Προς το περιεχόμενο

Κινητα απο skroutz

natsos88
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, manos11i είπε

θυμαμαι στο κωτσοβωλο οταν ειχα κανει παλια μια παραγγελια, τους ρωτησα  αν γινεται να παραλαβω το προϊον μου σαββατο (με ελαχιστη χρεωση) και τελικα σαββατο το πηρα. 
Δεν ξερω για αλλους. 

Υπάρχουν κάποια καταστήματα που αν το δηλώσεις οτι θέλεις παραλαβή το Σάββατο, γίνεται. Είτε σε κατάστημα, είτε με μεταφορική. Απλά με έξτρα κόστος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, manos11i είπε

θυμαμαι στο κωτσοβωλο οταν ειχα κανει παλια μια παραγγελια, τους ρωτησα  αν γινεται να παραλαβω το προϊον μου σαββατο (με ελαχιστη χρεωση) και τελικα σαββατο το πηρα. 
Δεν ξερω για αλλους. 

Κι εγω 27 την εκανα και ναι την Τριτη ειναι η δεκατη μερα! 

Εγω να δεις αγχος. Πιστευω πως δεν ετοιμαζουν κανονι απλα τα εχουν κανει λιγο πουτανα με τις παραγγελιες.. Πιο πολυ με αγχωνει αν το κινητο θα ειναι τερμα κομπλε και αν θα ερθει (σχεδον ) στην ωρα του.

5 λεπτά πριν, iliasmR είπε

Κι εγω 27 την εκανα και ναι την Τριτη ειναι η δεκατη μερα! 

Εγω να δεις αγχος. Πιστευω πως δεν ετοιμαζουν κανονι απλα τα εχουν κανει λιγο πουτανα με τις παραγγελιες.. Πιο πολυ με αγχωνει αν το κινητο θα ειναι τερμα κομπλε και αν θα ερθει (σχεδον ) στην ωρα του.

οταν λες ετοιμαζουν κανονι? 

3 λεπτά πριν, manos11i είπε

οταν λες ετοιμαζουν κανονι? 

Οτι θα μαζεψουν τα λεφτα απο τις αγορες μας και θα κλεισουν το μαγαζι και μετα γεια σας..

Παρήγγειλα 16/04 για την κοπελιά λάπτοπ που το χρειάζεται.περα του ότι με αποφορολογηση από 800 φεύγα το πήραμε 483 γτ εννοείται όταν ριξαν τις τιμές θέλανε 4 μέρες ν εγκριθεί το αφμ της έφτασε σήμερα Παρασκευή και δεν σηκώνουν ούτε καν τηλέφωνα και μας το κλείνουν.θα το αφήσουμε λέμε μέχρι τις 30 εργάσιμες μέρες που όπως απαντάνε στο Σκρουτζ τόσο είναι για όλους 30 και αύριο Σάββατο θα τους ταράξουμε στα τηλέφωνα ν δώσουν ειλικρινείς απαντήσεις για θέματα απατης.

8 λεπτά πριν, manos11i είπε

μηπως να κανουμε ακυρωση τη δευτερα ? 

Το σκεφτομαι τοσες μερες .. Δεν μπορω να σου απαντησω. Ο,τι πιστευεις εσυ πως ειναι καλυτερο.

Μόλις τώρα, iliasmR είπε

Το σκεφτομαι τοσες μερες .. Δεν μπορω να σου απαντησω. Ο,τι πιστευεις εσυ πως ειναι καλυτερο.

αυριο θελω να μιλησω μαζι τους. και θα δω τι θα μου πουν. αν μου πουν οτι το πανε για τριτη, αντε γεια.  θα τους ζητησω τα λεφτα μου πισω και ακυρωση. θα πω στο θειο μου να κανει αυτος παραγγελια απο την αθηνα και να το παραλαβει εκεινος. 
Δεν μπορω να σκεφτω καποια αλλη εναλλακτικη.

7 λεπτά πριν, manos11i είπε

αυριο θελω να μιλησω μαζι τους. και θα δω τι θα μου πουν. αν μου πουν οτι το πανε για τριτη, αντε γεια.  θα τους ζητησω τα λεφτα μου πισω και ακυρωση. θα πω στο θειο μου να κανει αυτος παραγγελια απο την αθηνα και να το παραλαβει εκεινος. 
Δεν μπορω να σκεφτω καποια αλλη εναλλακτικη.

Λογικα Δευτερα με Τριτη θα σου πουν. Το οποιο γενικα δεν ειναι ακραιο , απλα ειναι η ολη φαση πολυ περιεργη καισου δημιουργειται ενα αγχος. Αν ειχες παραγγειλει απο τα public και σου ελεγαν θα ερθει Τριτη δεν θα σε ενοχλουσε αλλα τωρα φοβασαι για τα λεφτα σου..

2 λεπτά πριν, iliasmR είπε

Λογικα Δευτερα με Τριτη θα σου πουν. Το οποιο γενικα δεν ειναι ακραιο , απλα ειναι η ολη φαση πολυ περιεργη καισου δημιουργειται ενα αγχος. Αν ειχες παραγγειλει απο τα public και σου ελεγαν θα ερθει Τριτη δεν θα σε ενοχλουσε αλλα τωρα φοβασαι για τα λεφτα σου..

ε ναι ρε φιλε. αλλα φοβασαι και να δωσεις 600 ευρω για το ιδιο κινητο δηλ ειναι παρα μα παρα πολλα τα λεφτα. 
ειναι διλημμα  μεγαλο αυτο. πω πωωω 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να παραθέσω μιας και το ξέχασα παραπάνω πως η παραγγελία μου είναι κ εμένα από mobilepoint κ Μ πάνε τέλος της εβδομάδας θα το έχουμε στ καταστημα.σημερα συμπληρώθηκαν 15 εργάσιμες μέρες.

Επεξ/σία από panteraGGR

6 λεπτά πριν, manos11i είπε

ε ναι ρε φιλε. αλλα φοβασαι και να δωσεις 600 ευρω για το ιδιο κινητο δηλ ειναι παρα μα παρα πολλα τα λεφτα. 
ειναι διλημμα  μεγαλο αυτο. πω πωωω 

καλα αυτο εννοειται!!

4 λεπτά πριν, panteraGGR είπε

Να παραθέσω μιας και το ξέχασα παραπάνω πως η παραγγελία μου είναι κ εμένα από mobilepoint κ Μ πάνε τέλος της εβδομάδας θα το έχουμε στ καταστημα.σημερα συμπληρώθηκαν 15 εργάσιμες μέρες.

εσενα ομως ελεγε 30 μερες;;

συγγνώμη που θα το πω, αλλά μου κάνει λίγο αδύνατον να παραλάβουν σήμερα. Είναι ήδη 7 και τίποτα.

(διαβάζω τόσα πολλά εδώ μέσα για τα σκρουτζομάγαζα που τελικά θα παρω iPhone 11 απο amazon)

1 λεπτό πριν, iliasmR είπε

καλα αυτο εννοειται!!

εσενα ομως ελεγε 30 μερες;;

Όχι φίλε μου.σορρυ απλά επειδή είμαι από κινητό τα γράφω μισά.στην αρχή μας είπαν για αρκετές μέρες ότι μπορεί να κάνει λόγω κορονοιου.δλδ  15 έως 30.τους πήραμε Δευτέρα και μας είπαν τέλος της εβδομάδας θα τ έχουμε.σημερα οι γραμμές τους άφαντες.ειχα μιλήσει λογικά με τον εργοδότη προσωπικά γιατί όταν έκανα με την κοπέλα τις διαδικασίες με χαρτιά κτλ η τιμή άλλαξε εννοείται προς τα πάνω και τους πήραμε ν μας φτιάξουν το εκπτωτικό κουπόνι πράγμα π έκαναν γιατί αντί για 483 θα πληρώναμε 600 ενώ εμείς το προλάβαμε με άλλη τιμή και το χάσαμε εξαιτίας τους , λόγω του ότι θέλαν 4 εργάσιμες για να εγκριθεί από το λογιστήριο η αποφορολογηση.το παραγγείλαμε όπως είπα 16 04 και ενώ μας είπαν τέλος της εβδομάδας θα το χουμε σήμερα μας έκλειναν τα τηλέφωνα οπότε καταφέρναμε να πιάσουμε γραμμη

• Like 1

5 ώρες πριν, ViveCuervo12 είπε

Μόλις μίλησα. Μου είπαν ότι περιμένουν την παραλαβή σήμερα και ισχυρίστηκαν κιόλας ότι θα με καλέσουν μόλις έρθει. Επειδή προφανώς δεν πιστεύω οτι θα γίνει κάτι τέτοιο (και κάθε καλή πρόθεση να υπάρχει, με τέτοιο φόρτο εργασίας αποκλείεται) τους είπα ότι θα ξαναπάρω το απόγευμα για επιβεβαιώση, ωστε να περάσω αύριο να παραλάβω. 

Θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα.

ειχες κανα νεο απο αυτους?

9 ώρες πριν, Vasilis9982 είπε

Σήμερα το πρωί μου έστειλαν email οτι έγινε complete και τον κωδικό απο την speedex μπήκα και λέει οτι έφυγε απο το μαγαζί τους σήμερα 6:30 η ωρα παλι καλά μάγκες. Υπομονή εύχομαι να ερθει σε ολους σας η παραγγελία το συντομότερο.

ποτε ειχες παραγγείλει εσυ ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...