Προς το περιεχόμενο

Κινητα απο skroutz

natsos88
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους ! 

Θέλω να παραγγείλω ενα s7 μαύρο. Μίλησα με Kaizer STORE να ρωτήσω αν ειναι unbranded. Στην αρχή μου λέει πως υπάρχει περίπτωση να ειναι TIM και απαντάω πως δεν το θέλω.
Μετά μου λέει τελικά έχουμε και unbranded και θα σας το στείλουμε όμως από αύριο γιατί έχουμε μεγάλο φόρτο εργασίας και εκκρεμούν ακόμα παραγγελίες απο την προηγούμενη εβδομάδα.
Υπάρχει περίπτωση να μου βγει branded με περασμένη άλλη open έκδοση όπως έχω διαβάσει οτι έχει συμβεί σε μερικούς ; Και να είναι όμως έτσι, με επηρεάζει κάπου ; 
Το βρήκα και στο e-deal στην ίδια τιμή, δεν το ξέρω το κατάστημα αλλά βλέπω αρκετές θετικές αξιολογήσεις.
Έχει κάποιος να προτείνει κάτι ; Από που θα το παίρνατε; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

παρτο απ οπου το βρεις πιο φθηνα και αν ειναι branded του περνας την καθαρη ελληνικη rom το knox δεν θα γραψει ουτε θα χασεις εγγυηση.... 

Ισχύει ότι περνάς ό,τι θες από επίσημη ρομ χωρίς πρόβλημα. Εγώ πχ στο Note 3 έχω περάσει την rom από Nordic countries που πρώτη παίρνει τα updates στην Ευρώπη. Ωστόσο δύσκολα θα περάσουν unbranded ανοίγοντας το κουτί.

Καλησπερα ενδιαφερομαι για αγορα galaxy s7 edge το ψαξα λιγο και βρικα 2 κομματια απο σκρουτζομαγαζα ( seven spot plus3 ) κλπ που υπαρχουν σαν φυσικα καταστηματα στην θεσσαλονικη ρωτησα τα IMEI των συσκευων και  1) μετα απο τηλεφωνημα στην samsung εμαθα οτι το ενα προοριζεται για την ουγκρικη αγορα και το αλλο για την πολωνικη και τα δυο τηλεφωνα μου ειπαν ειναι αγοαρασμενα αρχες απριλιου και εχουμε ηδη μαΪο αρα αυτο σημαινει οτι εχουν χαση ηδη ενα μηνα εγγυησης? και οτι ισως εχουν ανοιχτει? 2) εχω ξανα αγορασει στο παρελθον και το τηλεφωνο ειχε μεσα εφαρμογες στα πολωνικα που δεν σβηνοντουσταν και με ενοχλησε παρα πολυ υπαρχει τροπος να του περασω την ελληνικη ρομ και να το κανω ετσι οπως ειναι τα κινητα που προοριζονται για την ελληνικη αγορα και αυτο θα μηνει μετα απο ενα ρεστορ πχ 3) αξιζει να το παρω απο σκρουτζομαγαζα η θα εχω γενικα αλλα προβληματα. Ευχαριστω για τις απαντησεις εκ των προτερων.

Εγω δεν καταλαβα το εξης.Μιλας για αγορα κινητων απο συγκεκριμενα μαγαζια δεκτο.

Για τις χωρες που σου λενε ειναι το λεγομενο παραεισαγωγης,οτι οντως προοριζονται για αλλη χωρα της Ευρωπαικης Ενωσης αλλα καλυπτονται απο τις αντιπροσωπειες κανονικα(γιαυτο βλεπεις και το EU στο skroutz στα μοντελα και οχι πχ GR που λεει στο eshop).

Τα Imei που ακριβως τα βρηκες αφου δεν αγορασες τα κινητα??Ποιος σου τα εδωσε ετσι απλα??? Η εγγυηση κανονικα ισχυει απο οταν κοπει η αποδειξη αγορας για 2χρονια. Αν το τηλεφωνο που ειχες αγορασει στο παρελθον ειχε μεσα γλωσσα Ελληνικα αλλα οι ξενες εφαρμογες απο την χωρα προορισμου ειχαν μεινει τοτε επρεπε να επιστρεψεις το κινητο πισω απο το καταστημα την ωρα που το πηρες και κακως αν δεν το εκανες.

Αλλος συμφορουμιτης ειχε αγορασει πιο παλια κινητο Ελληνικης εισαγωγης(τρομαρα τους)απο το eshop σφραγισμενο και με το που το ανοιξε ειδε μεσα στο κινητο ξενη sim(γερμανικη για την ακριβεια με βαση τις επαφες)και χωρα προορισμου Γερμανια το επεστρεψε επιτοπου πισω στο eshop και εννοειται οτι του δωσανε κανονικα αλλο.

Το ιδιο και η Wind σε πιο παλια προσφορα που ειχε για γνωστο κινητο Nexus 6 που ειχε χωρα προορισμου την Δανια και το πουλησανε σαν Ελληνικο(αλλοι καλυτεροι απο εκει...)

