kimura Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 καλησπερα οε! νεος στο φορουμ Υο!! σμρ ανοιξα το πισι και αυτο εκει που 3εκιναει κανονικα μετα απο 4 δευτερολεπτα ξανασβηνει και μετα παλι απο την αρχη και συνεχεια μεχρι να το κλεισω απο το κουμπακι εγω!! γτ συμβαινει αυτο?? ouτε καν προλαβαινει να ανοιξει η οθονη!! τι θελει να μου πει?? δεν ξερω τπτ απο πισι και ισως κατεβασα κανενα ιο μαζι με το call of duty ευχαριστω!! οεοεοε
coolerman Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 τροφοδοτικό γνωρίζουμε;; πες το υπόλοιπο συστημά σου. δεν είμαστε "χουντίνι" για να το μαντέψουμε
kimura Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 χοχοχοχο δεν εγραψα γτ δεν ξερω τπτ!! ο αδερφος μου λεει οτι το τροφοδοτικο το βαλαμε το νοεμβρη και οτι ειναι καλο και οτι ειχαμε κανει τοτε φορματ στο πισι!! ειχε πολυ σκονη οταν το ανοιξα!! τι ειναι οεο???? δεν θελω να ειναι : μοδερμπορντ,ραμ και τροφοδοτικο!! οχι οτι ξερω τι κανουν αλλα παιζει να ειναι ακριβα αυτα!! ας ειναι κανας ιος!! εχω τα vista!!
kimura Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 με γριφους μιλας!!! βοηθειααα καποιοςς!! THANKSSSSSSSSS
MauMaus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 ο ανθρωπος λεει δε ξερει , και απο οτι φανταζομαι ουτε τα βασικα για να μας πει τι μηχανιμα εχει δεν ειναι κακο !! δε πειραζει φιλε μου .. κατα 99% φταιει η σκονη ! εχει βουλωσει ο ανεμιστηρας δε μπορει να γυρισει και για προστασια σβηνει ! ανοιξε το καθαρισε το πολυ καλα .. μετα παρε ενα μπιστολακι για τα μαλλια κ με κρυο αερα καθαρισε καλα οσους ανεμιστηρες εχεις κ κατα πασα πιθανοτητα θα εισαι οκ ...
Michael_Wx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μπορεί να φταίει και η πόλη σκόνη για αυτό που γίνεται.
Antwni Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μπορεί να φταίει και η πόλη σκόνη για αυτό που γίνεται. Αθήνα ή Θεσσαλονίκη?
deesnider Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αθήνα ή Θεσσαλονίκη? Γιατί ρε τύπε, να πούμε; Η επαρχία δηλαδής, στο πηγάδι κατούρησε; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα