Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα καλώδιο τροφοδοσίας φορητού υπολογιστη πριν 5 μηνες περίπου από ένα συνοικιακό κατάστημα. Σήμερα χάλασε, δεν κάνει επαφή με τίποτα και πρέπει να ασκώ μεγάλη δύναμη για να κάνει.

Στο κουτί γράφει πως έχει 2 χρόνια εγγύηση και έχω και την απόδειξη.

Θα ήθελα να ρωτήσω:

1. Δικαιούμαι κανονικά αντικατάσταση του για τέτοιου είδους πρόβλημα?
  2. Αν δεν μου το αντικαθιστά τι να κάνω?
  3. Αν μου το αντικαταστήσει πρέπει να μου δώσει κάποιο χαρτί ώστε να είμαι καλυμμένος αν χαλάσει και το νέο προιόν?
Δημοσ.

Κανονικά αν χάλασε υσχύει το πρώτο αλλα το θέμα ειναι αν υπάρχει πρόβλημα στο βύσμα του laptop η το τροφοδοτικό το ιδιο , αν εχει πρόβλημα το βύσμα στο laptop φυσικά και δεν γίνετια αντικατάσταση γιατι δεν φταίει το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

2. δεν υπαρχει περιπτωση να μη στο αντικαταστησει αν εχεις την εγγυηση και εχει χαλασει

3 . περνεις την αποδειξη της αλλαγης και ισχυει για αλλα 2 χρονια απ την ημερα που πηρες το καινουργιο και μετα ..

Δημοσ.

Ε όχι δεν νομίζω να φταίει η είσοδος του laptop.

Κάτι για τα ερωτήματα 2 και 3?

Δεν το δοκιμάζεις και σε κάποιο άλλο laptop  ή μέτρησε το, να βεβαιωθείς πριν το επιστρέψεις? 

Ποτέ δεν ξέρεις...

Δημοσ.

Δεν το δοκιμάζεις και σε κάποιο άλλο laptop  ή μέτρησε το, να βεβαιωθείς πριν το επιστρέψεις? 

Ποτέ δεν ξέρεις...

Ε δεν έχω άλλη συσκευή με ίδιο βύσμα ούτε μετρητή, ας το μετρήσει αυτός αν αμφιβάλει.

Κάτι για τα ερωτήματα 2 και 3?

Δημοσ.

Τελικά πήγα και διαπίστωσε πως το πρόβλημα ήταν μόνο στο βύσμα το οποίο και μου αντικατέστησε δωρεάν.

Φυσικά πιο πριν πήγε να με αποφύγει λέγοντας πως φταίει ο υπολογιστής κι εγώ του είπα ψευδώς πως με άλλο καλώδιο λειτουργεί ώστε να τον αναγκάσω να το ψάξει. Τελικά μέτρησε με μετρητή και διαπίστωσε πως φταίει το βύσμα και μου έδωσε άλλο δωρεάν.

Προβλέπω όμως πως θα ξαναχαλάει και να τον ξαναπρήζω.

Ο adaptor είναι αυτός,2, οπότε έχετε τον νου σας να μην τον προτιμήσετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...