6xXx6 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 καλήμερα παιδιά τις τελευταίες μέρες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την ασυρματη συνδεση μου εχω ενα Thomson TG585 v8 περιπου 4 χρονια και ενώ το δεύτερο pc που ειναι ενσύρματα συνδεδεμένο δεν εχει κανενα προβλημα ειναι σταθερα στα 17mbps οταν συνδέομαι ασύρματα εχω πολλά dc και ανεβοκατεβασματα σαν να κλείνει και να ξανανοίξει το wifi του ρουτερ έχετε καμιά ιδέα με το τι μπορώ να κάνω? αν αγοράσω νέο ρουτερ θα μπορέσουν να μου περάσουν τις ρυθμίσεις απο τον ΟΤΕ η θα μου πουν οτι επειδή δεν ειναι δικιά τους η συσκευή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα?
SPANK Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Τι σήμα εχεις με το laptop/desktop που προφανώς να συνδεθείς ? Μήπως εισαι πολύ μακρια απο το router η υπάρχουν πολυ τοίχοι ενδιάμεσα (μιας και το wifi επηρεάζεται) και για αυτο δεν εχεις καλο σήμα ? Δοκίμασε να μπεί στο menu στο router στο wifi , και για αρχή άλλαξε channel στο wifi (θα το δεις στο menu)
6xXx6 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 πρωτα απο ολα να πω οτι δοκιμασα να αλλαξω και την καρτα δικτυου (usb) στο pc αλλα δεν ειδα βελτιωση στο pc μου γραφη ισχυ σηματος 58 % ποιοτητα ζευξεις 100% η αποσταση ειναι 12 μετρα απο το ρουτερ και εχω και 3 τοίχους ενδιαμεσα αλλα παλιοτερα δεν ειχα προβλημα επισης παρατηρησα στο ρουτερ οτι εκει που αναβοσβήνει το led του wifi καθε τοσο σβηνει τελειως για λιγα κλασματα (1 δευτερολεπτο περιπου) και ακριβώς εκείνη τη στιγμή απο 1,5 mbps που κατεβαζω πεφτει στο 0 και μετα επανερχεται σιγα σιγα Δοκίμασε να μπεί στο menu στο router στο wifi , και για αρχή άλλαξε channel στο wifi (θα το δεις στο menu) το εχω δοκιμασει αλλά γίνεται χειρότερο το προβλημα σε αλλα channel
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 α.hard reset.περασε του νεο firmware.ξανασεταρε το.firmware η βαζεις πχ Της forthnet Η δοκιμασε απο εδω. http://leoforeia.gr/thomson/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα