Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Χωρίς να έχω σχέση με λογιστικά καταλαβαίνω πως αυτό που λες δεν ισχύει και δε δικαιούσαι έκπτωση του ΦΠΑ...

Τί να πώ δεν ξέρω... Θα φανεί στην νεκροψία :P  

UPDATE!!! 

Μίλησα σήμερα με τον υπεύθυνο του καταστήματος και αφού εξέφρασα τα παράπονα μου, μου είπε ότι σήμερα μέχρι το απόγευμα θα γίνει η αποστολή των τηλεφώνων. Επίσης διάβασα σε κάποιες κριτικές στο skroutz ότι από το συγκεκριμένο μαγαζί τα τηλέφωνα είναι κανονικά με τις ζελατίνες τις εξωτερικές πράγμα πολύ θετικό. Περιμένω να δω τι θα μου έρθει...

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Visionois είπε

Τί να πώ δεν ξέρω... Θα φανεί στην νεκροψία :P  

UPDATE!!! 

Μίλησα σήμερα με τον υπεύθυνο του καταστήματος και αφού εξέφρασα τα παράπονα μου, μου είπε ότι σήμερα μέχρι το απόγευμα θα γίνει η αποστολή των τηλεφώνων. Επίσης διάβασα σε κάποιες κριτικές στο skroutz ότι από το συγκεκριμένο μαγαζί τα τηλέφωνα είναι κανονικά με τις ζελατίνες τις εξωτερικές πράγμα πολύ θετικό. Περιμένω να δω τι θα μου έρθει...

Ακυρωσε την παραγγελία, πάρε πίσω τα 140 και πήγαινε πάρτο απο τη MediaMarkt να γλιτώσεις και το ΦΠΑ. Το εχει αρχική τιμή 50€ πάνω. Και χέρι με χέρι, οχι να περιμένεις να σου έρθει...

Δημοσ.

Κάνω μια παραγγελία σήμερα στο drele.com κινητό αξίας άνω των 500 ευρώ και πληρωμή με αντικαταβολή. Σκάει email ότι επειδή το ποσό υπερβαίνει τα 500 ευρώ πρέπει να προπληρώσω με κατάθεση και να περιμένω έως και 15 ημέρες για την παραλαβή του. Όπως καταλαβαίνεται ακύρωσα την παραγγελία καθότι δεν είναι δυνατόν να σου καταθέσω 500+ ευρώ και να περιμένω άγνωστο χρόνο για να μου φέρεις το προϊόν..αν ήσουν κανένα γνωστό μαγαζί ίσως, αλλά το drele? Δεν τρελάθηκα ακόμη.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ εδω και μια εβδομάδα προσπαθώ να αφήσω αρνητική κριτική στο κατάστημα για την πολιτική του και συνεχώς το skroutz βρίσκει δικαιολογίες για να μου την κόψει και μου στέλνει συνεχώς μήνυματα για επαναδιατύπωση. Το τι λογοκρισια πέφτει δεν λέγεται αλλά θα μου πεις, τι περίμενες ρε φίλε? Πελάτες τους είναι όλα αυτά τα καλομαγαζα. Προσοχή λοιπόν στις αξιολογήσεις!!! Δεν αποδίδουν την αλήθεια. Μιλάμε για μαγαζί με 1200+ θετικές αξιολογήσεις και 5 αρνητικές..

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, music_lover είπε

Εν τω μεταξύ εδω και μια εβδομάδα προσπαθώ να αφήσω αρνητική κριτική στο κατάστημα για την πολιτική του και συνεχώς το skroutz βρίσκει δικαιολογίες για να μου την κόψει και μου στέλνει συνεχώς μήνυματα για επαναδιατύπωση. Το τι λογοκρισια πέφτει δεν λέγεται αλλά θα μου πεις, τι περίμενες ρε φίλε? Πελάτες τους είναι όλα αυτά τα καλομαγαζα. Προσοχή λοιπόν στις αξιολογήσεις!!! Δεν αποδίδουν την αλήθεια. Μιλάμε για μαγαζί με 1200+ θετικές αξιολογήσεις και 5 αρνητικές..

Και μένα μου έκοψε 3 φορές αρνητική κριτική για το μαγαζί που είναι κάτω από το Hondo Center... 

Αντίθετος ότι θετική αξιολόγηση έχω κάνει αμέσως εγκρίνεται ! 

