Προς το περιεχόμενο

Κινητα απο skroutz

natsos88
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια κ εγω τα ιδια αντιμετωπιζω. καταφερα κ μιλησα σημερα κ μ ειπαν εως 30 εργασιμες επειδη ηταν κατοπιν παραγγελιασ (21/4 η παραγγελια) κ οτι θα με ενημερωσουν οταν το παραλαβουν. καποιος ανεβασε οτι το κατεβασαν απο σκρουτζ λογω αδυναμιας εξυπηρετησης των πελατων. το μόνο που με παρηγορει είναι πως λογικα αν ηταν να φυγει κανονι θα είχε γίνει κ τωρα εχει γινει αρκετος ντορος μ αυτους. Οποιος παραλαβει ας μας κρατησει ενημερους γιατι απο αυτους ενημερωση ούτε του χρονου. 

Επεξ/σία από mikaaa
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, mikaaa είπε

παιδια κ εγω τα ιδια αντιμετωπιζω. καταφερα κ μιλησα σημερα κ μ ειπαν εως 30 εργασιμες επειδη ηταν κατοπιν παραγγελιασ (21/4 η παραγγελια) κ οτι θα με ενημερωσουν οταν το παραλαβουν. καποιος ανεβασε οτι το κατεβασαν απο σκρουτζ λογω αδυναμιας εξυπηρετησης των πελατων. το μόνο που με παρηγορει είναι πως λογικα αν ηταν να φυγει κανονι θα είχε γίνει κ τωρα εχει γινει αρκετος ντορος μ αυτους. Οποιος παραλαβει ας μας κρατησει ενημερους γιατι απο αυτους ενημερωση ούτε του χρονου. 

εγω το ανεβασα αυτο για τη σκρουτζ. 
πηρα σημερα τηλ και μου ειπαν οτι μεχρι την τριτη θα εχω τελικη απαντηση και οτι θα το παραλαβω τοτε. (με κοροϊδευουν?) τους ρωτησα πως αμα ομως ξεφυγουν απο το χρονικο οριο των 10 εργασιμων τι γινεται ? και μου απαντησε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξεφυγουν απο το χρονικο οριο και οτι θα το εχω τη τριτη 

ΣΟ

3 λεπτά πριν, manos11i είπε

πηρα σημερα τηλ και μου ειπαν οτι μεχρι την τριτη θα εχω τελικη απαντηση και οτι θα το παραλαβω τοτε. (με κοροϊδευουν?) τους ρωτησα πως αμα ομως ξεφυγουν απο το χρονικο οριο των 10 εργασιμων τι γινεται ? και μου απαντησε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξεφυγουν απο το χρονικο οριο και οτι θα το εχω τη τριτη 

Σοβαρά τώτα ;;;;; 🤣 Σου ειπαν οτι δεν υπαρχει περίπτωση;;; χαχαχααχχαχααχαχα Το εχουν ξεπερασει προ πολλου στους περισσοτερους

11 λεπτά πριν, manos11i είπε

εσυ ποτε εκανες παραγγελια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, iliasmR είπε

Παιδιά αυτή την στιγμή το mobilepoint σε όσα κινητά κοίταξα απέσυρε τις προσφορές του δεν το βρήκα σε κανένα κινητό στο BestPrice.. 

συγνώμη για την κακιά πρόβλεψη αλλά δεν βλέπω να παίρνεται τίποτα από την εταιρία αυτή. Κατά την γνώμη μου φαινότανε ότι ήθελε να μαζέψει το "χαρτί" (χρήμα) χωρίς να δίνει προϊόντα (30 μέρες και όχι αντικαταβολή). Οσο για τα καλά reviews αυτά ίσχυαν για όσο είχε παρόμοιες τιμές. ΟΤαν την έβλεπες σε αναζήτηση τιμής ΣΕ ΟΛΑ πρώτη με διαφορά να βγαίνει (από λαπτοπ όλοι 650Ε αυτή 500Ε, κινητά 1000Ε οι άλλοι, αυτή 700Ε αλλά 30 μέρες παράδοση και το χρήμα μπροστά) μύριζε το πράγμα ΚΑΝΟΝΙ.. Άλλωστε καταδικάστηκε για αυτό το πράγμα (μη παράδοση προϊόντων) δλδ από ότι καταλαβαίνω είναι τελεσμένο το αδίκημα δεν είναι απλά εκτίμηση δικιά μου εκτός αν κάτι άλλο συμβαίνει. Όσο για το πρόστιμο.. χμμ έχει να δώσει τα χιλιάδες ευρώ που της ζητάνε; Και να έχει γιατί να το κάνει; Το όνομα της ήδη δυσφημίστηκε που ακόμα και υγιης να μπορούσε να είναι μάλλον θα άλλαζε όνομα σύντομα.   Άκυρο! δεν έχει φάει αυτή πρόστιμο. Ζητώ συγνώμη μπερδεύτηκα με το mobile στο όνομά της.

Καλά προϊόν δεν νομίζω να πάρει κανένας αλλά δυστυχώς ούτε χρήματα δεν νομίζω να επιστραφούν.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ άποψη βάση της δικιά μου λογικής και εκτίμησης. Μακάρι και θα χαρώ να κάνω λάθος. 

Επεξ/σία από keysmith

5 λεπτά πριν, keysmith είπε

συγνώμη για την κακιά πρόβλεψη αλλά δεν βλέπω να παίρνεται τίποτα από την εταιρία αυτή. Κατά την γνώμη μου φαινότανε ότι ήθελε να μαζέψει το "χαρτί" (χρήμα) χωρίς να δίνει προϊόντα (30 μέρες και όχι αντικαταβολή). Οσο για τα καλά reviews αυτά ίσχυαν για όσο είχε παρόμοιες τιμές. ΟΤαν την έβλεπες σε αναζήτηση τιμής ΣΕ ΟΛΑ πρώτη με διαφορά να βγαίνει (από λαπτοπ όλοι 650Ε αυτή 500Ε, κινητά 1000Ε οι άλλοι, αυτή 700Ε αλλά 30 μέρες παράδοση και το χρήμα μπροστά) μύριζε το πράγμα ΚΑΝΟΝΙ.. Άλλωστε καταδικάστηκε για αυτό το πράγμα (μη παράδοση προϊόντων) δλδ από ότι καταλαβαίνω είναι τελεσμένο το αδίκημα δεν είναι απλά εκτίμηση δικιά μου εκτός αν κάτι άλλο συμβαίνει. Όσο για το πρόστιμο.. χμμ έχει να δώσει τα χιλιάδες ευρώ που της ζητάνε; Και να έχει γιατί να το κάνει; Το όνομα της ήδη δυσφημίστηκε που ακόμα και υγιης να μπορούσε να είναι μάλλον θα άλλαζε όνομα σύντομα.  

Καλά προϊόν δεν νομίζω να πάρει κανένας αλλά δυστυχώς ούτε χρήματα δεν νομίζω να επιστραφούν.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ άποψη βάση της δικιά μου λογικής και εκτίμησης. Μακάρι και θα χαρώ να κάνω λάθος. 

Φίλε προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει φάει κάποιο πρόστιμο η συγκεκριμένη εταιρεία. Τώρα αν τα χει κάνει μπάχαλο εννοείται πως ναι. Εγώ Πέμπτη μεσημέρι εκανα ακύρωση παραγγελίας κ τα λεφτά φάνηκαν στην πιστωτική χθες βράδυ.....

• Like 2

22 λεπτά πριν, Nanik78 είπε

Φίλε προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει φάει κάποιο πρόστιμο η συγκεκριμένη εταιρεία. Τώρα αν τα χει κάνει μπάχαλο εννοείται πως ναι. Εγώ Πέμπτη μεσημέρι εκανα ακύρωση παραγγελίας κ τα λεφτά φάνηκαν στην πιστωτική χθες βράδυ.....

Επειδή έχω κάνει και εγώ μια ακύρωση την πέμπτη και δεν έχουν μπει ακόμα τα λεφτά, σε ποια τράπεζα έχεις κάρτα? 