Εσυ αγοραζεις το παραπανω κινητο που λες απο οποιο μαγαζι θες αφου βεβαιωθεις φυσικα οτι η χωρα προορισμου ειναι  εντος Ευρωπης και αρα να καλυπτεται απο την εγγυηση.Αν καλυπτεται το πιο πιθανο να εχει και Ελληνικα σαν γλωσσα και καλυτερα να ξεχασεις τις rom στα κινητα αυτα γιατι βγαινεις εκτως εγγυησης(αλλιως οφειλει να σε ενημερωσει το ιδιο το καταστημα αν δεν το αναγραφει πχ στην σελιδα του αλλιως μπορεις να το επιστρεψεις πισω οπως το πηρες σε αντιθετη περιπτωση)

Εγω δεν καταλαβα το εξης.Μιλας για αγορα κινητων απο συγκεκριμενα μαγαζια δεκτο.

Για τις χωρες που σου λενε ειναι το λεγομενο παραεισαγωγης,οτι οντως προοριζονται για αλλη χωρα της Ευρωπαικης Ενωσης αλλα καλυπτονται απο τις αντιπροσωπειες κανονικα(γιαυτο βλεπεις και το EU στο skroutz στα μοντελα και οχι πχ GR που λεει στο eshop).

Τα Imei που ακριβως τα βρηκες αφου δεν αγορασες τα κινητα??Ποιος σου τα εδωσε ετσι απλα??? Η εγγυηση κανονικα ισχυει απο οταν κοπει η αποδειξη αγορας για 2χρονια. Αν το τηλεφωνο που ειχες αγορασει στο παρελθον ειχε μεσα γλωσσα Ελληνικα αλλα οι ξενες εφαρμογες απο την χωρα προορισμου ειχαν μεινει τοτε επρεπε να επιστρεψεις το κινητο πισω απο το καταστημα την ωρα που το πηρες και κακως αν δεν το εκανες.

Αλλος συμφορουμιτης ειχε αγορασει πιο παλια κινητο Ελληνικης εισαγωγης(τρομαρα τους)απο το eshop σφραγισμενο και με το που το ανοιξε ειδε μεσα στο κινητο ξενη sim(γερμανικη για την ακριβεια με βαση τις επαφες)και χωρα προορισμου Γερμανια το επεστρεψε επιτοπου πισω στο eshop και εννοειται οτι του δωσανε κανονικα αλλο.

Το ιδιο και η Wind σε πιο παλια προσφορα που ειχε για γνωστο κινητο Nexus 6 που ειχε χωρα προορισμου την Δανια και το πουλησανε σαν Ελληνικο(αλλοι καλυτεροι απο εκει...)

Εσυ αγοραζεις το παραπανω κινητο που λες απο οποιο μαγαζι θες αφου βεβαιωθεις φυσικα οτι η χωρα προορισμου ειναι  εντος Ευρωπης και αρα να καλυπτεται απο την εγγυηση.Αν καλυπτεται το πιο πιθανο να εχει και Ελληνικα σαν γλωσσα και καλυτερα να ξεχασεις τις rom στα κινητα αυτα γιατι βγαινεις εκτως εγγυησης(αλλιως οφειλει να σε ενημερωσει το ιδιο το καταστημα αν δεν το αναγραφει πχ στην σελιδα του αλλιως μπορεις να το επιστρεψεις πισω οπως το πηρες σε αντιθετη περιπτωση)

Το IMEI απλα ρωτησα αν γνωριζουν για που προοριζονται τα κινητα μου ειπαν δεν γνωριζουμε αλλα μπορουμε να σας δωσουμε το IMEI να επικοινωνησεται κατευθειαν με την samsung και αυτο εκανα δεν γνωριζω εαν καναν το σωστο γτ δεν εχω ασχοληθει και πολυ με το android και με το τι παιζει λγκ θα μπορουσα να το δηλωσω κλεμενο κλπ μαλον γιαυτο το λες ? Και πως γντ στο συστημα της samsung να διχνει ποτε εχουν αγοραστει αρα οταν το αγοραζεις απο το καταστημα ξανα ξεκιναει απο την αρχη η συνεχιζει απο τοτε που το καναν παραεισαγωγη.

Το IMEI απλα ρωτησα αν γνωριζουν για που προοριζονται τα κινητα μου ειπαν δεν γνωριζουμε αλλα μπορουμε να σας δωσουμε το IMEI να επικοινωνησεται κατευθειαν με την samsung και αυτο εκανα δεν γνωριζω εαν καναν το σωστο γτ δεν εχω ασχοληθει και πολυ με το android και με το τι παιζει λγκ θα μπορουσα να το δηλωσω κλεμενο κλπ μαλον γιαυτο το λες ? Και πως γντ στο συστημα της samsung να διχνει ποτε εχουν αγοραστει αρα οταν το αγοραζεις απο το καταστημα ξανα ξεκιναει απο την αρχη η συνεχιζει απο τοτε που το καναν παραεισαγωγη.