Τραγικοί η πολιτική του skroutz ! 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/8/2019 στις 7:23 ΜΜ, LeoTheAkuma είπε

https://www.skroutz.gr/s/17811843/Xiaomi-Redmi-7-32GB.html#specs

Kαλησπερα σας, σκέφτομαι να πάρω αυτό το κινητό. Έχει να προτείνει κάποιος κάποιο καλύτερο; 

Έρχομαι από Sony Xperia XA. 

Για τα χρήματα του είναι πολύ τίμιο το είχα 2-3 μέρες. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα για ποιο λόγο πλέον δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου διαθέσιμα κινητά στο Σκρουτζ ? Συμβαίνει εδώ κ περίπου ένα χρόνο κ ακόμα κ σε ποιο μεγάλα καταστήματα

Δημοσ.
Στις 7/8/2019 στις 7:23 ΜΜ, LeoTheAkuma είπε

https://www.skroutz.gr/s/17811843/Xiaomi-Redmi-7-32GB.html#specs

Kαλησπερα σας, σκέφτομαι να πάρω αυτό το κινητό. Έχει να προτείνει κάποιος κάποιο καλύτερο; 

Έρχομαι από Sony Xperia XA. 

Η κάμερα του είναι μέτρια ή θα με το φέρει η γυναίκα μου στο κεφάλι ; χαχαχ Σκεφτομαι να το τις το παρω γιατί τώρα είναι με το lenovo P1 και θέλει επίσης να με το φέρει στο κεφάλι μετά από 2+ χρόνια...

Δημοσ.

Καλημερα, σε λιγες μερες εχει η αδερφη μου τα γενεθλια της, θελω να της κανω δωρο το Redmi note 7.Προτεινετε αξιοπιστο σκρουτζομαγαζο να γινει η αγορα.

Δημοσ.

Αφού λοιπόν πολλά μαγαζιά μέσα απο το Skroutz μου έβγαλαν την πίστη με την αγορά κινητού με τιμολόγιο, χτύπησα την προσφορά του πλαισίου με το Mi 9 στα 399€ όπου μου βγήκε 320€ με την απαλλαγή ! 
Η διαδικασία ήταν πολύ απλή. 
Πήγα ταμείο έδωσα ΑΦΜ πήραν ένα τηλέφωνο στο λογιστήριο και μέσα σε 2!!!!! λεπτά πήρα την συσκευή με απαλλαγή. 

Η κοροϊδία έχει και όριο ! 

• Like 2
Δημοσ.
Στις ‎29‎/‎8‎/‎2019 στις 6:47 ΜΜ, Twoface είπε

Αφού λοιπόν πολλά μαγαζιά μέσα απο το Skroutz μου έβγαλαν την πίστη με την αγορά κινητού με τιμολόγιο, χτύπησα την προσφορά του πλαισίου με το Mi 9 στα 399€ όπου μου βγήκε 320€ με την απαλλαγή ! 
Η διαδικασία ήταν πολύ απλή. 
Πήγα ταμείο έδωσα ΑΦΜ πήραν ένα τηλέφωνο στο λογιστήριο και μέσα σε 2!!!!! λεπτά πήρα την συσκευή με απαλλαγή. 

Η κοροϊδία έχει και όριο ! 

Καλημέρα φίλε! Να σου κάνω 2 ερωτήσεις θέλω. Ο ΦΠΑ 24% δεν είναι και πρέπει να αφαιρεθεί; Και επίσης για να κόψεις τιμολόγιο για την απαλαγή πρέπει να είναι εκεί πχ ο πατέρας μου που έχει το ΑΦΜ η μπορώ και εγώ να πάω να τους το πω;

Δημοσ.

Για να κόψεις τιμολόγιο πρέπει να έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ . 

Αν δεν έχεις τότε δεν μπορείς να έχεις και την απαλλαγή του ΦΠΑ.

Αν έχει ο πατέρα σου τότε μόνο αυτός μπορεί να πάει να το πάρει αλλιώς θέλει εξουσιοδότηση ! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Twoface είπε

Για να κόψεις τιμολόγιο πρέπει να έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ . 

Αν δεν έχεις τότε δεν μπορείς να έχεις και την απαλλαγή του ΦΠΑ.

Αν έχει ο πατέρα σου τότε μόνο αυτός μπορεί να πάει να το πάρει αλλιώς θέλει εξουσιοδότηση ! 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και ακόμα μία ερώτηση! Αλυσίδες δέχονται όλες απαλλαγή(public, plasio, mediamarkt, Κωτσόβολος);;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...