31 λεπτά πριν, keysmith είπε

συγνώμη για την κακιά πρόβλεψη αλλά δεν βλέπω να παίρνεται τίποτα από την εταιρία αυτή. Κατά την γνώμη μου φαινότανε ότι ήθελε να μαζέψει το "χαρτί" (χρήμα) χωρίς να δίνει προϊόντα (30 μέρες και όχι αντικαταβολή). Οσο για τα καλά reviews αυτά ίσχυαν για όσο είχε παρόμοιες τιμές. ΟΤαν την έβλεπες σε αναζήτηση τιμής ΣΕ ΟΛΑ πρώτη με διαφορά να βγαίνει (από λαπτοπ όλοι 650Ε αυτή 500Ε, κινητά 1000Ε οι άλλοι, αυτή 700Ε αλλά 30 μέρες παράδοση και το χρήμα μπροστά) μύριζε το πράγμα ΚΑΝΟΝΙ.. Άλλωστε καταδικάστηκε για αυτό το πράγμα (μη παράδοση προϊόντων) δλδ από ότι καταλαβαίνω είναι τελεσμένο το αδίκημα δεν είναι απλά εκτίμηση δικιά μου εκτός αν κάτι άλλο συμβαίνει. Όσο για το πρόστιμο.. χμμ έχει να δώσει τα χιλιάδες ευρώ που της ζητάνε; Και να έχει γιατί να το κάνει; Το όνομα της ήδη δυσφημίστηκε που ακόμα και υγιης να μπορούσε να είναι μάλλον θα άλλαζε όνομα σύντομα.  

Αυτά που λες για πρόστιμο, τετελεσμένο αδίκημα τα έχεις δει κάπου;

6 λεπτά πριν, johng32 είπε

Επειδή έχω κάνει και εγώ μια ακύρωση την πέμπτη και δεν έχουν μπει ακόμα τα λεφτά, σε ποια τράπεζα έχεις κάρτα? 

Alpha bank φίλε. Θέλει έως 3 εργάσιμες μέρες μην ανησυχείς 

• Thanks 1

44 λεπτά πριν, keysmith είπε

Δεν ισχύει το "σε ΌΛΑ πρώτη με διαφορά". 

Σήμερα παρήγγειλα το Huawei P30 απ το Netmobile.gr. Αντικαταβολή

330 έχει στο netmobile, 330 και στο mobilepoint. Ωστόσο το mobilepoint έχει βγει πλέον και απ το best price 

2 λεπτά πριν, alagond3 είπε

Δεν ισχύει το "σε ΌΛΑ πρώτη με διαφορά". 

Σήμερα παρήγγειλα το Huawei P30 απ το Netmobile.gr. Αντικαταβολή

330 έχει στο netmobile, 330 και στο mobilepoint. Ωστόσο το mobilepoint έχει βγει πλέον και απ το best price 

το παρηγγειλα χθες και με πηραν τηλ και ειπαν οτι θα αργησει θελει 4-10 μερες   , ακι εγω netmobile  p30 

• Like 1

24 λεπτά πριν, Nikos3512 είπε

Αυτά που λες για πρόστιμο, τετελεσμένο αδίκημα τα έχεις δει κάπου;

παιδιά εκανα λάθος! διορθώνω την ανάρτηση. Την μπέρδεψα με άλλη από αυτές που έχουν φάει πρόστιμο! 

παρολα αυτά είναι πολύ φτηνή και προσφέρει σχεδόν τα πάντα.. και αυτό δεν ξέρω.. κάπως μου κάνει..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, keysmith είπε

παιδιά εκανα λάθος! διορθώνω την ανάρτηση. Την μπέρδεψα με άλλη από αυτές που έχουν φάει πρόστιμο! 

παρολα αυτά είναι πολύ φτηνή και προσφέρει σχεδόν τα πάντα.. και αυτό δεν ξέρω.. κάπως μου κάνει..

Χαχαχα. Λέω οκ. Αυτός ή τρελός είναι ή έχει στα χέρια του τον φάκελο της δικογραφίας. Κατ' αρχήν για το Mobilepoint να πούμε πως μπορεί να έχει καθυστερήσει στο σύνολο τις παραγγελίες μας, αλλά απο τη στιγμή που τις ακυρώνει άμεσα, χωρίς γκρίνιες και επιστρέφει τα ποσά στο ακέραιο δεν έχει νόημα να δημιουργούμε θέματα. Συμφωνώ οτι δεν είναι και λογικό αυτό που συμβαίνει αλλα στο τελος της μέρας είναι καθόλα νόμιμοι      

Επεξ/σία από Nikos3512
  • Like 1

26 λεπτά πριν, Nanik78 είπε

Μίλησε κανείς άλλος με mobilepoint σήμερα;

Μίλησα εγώ κατά τις 10+ και μου είπαν περιμένουν παραλαβή τη Τετάρτη...🙄

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...