Vasilis 07 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Αφού δεν σε νοιάζει το κόστος πολύ μπες στο Harwareversant.de και ξεκίνα από την αρχή να δεις όλα τα κουτιά, έχει 3πλασια ποικιλία,και μεταφορικά 20 ευρω.. είναι πολλά τα λεφτά billyyy και το κουτί τεράστιο.. Ποιός είπε δεν με νοιάζει το κόστος ? Αν ήταν έτσι θα το είχα πάρει προ πολλού. Έχω ήδη βρεί μαγαζί από Γερμανία και το στέλνουν 275 με αποστολή μέσα. Από μέσα Ιουνίου θα έχουν και το 900αρι στα 375 τελική τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Sorry σε αυτά τα χρήματα προτιμώ αυτό. Οχι e-shop ειναι αλλά σε βλεπω λιγο κλειδωμένο στην επιλογή. Το είδες απο κοντα σε κανένα μαγαζι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Sorry σε αυτά τα χρήματα προτιμώ αυτό. Οχι e-shop ειναι αλλά σε βλεπω λιγο κλειδωμένο στην επιλογή. Το είδες απο κοντα σε κανένα μαγαζι ? pc-mod-table.jpg Έλα που το βρήκες αυτό πάλι . Το έχω δεί εδώ και μια 2ετία "κλειδωμένος" Λόγω του κόστους το σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό (έχω και ένα κόλλημα με το stacker και δεν ήθελα να το αλλάξω). Αλλά πλέον το κουτί δείχνει αρκετά "μπουκωμένο" με την 7950 που έβαλα (άσε που το σύστημα ψύξης της πετάει τον θερμό αέρα πάνω στους δίσκους που ψήνονται πιάσαν και 50αρια ) Για τα Phantom τα είπα πριν Το Storm Trooper έχει αυτή την βλακεία το χερούλι που μου θυμίζει μπιτόνι Από full tower έχω δεί και κάποια antec,xigmatek αλλά δεν. Απο εκεί και μετά δηλ. πάμε σε silverstone δηλ. πάνω από 300. ΥΓ: Απο κοντά δεν το έχω δεί. Λες να μην μου αρέσει ?λόγω μεγέθους,εμφάνισης ή ποιότητας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 δες και αυτό http://www.skroutz.gr/s/2217589/CmStorm-Stryker.html?from=most-popular&keyphrase=stryker παραπλήσιο του stacker απλά έχει και αυτό πλαστικούρα. αν και λάτρης του αλουμινίου θα σε παρέπεμπα σε κάποιο lian li,αλλά για full tower θα πρέπει να χώσεις το χέρι βαθειάαα στην τσέπη. δες άμα μπορείς απο silverstone μεριά την TJ σειρά,συγκεκριμένα tj-07,tj-11(μεταχειρισμένα κάποια είναι εξαιρετικά κελεπούρια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα