Προς το περιεχόμενο

"Τεμπέλης" (armrest) σε opel corsa D

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...

ανακινώ το νήμα για να ρωτήσω, ξέρετε που μπορώ να βρώ τον Αrmster καπου στην Αθηνα ή Πειραιά ; Απο εδώ http://eshop.carner.gr/index.php?route=product/product&path=277_352_722&product_id=9982 κοιταξα και λεει: Το carner.gr δεν αποστέλλει προϊόντα με αντικαταβολή.

Ευχαριστώ για όποια βοήθεια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ανακινώ το νήμα για να ρωτήσω, ξέρετε που μπορώ να βρώ τον Αrmster καπου στην Αθηνα ή Πειραιά ; Απο εδώ http://eshop.carner.gr/index.php?route=product/product&path=277_352_722&product_id=9982 κοιταξα και λεει: Το carner.gr δεν αποστέλλει προϊόντα με αντικαταβολή.

Ευχαριστώ για όποια βοήθεια!

απο ebay μπορείς;; Link.png Site: http://www.ebay.co.uk/itm/ARMSTER-2-Mittelarmlehne-Armlehne-Opel-Corsa-D-ab-07-06-Schwarz-/290907223361?pt=DE_Autoteile&hash=item43bb6bf541">ARMSTER 2

μπορώ,αλλά το έχω ως λύση άμα δεν βρω από κάποιο φυσικό κατάστημα! Σ ευχαριστώ για το link πάντως,το κάνω bookmark !

επειδή δεν ξέρω Γερμανικά. περιλαμβάνει και τη βάση του τεμπέλη; ευχαριστω^2

Του πρακτικερ παντως τον ειχα βαλει (μονος μου, ειναι πανευκολο) σε ενα zx monte carlo που ειχα παλιοτερα. Εμενα με ειχε βολεψει παρα πολυ (ειδικα το πανω μερος του που ειναι μαλακο κι οχι σκληρη πλαστικουρα, σε ταξιδι ηταν οτι επρεπε!). Για το κοστος του ειναι αριστος (μεχρι και το πισω καθισμα προσφερει ποτηροθηκη!).

θα τον εβαζα κ εγω αλλα σκεφτομαι μπας και ειναι "Ψευτικος" δλδ ξερεις στραβωσει και τετοια ,οποτε πανε αδικα οι τρυπες που θα κανω στο αυτοκινητο :/ και λεω δε παιρνω εναν και καλο; :/

και εγω αυτο σκέφτηκα, οτι απλά ακουμπάω τον αγκώνα μου :P [το σκεφτομουν εδω και κανά μήνα όπως βλέπεις απο το τόπικ :P ] . Δεν ξέρω :P Αντέχει αν ακουμπάει και ο αγκώνας συνεπιβάτη ? :P

edit: επισης σκεφτηκα και το : ο,τι πληρωνεις παίρνεις , μήπως δεν ισχύει σε αυτη τη περιπτωση; μήπως δλδ τα 100 ευρω παραπανω ειναι φύκια για μεταξώτες κορδέλες που λένε; :/

και εγω αυτο σκέφτηκα, οτι απλά ακουμπάω τον αγκώνα μου :P [το σκεφτομουν εδω και κανά μήνα όπως βλέπεις απο το τόπικ :P ] . Δεν ξέρω :P Αντέχει αν ακουμπάει και ο αγκώνας συνεπιβάτη ? :P

edit: επισης σκεφτηκα και το : ο,τι πληρωνεις παίρνεις , μήπως δεν ισχύει σε αυτη τη περιπτωση; μήπως δλδ τα 100 ευρω παραπανω ειναι φύκια για μεταξώτες κορδέλες που λένε; :/

μηπως να ακουμπαγες και τα παιδια εκει πανω ? τις βαλιτσες? :)

ο τεμπελης δεν ειναι για να πιανονται χερακι χερακι οδηγος-συνοδηγος :)

• Like 1

χαααχχχααχαχαχαχα !!! φανταζεσαι γυναικεια γκρινια: πφφ ειχα που ειχα ενα τεμπελη ,τωρα εχω δυο; αχχαχαχ! 

ναι ειπαμε,δε θα τον βανδαλισω ,γενικα προσεχω τα πραγματα μου ,οταν λεω ακουμπαω δεν εννοω στηρίζομαι με το βάρος μου,απλως είσαι σε μια άδεια ευθεία ,εκει που ναι να χεις το χερι στα ποδια σου, να ακουμπάει λίγο στον τεμπέλη πιο πολυ γι αυτο το θελω συν οτι θα εχω μια πρακτικη θηκη να βαζω πορτοφολι και κινητο ,απ το να ειναι χυμα στο κυμα :P 

*ξερω οτι πρεπει να ακουμπανε και τα δυο χερια στο τιμονι κλπ :P

και δυο χερια αντεχει, ναι, δοκιμασμενο σε ταξιδι. εχει αρκετο πλατος. οσο δεν τον βανδαλισεις, θα αντεξει, οπως ολα τα πραγματα αλλωστε!

εχεις δει αν σου χωραει ομως για εκει που τον θες; πατρα νομιζω ανεφερες (νομιζα οτι ειμαστε γειτονες καποτε! :P), εχει πρακτικερ εκει νομιζω

Praktiker - Κατάστημα Πάτρας
Ακτή Δυμαίων 56
Patra 263 33, Greece
+30 261 036 2650

μετρα τις διαστασεις εκει που θες να μπει, μετρα και μετα τον τεμπελη (με προσοχη να μην σου εμποδιζει το χειροφρενο! ολοι οι aftermarket θα σου ψιλοεμποδιζουν την προσβαση σε αυτο βεβαια, αλλα καταλαβαινεις τι εννοω...να μπορει να σηκωθει ακομα και μεχρι τερμα!) και αν σου κανει, εγω θα ελεγα να τον παρεις. απλα προσεξε γιατι βγαινει σε δυο χρωματα..γκρι και μαυρο. το μαυρο ηταν πιο ευπαρουσιαστο και ειχα παρει αυτο.

α, στο λινκ ειδα εχεις τον γκρι...εμενα δεν μου αρεσε η διχρωμια μαυρο και γκρι και ειχα παρει τον ολομαυρο! μπροστα νομιζω εβγαζε 2 ποτηροθηκες οχι μια που δειχνει η φωτο, δεν καλοθυμαμαι, πανε και χρονια.

Πατρα σπουδαζω :) Ειμαι στο "πατρικό" στον Πειραιά (χαχα) για καλοκαιρι , οποτε θα τον παρω απο εδω :) Κ εγω θυμαμαι Νικαια ειχες πει σε καποιο τοπικ οτι μενεις :P  Ναι κ εγω μαυρο θα παρω,παρολο που τα καθισματα ειναι ψευτογκρι στις ακρες τους , θα επαιρνα γκριζο μονο αν ηταν εξ ολοκληρου κ οχι διχρωμια μαυρου-γκρι ! :Ρ Ναι θα μετρησω ξανα για να μαι σιγουρος ! Ε φυσικα και δε θα τον βανδαλισω,απλως αμα θελει και ο συνοδηγος να ακουμπησει θα κανω σα τον κατακουζηνο : μηηηη οχιιι;;; :P γι αυτο αναρωτηθηκα για δευτερο χερι :P

Οι ποτηροθηκες δε με ενδιαφερουν κ τοσο , άμα βγάζει όμως κομπλε! Ωραια οταν τον αγορασω πριν τοποθετησω θα κανω και μια δοκιμη ωστε να διαπιστωσω ποσο βολευει ως προς το χειρόφρενο :P  
ααα μηπως βλεπεις λαθος λινκ; αυτον θελω εγω :Ρ 

http://www.praktiker.gr/p/konsola-xeirofrenou-ototop-mayri-27918

το ψευτοδέρμα [γτ υποθετω δε θα ναι γνησιο δερμα :P μη τρελαθουμε :Ρ] πως σου φανηκε; απο χρηση εννοω :Ρ ειναι ανθεκτικο;

Δεν θυμασαι καλα, πολυ κοντυτερα μενουμε (δεν εισαι πειραια πειραια αν θυμαμαι σωστα) ;)

Δεν εχει κανενα προβλημα, στηριζεται πολυ καλα!

Παντα ειναι χρησιμες οι ποτηροθηκες...νομιζω 2 βγαζει μπροστα και μια πισω; κατι τετοιο.

Εγω απλα επρεπε να πιανω το χειροφρενο λιγο πιο καθετα. Αν τραβας χειροφρενα δεν θα σε βολεψει κανενας aftermarket. Ελπιζω ομως να μην τραβας.

Το ψευτοδερμα μια χαρα αντεχει κι αυτο, ελπιζω να μην παρεις κανα γυαλοχαρτο να το τριβεις ε! :P

Στην περιγραφη πανω λεει μαυρο, αλλα στη φωτο ειναι ο γκρι!

Mπα,αφηνω αυτά για τον Τορέτο και τη παρέα του, κοιτάω να μην είμαι κινδυνος στους αλλους και στον ευατο μου , οποτε δε με πειράζουν οι χειροφρενιες :P  [και λεει: πωπω μουφα παιδια οι ποτηροθηκες δε κρατανε,χυθηκε ο καφες και η πορτοκαλαδα μου :P]  πολύ κοντύτερα;; δε θυμάμαι ,πάει τόσος καιρος !!! Θυμάμαι που συζητουσαμε σε ενα τοπικ πάντως με τη Koritsigiapc :/  Ε νταξει οχι ειπαμε λογικη χρηση και συνετή ! Ο πίσω [επειδη ειναι 3d το οχημα] εχει ποτηροθηκη στο πλαι του αμαξιου οποτε οκ] :Ρ Οποτε απο βδομαδα παω να τον αγοράσω ! :) πολυτέλειες μιλάμε! :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...