτει τιποτα απο τοτε περασαν 9 μηνες και δεν εβγαλε κανενα απολυτος προβλημα μιλαμε για harware βεβαια γιατι software βγαζουν ολα και απο κατι.Το θεμα ειναι οτι εχουν πολλη καλη εξυπηρετηση και ειναι αξιοπιστο καταστημα προχωρα χωρις φοβο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...