Το Imei φανταζομαι το ρωτησες για να δεις αν το κινητο το καλυπτει η εγγυηση αν και σκρουτζομαγαζο.Για την χωρα προελευσης δεχομαι οτι μπορει να μην γνωριζαν(εν μερη λογικο σε τετοια καταστηματα)αλλα θα μπορουσαν να σου πουν ξερω γω οτι καλυπτεται κανονικα απο την Samsung για παραδειγμα.

Η εγγύηση ξεκινάει από την στιγμή που το αγοράζεις εσύ. Απλώς σου επιβεβαίωσαν ότι είναι αυθεντικό λέγοντας το πότε το προμηθεύτηκε το κατάστημα.

Η εγγύηση ξεκινάει από την στιγμή που το αγοράζεις εσύ. Απλώς σου επιβεβαίωσαν ότι είναι αυθεντικό λέγοντας το πότε το προμηθεύτηκε το κατάστημα.

Εκτος απο τα iphone που μετραει απο τη μερα της ενεργοποιησης (για το 1ο ετος τουλαχιστον)

Θέλω να πάρω το Samsung J5 ή/και το Microsoft 640.

Μένω εξωτερικό και θέλω το κινητό να παραδοθεί στην Ελλάδα σε συγγενικό μου πρόσωπο. Έχετε να προτείνετε κάποιο σκρουτζομάγαζο που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;

ολα τα σκρουτζομαγαζα παραδιδουν στην ελλαδα. Απλα πληρωμη λογικα θα πρεπει να κανεις μεσω ebanking, αν εχεις απο καποια ελληνικη τραπεζα, επειδη απο εξωτερικου θα σου κρατησει προμηθεια μεγαλη

καλημέρα νομίζω ότι θα φαίνεται στο counter οτι εχει φλασαριστει 

παρτο απ οπου το βρεις πιο φθηνα και αν ειναι branded του περνας την καθαρη ελληνικη rom το knox δεν θα γραψει ουτε θα χασεις εγγυηση.... 

Καλησπερα ενδιαφερομαι για αγορα galaxy s7 edge το ψαξα λιγο και βρικα 2 κομματια απο σκρουτζομαγαζα ( seven spot plus3 ) κλπ που υπαρχουν σαν φυσικα καταστηματα στην θεσσαλονικη ρωτησα τα IMEI των συσκευων και  1) μετα απο τηλεφωνημα στην samsung εμαθα οτι το ενα προοριζεται για την ουγκρικη αγορα και το αλλο για την πολωνικη και τα δυο τηλεφωνα μου ειπαν ειναι αγοαρασμενα αρχες απριλιου και εχουμε ηδη μαΪο αρα αυτο σημαινει οτι εχουν χαση ηδη ενα μηνα εγγυησης? και οτι ισως εχουν ανοιχτει? 2) εχω ξανα αγορασει στο παρελθον και το τηλεφωνο ειχε μεσα εφαρμογες στα πολωνικα που δεν σβηνοντουσταν και με ενοχλησε παρα πολυ υπαρχει τροπος να του περασω την ελληνικη ρομ και να το κανω ετσι οπως ειναι τα κινητα που προοριζονται για την ελληνικη αγορα και αυτο θα μηνει μετα απο ενα ρεστορ πχ 3) αξιζει να το παρω απο σκρουτζομαγαζα η θα εχω γενικα αλλα προβληματα. Ευχαριστω για τις απαντησεις εκ των προτερων.

Φίλε μόλις πήρα απο τα Sevenspots το s7 edge EU με τον Octacore, το κινητό είναι unbranded χωρίς κάποιες τρίτες εφαρμογές/software από παρόχους. Στην ουσία είναι καλύτερα και απο το να το αγοράζεις απο κάποιο κατάστημα Germano/Wind.

καλησπέρα θέλω και εγώ να αγοράσω ένα galaxy s7 edge και το βρίσκω  200ε φτηνότερα.Επειδη ήμουν  6 χρονια κάτοχος iphone οπου εκεί υπάρχει ένα ετος εγγύηση και μετά αν είναι παραεισαγωγης το πας στο κατάστημα και άντε να βγάλεις ακρη .Θελω να ξέρω τι ισχύει με την εγγύηση της samsung?Επίσης τι σημαίνει το unbranded ,με τη rom και με ξένες εφαρμογές ?.Επισης επειδή δεν ξέρω καθόλου από android κινητά θα έχω θέμα με τις αναβαθμίσεις λογισμικού?και η αγορα από αυτά τα μαγαζια με τι έκδοση android έρχονται?και μια γενική ερώτηση οι εκδόσεις  android ισχύουν για κάποια χρονια για τα κινητά και κάποια στιγμή δεν τα υποστηρίζουν?όπως δηλαδή συμβαίνει με τα iphone?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...