Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτομαι να παρω αυτην την οθονη 

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157237&sid=1

,γιατι η προυγουμενη που ειχα Samsung 22" με D-sub 1060x1050 χαλασε και δεν επισκευαζεται

την εχει προσφορα το eshop crazy sundays με 119 ευρω

το budget μου ειναι 100 - max 120 ευρω ψαχνω για 22" με dvi ή hdmi (η vga μου εχει dvi k mini hdmi - εχει κ ανταπρορα mini hdmi to hdmi)

LED AD-PLS 

δεν ξερω τι παιζει ,αλλα διαβασα οτι δειχνει καλυτερα σε γωνιες θεασης

Καλη περιπτωση τη βλεπω , τι λετε να την βαρεσω??

Επεξ/σία από pc_admin
Δημοσ.

Οι 21.5'' δε μου κάθονται καλά προσωπικά αλλά μη τα θέλουμε και όλα.

Εδώ επιτέλους χειροκροτώ, με τη καλή έννοια αυτή τη φορά!  :devil:

Δημοσ.

Οι 21,5 " ειναι αρκετες για μενα ,αφου το max ποσο που μπορω να διαθεσω (με πολυ ζορι και αυτα) ειναι 120 ευρω για οθονη με hdmi ή dvi

Ειναι καλυτερα τα AD-PLS απο τα tn panel ?

Δημοσ.

Βγαινει παραπανω καπως γιατι εχει και μεταφορικα ,ενω στο eshop δεν εχει

πολυ μεγαλο χρονο αποκρισης δεν εχει (14ms) ? H samsung εχει 5ms

Προτιμω απο eshop και λογω εγγυησης ,(μην κραξετε :-D  ) δηλ οσες φορες εχει τυχει να στειλω κατι για service το δινω στο τοπικο καταστημα και δεν χρειαζεται να μπλεκω με αποστολες , κουριερ ,μεταφορικα κτλ

Θα σκεφτω και αυτην την προταση αλλα προτιμω αν εχετε κατι απο eshop

Επισης αν παρω τελικα αυτην που ειπα ,με το καλωδιο αυτο :

HDMI TO MINI HDMI CABLE TYPE A TO TYPE C

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.753815

θα εχω καποιο προβλημα ? γιατι ειδα οτι εχει ιδια τιμη με το απλο hdmi οπτε καλυτερα να βαλω μονοκοματο και οχι με ανταπτορα

Δημοσ.

Μη τα κοιτάς τα ονομαστικά,δεν ισχύουν.Αν δε πας στο Samsung που σε βολεύει μετά καλύτερα να πας σε 23αρι LG με hdmi (με +30) από αλλού.

Δημοσ.

Σε εμένα προσωπικά ο αδερφός μου δουλεύει στον Κωτσόβολο και είναι πωλητής μου έχει πει ότι είναι μια πάρα πολύ καλή οθόνη και να την αγοράσω.

Δημοσ.

Οσο παει μου αρεσει και πιο πολυ αυτη η οθονη   :-)

Και σε εμφανιση και στα χαρακτηριστικα .Για 22 αρα ειναι τελεια .Μαλλον αυριο θα την εχω και θα πω εντυπωσεις.

Απο 130 ευρω και πανω στο skroutz, σιγουρα ομως για 22 "ειναι απο τις καλυτερες .

Εγω βεβαια την πηρα φτηνοτερα  :devil:

Και Samsung και PLS - LED και HDMI. Μετα μονο οπως ειπες αν πας σε 23" , αλλα για τετοια χαρακτηριστικα και μαρκα σε 23" ανεβαινεις πολυ σε τιμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον ηρθε η samsung !

Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης , ζωηρα χρωματα ,κουμπια touch

Επισης το χρωμα οταν ειναι κλειστη ειναι ελαφρως κερασι κοκκινο( προς μαυρο) ,οταν ειναι ανοιχτη φαινεται μαυρη.

Την εχω συνδεσει με mini hdmi (απο την vga) σε HDMI ,στην αρχη οταν πρωτοανοιξε εψαχνε για 6-7" analog, οποτε πατησα το κουμπι επιλογης εισοδου και πηρε το hdmi και ΟΚ

Επειδη πρωτη φορα εχω LED οθονη ,οταν ανοιγε και ηταν στο μαυρο ακομα εβλεπα πολυ ελαφρες αποχρωσεις οταν κοιταζα απο το πλαι αλλα μαλλον ειναιλογω led

Επισης σε μαυρη οθονη βλεπω αχνο φωτισμο προς τα κατω λιγο ,αλλα χωρις να ειναι εμφανες μονο αν το ψειρισεις πολυ μπορεις να διακρινεις οτι δεν ειναι ολη 100% τελειως μαυρη εικονα σε ολη την οθονη. Κατι το οποιο βεβαια το εβλεπα και στις προυγουμενες lcd οθονες που ειχα.

Εκεινο που μου αρεσε πιο πολυ ειναι οτι δειχνει αρκετα καλα υπο γωνια ,εχω βαλει και φωτος που βεβαια την αδικουν ,καμια σχεση οπως ειναι πραγματικα γιατι τραβηχτηκαν με το κινητο σε φωτισμο λαμπας τωρα το βραδυ ,απλα ενδεικτικα να δειτε 

Την γραματοσειρα των windows την αφησα στο μεσαιο , ειναι καπως μικρα τα γραμματα αλλα οχι ψειρες και συνιθιζονται γρηγορα ,ηδη τωρα εχω συνιθισει .Εκεινο ομως που αλλαξα ηταν οι γραμματοσειρες του chrome σε μεγαλες και τωρα ειναι ολα ΟΚ.

Αν αλλαζα τις γραμματοσειρες των windows σε μεγαλες, οι γραμματοσειρες στον chrome φαινοταν απαισιες .

Γενικα πολυ ικανοποιημενος , με εχει καλυψει σ αυτα που ζητουσα, βλεπετε και τι γραφειο εχω ,μεγαλη του πεφτει και αυτη !

post-62195-0-12492500-1370633255_thumb.jpg

post-62195-0-06320700-1370633266_thumb.jpg

post-62195-0-59326700-1370633284_thumb.jpg

post-62195-0-85045900-1370633303_thumb.jpg

post-62195-0-66805700-1370633320_thumb.jpg

Επεξ/σία από pc_admin
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...