uric Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Καλησπερα Μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια για εγκατασταση hackintosh,ειπα να γυρισω παλι σε windows 7. Μετα το φορματ το μονο που καταφερα να κανω Install ειναι WLAN driver. Σε ολα τα αλλα drivers μου βγαζει ερρορ,στον ηχο,στην intel hd graphics,στην nvidia, τα παντα ολα το λαπτοπ μου ειναι το acer aspire 5750g i7-2630QM nVidia geforce 540m gt ssd samsung 840pro
iolakos Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Καλησπερα Μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια για εγκατασταση hackintosh,ειπα να γυρισω παλι σε windows 7. Μετα το φορματ το μονο που καταφερα να κανω Install ειναι WLAN driver. Σε ολα τα αλλα drivers μου βγαζει ερρορ,στον ηχο,στην intel hd graphics,στην nvidia, τα παντα ολα το λαπτοπ μου ειναι το acer aspire 5750g i7-2630QM nVidia geforce 540m gt ssd samsung 840pro σου λείπουν οι οδηγοί? http://www.acer.co.uk/ac/en/GB/content/drivers
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 επισης θα πρεπε να κανεις Recover το λαπτοπ αν ειχε 7αρια απο την αρχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα