Προς το περιεχόμενο

Αναζητηση μεταχειρισμενου scooter 150 cc και ανω...

crupo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον αποφασισα να παρω ενα scooter και επισης να μου βγει οικονομικο.

Εχω βρει μεχρι στιγμη τα παρακατω:

1) Peugeot Elyseo 150cc μοντελο 2001 με 27000 km στα 400 ευρω

2) Peugeot Elyseo 150cc μοντελο 2004 με 20000 km στα 800 ευρω

3) Piaggio Skipper 150cc μοντελο 2002 με 32000 km στα 500 ευρω

4) Aprilia SR 150 cc μοντελο 2000 με 35000 km στα 500 ευρω

Βασικα απο τα παραπανω ειμαι πιο πολυ αναμεσα στο 1 και στο 4.

Εχετε να μου προτεινετε κατι απο αυτα ή κατι αλλο? Ποιο να προτιμησω?

Ωπ μολις τωρα ειδα πως το aprilia ειναι διχρονο αρα μαλλον το αφηνουμε. Το Peugeot ειναι τετραχρονο νομιζω. Το piaggio δεν ξερω.

Επισης ειδα μια μαρκα jmstar jonway και συγκεκριμενα ενα scooter 250 cc, μοντελο 2008, με 11000km στα 900 ευρω.

Τι παιζει με αυτην την μαρκα? Κινεζικο πρεπει να ειναι απο ειδα. Ωστοσο μου αρεσε αρκετα εμφανισιακα και η τιμη ειναι ιδιατερα ελκυστικη για 250cc.

Το θεμα βεβαια ειναι αν ειναι αξιοπιστα ή θα ειμαι καθε λιγο στο μαστορα...

Οταν βρισκω τιποτα καινουργιο που με ενδιαφερει θα το ποσταρω. Αν εχετε και εσεις καμια προταση ελευθερα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το skipper ειναι σκυλι μαυρο, αν βρεις κάποιο καλο πάρτο χωρις δεύτερη σκέψη! Τετραχρονο, βολικό μεγεθος και ποιοτική κατασκευη!

Προς θεου μη μπλέξεις με κινέζικα, ειναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

• Like 1

Το Peugeot Elyseo τι λεει σε σχεση με το Skipper?

Το Skipper που βρηκα με 32000 km, μοντελο 2002 σε αυτα τα λεφτα ειναι καλουτσικη περιπτωση μαλλον απο οτι ειδα τις τιμες. Σιγουρα πρεπει να το δω και απο κοντα βεβαια.

Φιλε σωκρατη εξαιρετικα σπανια θα βγαινω εκτος πολης. Και πολης επαρχιακης μαλιστα. Οχι αθηνα θεσσαλονικη κλπ.

Ασε που για 250cc ξεφευγω λιγο απο το μπατζετ που θελω να διαθεσω...

Δυο ακομα που βρηκα λιγο πιο ακριβα. Περιμενω τις γνωμες σας παιδια!!!

5) Piaggio X9 125 cc, μοντελο 2003, με 27000 km στα 750 ευρω

6) Piaggio Beverly 200 cc, μοντελο 2002, με 36000 km στα 950 ευρω

Καλησπερα! Δε ξερω απο μηχανακια κλπ και σκεφτομαι να αγορασω μια Vespa LX 150 που την θελω για μικρες αποστασεις. Απο αποψη βενζινης τι λεει;

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Παρε HONDA SH150i αλλιως τα υπολοιπα θα τα δωσεις με δοσεις απο τις ζημιες που θα σου βγαζουνε καταδιαστηματα..

Το αν είναι «ζημιάρα» η Vespa δεν το ξέρω - για να το λες, κάτι θα γνωρίζεις φαντάζομαι... - αλλά με την πρότασή σου για το SH, συμφωνώ ...1,000,000%!!! Πολύ κολλητός μου φίλος που έχει εξουσιοδοτημένο συνεργείο Honda, αλλά και ο αδελφός μου που δουλεύει εκεί εδώ και αρκετά χρόνια, μού λένε ότι τα SH (τόσο το 150, όσο και το 300), μόνο για τα προβλεπόμενα service τους τα πηγαίνουν πελάτες. Βλάβες - εκτός κι αν ο ιδιοκτήτης είναι εντελώς αδιάφορος - βγάζουν από σπανίως μέχρι ...ποτέ.

κοιτα αυτο που λεω δεν ειναι απολυτο.. Μπορει ν ακουσεις απο καποιον οτι πηρε Piaggio ή Peugeot και δεν του εχει βγαλει κανενα προβλημα ή αλλος οτι πηρε honda και δυσανασχετησε(που λεει ο λογος). Εγω μιλαω για το μεσο ορο και η honda σε αυτο το θεμα ειναι σκαλια πανω σε σχεση με τα ιταλικα και γαλλικα.

• Like 1

κοιτα αυτο που λεω δεν ειναι απολυτο.. Μπορει ν ακουσεις απο καποιον οτι πηρε Piaggio ή Peugeot και δεν του εχει βγαλει κανενα προβλημα ή αλλος οτι πηρε honda και δυσανασχετησε(που λεει ο λογος). Εγω μιλαω για το μεσο ορο και η honda σε αυτο το θεμα ειναι σκαλια πανω σε σχεση με τα ιταλικα και γαλλικα.

Απολύτως σωστός!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...