Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα οε! νεος στο φορουμ Υο!! σμρ ανοιξα το πισι και αυτο εκει που 3εκιναει κανονικα μετα απο 4 δευτερολεπτα ξανασβηνει και μετα παλι απο την αρχη και συνεχεια μεχρι να το κλεισω απο το κουμπακι εγω!! γτ συμβαινει αυτο?? ouτε καν προλαβαινει να ανοιξει η οθονη!! τι θελει να μου πει?? δεν ξερω τπτ απο πισι και ισως κατεβασα κανενα ιο μαζι με το call of duty  :mad: ευχαριστω!!  οεοεοε :shifty:  :shifty:

Δημοσ.

τροφοδοτικό γνωρίζουμε;;

πες το υπόλοιπο συστημά σου.

δεν είμαστε "χουντίνι" για να το μαντέψουμε :P

Δημοσ.

χοχοχοχο δεν εγραψα γτ δεν ξερω τπτ!! ο αδερφος μου λεει οτι το τροφοδοτικο το βαλαμε το νοεμβρη και οτι ειναι καλο και οτι ειχαμε κανει τοτε φορματ στο πισι!!  :blink:   ειχε πολυ σκονη οταν το ανοιξα!! τι ειναι οεο???? 

δεν θελω να ειναι : μοδερμπορντ,ραμ και τροφοδοτικο!! οχι οτι ξερω τι κανουν αλλα παιζει να ειναι ακριβα αυτα!! ας ειναι κανας ιος!! εχω τα vista!!  :shifty:  :devil:

Δημοσ.

ο ανθρωπος λεει  δε ξερει , και απο οτι φανταζομαι ουτε τα βασικα  για να μας πει τι μηχανιμα εχει δεν ειναι κακο !!

δε πειραζει φιλε μου  .. κατα 99% φταιει η σκονη !  εχει βουλωσει ο ανεμιστηρας δε μπορει να γυρισει και για προστασια σβηνει !

ανοιξε το καθαρισε το πολυ καλα .. μετα παρε ενα μπιστολακι για τα μαλλια κ με κρυο αερα καθαρισε καλα οσους ανεμιστηρες εχεις κ κατα πασα πιθανοτητα θα εισαι οκ ...

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει και η πόλη σκόνη για αυτό που γίνεται. 

Αθήνα ή Θεσσαλονίκη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...