Προς το περιεχόμενο

Κινητα απο skroutz

natsos88
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πραγματικό γενονός με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη διάθεση οποιουδήποτε. Παραγγέλνω κινητό από mxstore.gr , πραγματοποιώ την πληρωμή και λαμβάνω μαιλ ότι είδαν την πληρωμή στο σύστημα.

Χρόνος παράδοσης 4-10 ημέρες. Μετά απο 3 εβδομάδες ακύρωσα την παραγγελία γιατί δεν είχα παραλάβει το κινητό  και ζήτησα επιστροφή χρημάτων. Εχει περάσει ενας μηνας και ειναι ΟΛΟΙ αφαντοι..Τηλεφωνα δεν λειτουργούν, μαιλ επίσης, το site σε αδράνεια λόγω "μετάκομισης".

Εχω ήδη προσφύγει σε συνήγορο του καταναλωτή και Διωξη ηλεκτρονικού Εγκλήματος αλλα δεν είμαι αισιόδοξος..Μιλάμε για πάνω από 600€...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 21/6/2013 στις 10:27 ΠΜ, Green Dragon είπε

Για να απαντήσω στο αρχικό θέμα που άνοιξε ο φίλος.

Ενδιαφέρθηκα για ένα S3 mini και είδα τη μεγάλη διαφορά που υπήρχε στα σκρουτζομάγαζα σε σχέση με τα μεγάλα μαγαζιά.

Πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία της Samsung για να μάθω από αυτούς τι παίζει στην αγορά με τις συσκευές και τις παραεισαγωγές. Η απάντηση που μου δώσανε είναι η εξής:

"Αν η συσκευή προέρχεται από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καλύπτεται από την Πανευρωπαϊκή Εγγύηση και επομένως την δέχεται η Ελληνική αντιπροσωπία χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Αν προέρχεται από τρίτη χώρα ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ....

Σε αυτή τη περίπτωση τα μαγαζιά βάζουν μια ψιλο-μαιμουδιά που λέγεται εγγύηση καταστήματος".

Οπότε σε κάθε περίπτωση το καλύτερο που έχει να κάνει ο αγοραστής είναι να ρωτήσει το κατάστημα τον αριθμό της συσκευής που πρόκειται να του δώσει. Από την Αντιπροσωπεία θα μάθει αν η συγκεκριμένη συσκευή είναι από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης. Αν είναι ευρωπαϊκό, προχωράει άφοβα....αν προέρχεται από τρίτη χώρα - καλού κακού - ας ψάξει σε άλλο κατάστημα... 

Αριθμό συσκευής; imei; στο κινητό δν αναγράφετε; μήπως σου πουν δν μπορούμε να στο πούμε γιατί δν ξεσφραγιζουμε το κουτί; μια σκέψη δν ξέρω τι ακριβώς παίζει 

Μόλις τώρα, Keith1404 είπε

Αριθμό συσκευής; imei; στο κινητό δν αναγράφετε; μήπως σου πουν δν μπορούμε να στο πούμε γιατί δν ξεσφραγιζουμε το κουτί; μια σκέψη δν ξέρω τι ακριβώς παίζει 

Eχουν περάσει εξι χρόνια απο τότε!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω το Μi A3 . 

https://www.skroutz.gr/s/19450932/Xiaomi-Mi-A3-64GB.html?from=sku_spec_variations

1)  Τα πρώτα καταστήματα  με χαμηλότερη τιμή που το έχουν  "Κατόπιν παραγγελίας"  σημαίνει οτι το παραγγέλνουν απο Κίνα ως δική τους εισαγωγή, άρα  χωρίς εγγύηση της Ελληνικής αντιπροσωπείας?  Σε μερικά το γράφει οτι είναι 1 έτος δική τους εγγύηση, σε άλλα όχι.

2)  Απο αυτά που βλέπετε , ποια έχουν αναφερθεί εδώ ως αξιόπιστα? 

3) Για το  Digitech4all   ξέρετε κάτι ?     Μ ενδιαφέρει γιατί ειναι απο τα λίγα που δέχονται Bitcoin & Paypal .

Επεξ/σία από kounga

3 ώρες πριν, kounga είπε

Θέλω το Μi A3 . 

https://www.skroutz.gr/s/19450932/Xiaomi-Mi-A3-64GB.html?from=sku_spec_variations

1)  Τα πρώτα καταστήματα  με χαμηλότερη τιμή που το έχουν  "Κατόπιν παραγγελίας"  σημαίνει οτι το παραγγέλνουν απο Κίνα ως δική τους εισαγωγή, άρα  χωρίς εγγύηση της Ελληνικής αντιπροσωπείας?  Σε μερικά το γράφει οτι είναι 1 έτος δική τους εγγύηση, σε άλλα όχι.

2)  Απο αυτά που βλέπετε , ποια έχουν αναφερθεί εδώ ως αξιόπιστα? 

3) Για το  Digitech4all   ξέρετε κάτι ?     Μ ενδιαφέρει γιατί ειναι απο τα λίγα που δέχονται Bitcoin & Paypal .

Αγορασα για λογαριασμο  αλλου το xiaomi mi a3 απο το foxbox μονο και μονο για τα 2 χρονια εγγυηση και καποιος αλλος εδω μεσα ρωτησε στην infoquest με το imei του τηλ και του ειπανε οτι καλυπτεται κανονικα απο 2 χρονια επισημης αντιπροσωπειας...

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να πάρω το Oneplus 7 pro από σκρουτζομάγαζο. Αν λέει EU ή Global version είμαι εντάξει;

Επίσης η εγγύησή θα ισχύει κανονικά; 

Επεξ/σία από maximusgr
  • Like 1

12 ώρες πριν, maximusgr είπε

Σκέφτομαι να πάρω το Oneplus 7 pro από σκρουτζομάγαζο. Αν λέει EU ή Global version είμαι εντάξει;

Επίσης η εγγύησή θα ισχύει κανονικά; 

Μπορείς να το αγοράσεις απευθείας απο 1+ που έχουν αποθήκη στην Πολωνία νομίζω. Ίσως συμφέρει πιο καλά από εκεί ώστε να είναι η ίδια η εταιρία που θα σου το πουλήσει.

21 λεπτά πριν, Mingas είπε

Μπορείς να το αγοράσεις απευθείας απο 1+ που έχουν αποθήκη στην Πολωνία νομίζω. Ίσως συμφέρει πιο καλά από εκεί ώστε να είναι η ίδια η εταιρία που θα σου το πουλήσει.

Απλά θέλω το nebula blue χρωμα και έχει εξαντληθεί στο επίσημο site. Γι’αυτό πάω στα σκρουτζομάγαζα όπου το έχουν άμεσα διαθέσιμο, αν και λίγο ακριβότερο λόγω της προσφοράς του Black Friday. Οπότε λες πως καί αυτοί έχουν αγοράσει από το επίσημο δλδ θα έχω εγγύηση κανονικά σωστά; 

Σκέφτομαι να πάρω ένα κινητο  Huawei από το tokinito .gr .Η διαφορα τις τιμης με τις μεγαλες αλυσιδες στην black friday ειναι 20,50€ φθηνότερα..Στο site λεει "Εγγύηση 2 χρόνων από εξουσιοδοτημένο service αντιπροσωπείας"

Ερώτηση αν πάθει κατι τοτε το στέλνει το κατάστημα στην αντιπροσωπεια ή εγω; Ενα ιδια μαρκας που εχω το χα παρει απο το Γερμανο και οταν χρειαστηκε το εστειλαν εκεινοι.

Έπισης ξερουμε ποσο καιρο κανει το συγκεκριμενο καταστημα να φερει παραγγελια (στο περιπου)

11 ώρες πριν, maximusgr είπε

Απλά θέλω το nebula blue χρωμα και έχει εξαντληθεί στο επίσημο site. Γι’αυτό πάω στα σκρουτζομάγαζα όπου το έχουν άμεσα διαθέσιμο, αν και λίγο ακριβότερο λόγω της προσφοράς του Black Friday. Οπότε λες πως καί αυτοί έχουν αγοράσει από το επίσημο δλδ θα έχω εγγύηση κανονικά σωστά; 

Ναι, λογικά πρέπει να έχεις εγγύηση. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να σταλθεί έξω, υπάρχει πιθανότητα όμως το κατάστημα να έχει δικό του service, ίσως και όχι. Απλά μην σου τύχει και σου πουν ότι πρέπει να το στείλεις Κίνα, Ινδία ή από εκεί, θα κάνει αρκετές μέρες ίσως και μήνα. Δεν είμαι γνώστης της εταιρίας, ούτε γράφω βάση κάποιας προσωπικής εμπειρίας. Αν θες κάτι πιο σίγουρο ρώτα στο κατάλληλο νήμα (αν υπάρχει για την εταιρία 1+).

4 ώρες πριν, Mingas είπε

Ναι, λογικά πρέπει να έχεις εγγύηση. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να σταλθεί έξω, υπάρχει πιθανότητα όμως το κατάστημα να έχει δικό του service, ίσως και όχι. Απλά μην σου τύχει και σου πουν ότι πρέπει να το στείλεις Κίνα, Ινδία ή από εκεί, θα κάνει αρκετές μέρες ίσως και μήνα. Δεν είμαι γνώστης της εταιρίας, ούτε γράφω βάση κάποιας προσωπικής εμπειρίας. Αν θες κάτι πιο σίγουρο ρώτα στο κατάλληλο νήμα (αν υπάρχει για την εταιρία 1+).

Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου! 

Καλησπέρα παιδιά , έχω μια απορία που ίσως έχει ξανά ειπωθεί σε αυτό το φορουμ, πολλά κινητά στο Σκρουτζ (συγκεκριμένα η σειρά a της Samsung) είναι πολύ φθηνότερα ακόμη και από τις δήθεν black Friday προσφορές των γνωστών πολυκαταστήματων. Επειδή σκέφτομαι να χτυπήσω και ένα από αυτά αυτές τις μέρες και ψιλό ανησυχώ για τυχόν προϊόντα μαϊμού ή ελαττωματικά κατά κάποιο τρόπο, γιατί θα μπορούσε να υπάρχει τέτοια διαφορά στην τιμή, και επίσης ξέρετε αν θα παιχτούν και black Friday προσφορές σε αυτά τα μικρομάγαζα του Σκρουτζ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...