Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!
Λέγομαι Μίλτος,είμαι 13 χρονών και είμαι από τις Σέρρες.Σήμερα πήγα στο σπίτι του φίλου μου του Στρατή (αφού δώσαμε Νεοελληνική Γλώσσα) ώστε να του περάσω τα Windows 7.Ας μην πολυλογώ,αφού βρήκα επιτέλους τους παλιοdrivers για τα 7άρια όπως πχ VIA VT6410 Raid Controller που τελικά λειτούργησε το κολπάκι με Vista Drivers,του τα πέρασα.Μέσα στο PC του είχε ότι toolbar μπορείτε να φανταστείτε.Τα καημένα τα XP πήγαιναν 4 φορές χειρότερα κι από Vista (χωρίς Service Pack!!).Ξαφνικά,αφού του έβαλα Chrome,WinRAR,DazLoader,uTorrent,GTA San Andreas,το δωμάτιο άρχισε να βρωμάει!Πλησίασα το τροφοδοτικό και παραλίγο θα'μενα στον τόπο (πλάκα κάνω,μύριζε ΠΑΡΑ πολύ καμμένο!).Ευτυχώς,δεν τίναξε κάποιο hardware στον αέρα.Το κλείσαμε το PC μόλις καταλάβαμε τι γινόταν.Με ένα γρήγορο googlάρισμα από το tablet του βγήκε το συμπέρασμα πως τα'φτυσε το τροφοδοτικό.Ήταν ένα Generic 400W.Ρωτήσαμε και έναν "φίλο" τους κομπιουτερά,αν όντως είναι το PSU κι είπε ναι.Του ρωτήσαμε για ένα καινούργιο κι είπε 25€.Ο φίλος μου μιλούσε,κι επειδή εδώ στις Σέρρες έχουν επιθετική πωλητική τακτική ακόμη λίγο και θα μας το'δινε.Ευτυχώς τους διέκοψα και είπα : "Θα ρωτήσει και τον πατέρα του και θα σας πει...." Με το που βγήκαμε απ'το μαγαζί του εξήγησα πως έχουν τα πράγματα και για πιο λόγο δεν πρέπει να παίρνουμε φτηνά PSUs.Προσωπικά έχω ένα Corsair CX430M.Τώρα,τον έπεισα αντί να πάει από εκείνον,να παραγγείλουμε ένα entry-level PSU,κατά προτίμηση από e-shop (δωρεάν μεταφορικά από το e-shop point που είναι στη γειτονιά μας).Το θέμα είναι πως δεν θέλει να ξοδέψει πολλά λεφτά διότι το PC είναι κάπως παλιό.Θέλω,να μου προτείνετε κάποιο καλό PSU αλλά χωρίς το χώσιμο του χεριού βαθιά στη τζέπη,για ένα PC με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά :

MSI Socket 775 Mobo
Intel Pentium 4 3 ghz 
2x1GB DDR2 RAM
WD 120GB IDE HDD
LG DVD-ROM IDE ODD

nVidia GPU με passive cooling (νομίζω κάτι σαν G210)

Ευχαριστώ,ελπίζω να μην σας κούρασα.Α,κι αν γίνεται προτείνετε και μια ψύκτρα socket 775/1156/1155 διότι η stock κάνει πάρα πολύ θόρυβο.

Το κουτί του νομίζω είναι αυτό :
eurocase-ml-5410-2xusb-biela-amp-strieb- 

Δημοσ.

καλά έκανες και το απέφυγες του 25αρικου

και τον κουρσάρο να αγοράσεις θα είσαι κομπλέ Link.png Site: http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&category=%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%CF&filter-252=1">e-shop

και το thermaltake είναι πολύ καλό

δεν χρειάζεσαι τρελές απαιτήσεις

**ψύκτρα μέχρι πόσα χρήματα,

Δημοσ.

αν δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση τσίμπα το.

είναι πολύ καλό

τα άλλα είναι ποιό δυνατά στην 12v αυτό έχει 18amber

παιδιά τον έψησα για το Thermaltake Hamburg 530W τελικά,θα το παραγγείλουμε..δεν είναι κακό deal,έ;

• Like 1
Δημοσ.

Καλη επιλογη και θα του μεινει και για πιθανη αναβαθμιση...

και επειδή ψύκτρα δεν ήθελε να πάρει ακριβή παραγγείλαμε αυτήν : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806762

θα μειωθούν τα επίπεδα θορύβου λέτε; έτσι του είπα,μην βγω ψεύτης στο τέλος!

α,τα προϊόντα ήταν άμεσα διαθέσιμα,υπάρχει περίπτωση να'ρθουν αύριο το απόγευμα και να πάω σπίτι του να τα βάλουμε;

Δημοσ.

είσαι και βιαστικός μωρέ αφερφάκι μου :D

δεν σε προλαβαίνουμε.

το τροφοδοτικό το έκανες παραγγελία;;

αν δεν το έχεις παραγγείλει αυτό είναι λίγο καλύτερο και με δωρεάν μεταφορικά στα 51 ευρώ & 5 χρόνια εγγύηση Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/417911/XFX-ProSeries-450W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html">XFX

Δημοσ.

είσαι και βιαστικός μωρέ αφερφάκι μου :D

δεν σε προλαβαίνουμε.

το τροφοδοτικό το έκανες παραγγελία;;

αν δεν το έχεις παραγγείλει αυτό είναι λίγο καλύτερο και με δωρεάν μεταφορικά στα 51 ευρώ & 5 χρόνια εγγύηση Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/417911/XFX-ProSeries-450W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html">XFX

Το παρήγγειλα ήδη,μπήκε ο φίλος μου fb και μου ζητούσε για λινκ ώστε να το παραγγείλω,του είπα να περιμένει και έτσι τον έπεισα αντί για το Coolermaster RS400 που του'δειξα στην αρχή να πάρει το Hamburg 530W.

Αν ξέρεις,pls πες λίγο για τον χρόνο παράδοσης :)

Δημοσ.

Το παρήγγειλα ήδη,μπήκε ο φίλος μου fb και μου ζητούσε για λινκ ώστε να το παραγγείλω,του είπα να περιμένει και έτσι τον έπεισα αντί για το Coolermaster RS400 που του'δειξα στην αρχή να πάρει το Hamburg 530W.

Αν ξέρεις,pls πες λίγο για τον χρόνο παράδοσης :)

πώ-πώ σίφουνας..

αύριο δεν νομίζω 2 μέρες πιστεύω θα κάνει.

πάντως καλή επιλογή

μεγειά ;)

Δημοσ.

πώ-πώ σίφουνας..

αύριο δεν νομίζω 2 μέρες πιστεύω θα κάνει.

πάντως καλή επιλογή

μεγειά ;)

ναι,με'γειά του ;) bb,κατεβάζω το sony vegas θέλω να το μάθω για να κάνω ένα trailer για το YT Channel μου :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...