frenzy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Υποθέτω το quality control της Οpel είναι κάτι περισσότερο από "παιδιά φέρτε ένα τρυπανάκι να κάνω τρύπες να βιδωθεί". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) αφου για opel corsa δεν βγαινει καν τεμπελης @paylidis εχει και στο πρακτικερ http://www.praktiker.gr/p/konsola-xeirofrenou-ototop-mayri-27918 Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2013 από panosno1com 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Και τα δύο θα φαίνονται υπέροχα καρφωμένα στο συκώτι σου σε καμιά σύγκρουση. Εκτός αν στις 12 λίρες περιλαμβάνονται και τα κρας τεστ που τους έκαναν. Ηθελα κι εγω προσφατα να εβαζα κατι τετοιο στο αυτοκινητο μου. Μεχρι που μου περασε απο το μυαλο αυτο (οχι τοσο συγκεκριμενα βεβαια ) και απερριψα τελικα την ιδεα. Δεν ειναι σιγουρο πως θα σου καρφωθει σε καποια συγκρουση προφανως, αλλα επειδη μπορει να κατσει και μπορει και οχι, δεν το ρισκαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Γενικά όλο αυτό το μέταλλο αγνώστου ταυτότητας δίπλα στα πλευρά σου δεν φαίνεται πολύ σόι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ο τεμπελης με το νικελ ειναι ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ. εχετε ακουσει καποιον να πεθανει απο τεμπελη?!!?!!!?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 λετε να μαι ο πρωτος αμα τον βαλω :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Αυτός στο πρρακτικερ παντως δεν αξίζει για κανένα λόγο. Τον έχω δει από κοντά είναι εντελώς μούφα. Για κανένα λόγο δεν δικαιολογείται η τιμή του. Μπορεί να φαίνονται λίγα τα 25 μπροστα στα 100, αλλά με 25 βρίσκεις πολύ καλύτερα. Όσον αφορά τα τρακαρίσματα και τα συκώτια, ναι όταν τρακάρεις και μπει όλη η πόρτα μέσα να σε πλακώσει, το χτύπημα στον τεμπέλη θα σε νοιάξει... Ε ρε τι άλλο θα ακούσω. Προσέξτε και τον λεβιέ ταχυτήτων είναι επικύνδινος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Γιατί νομίζω πως 130ε έχει μόνο η βάση? και άλλα τόσο ο τεμπέλης?. http://eshop.carner.gr/index.php?route=product/category&path=277_352_722 άκυρο 25 η βάση και 130 ο τεμπέλης... και λέγετε κονσόλα χειροφρένου... τεμπέλης είναι η μπινιά που βάζουμε στο τιμόνι όπως στα φορτηγά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 εχμ, παντως κατα τη γνώμη μου ειναι ωραίο πραγμα αλλα δε νομίζω οτι αξίζει 130-150 ευρω για retrofit. Του praktiker φαίνεται όντως τρελομουγια... Παιζει να ειχα δει κάποτε και στα καρφοθρ στην Αθήνας... Δυστυχώς δε ξέρω κάποιον να περνάει αλλα λογικά σε όποιον μηχανικό πας θα στο κάνει, αν δε βαριέται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) ψηνομαι να πειραματιστω να τον βαλω μονος μου αλλα ενα error θα αποβει μοιραιο για το αμαξι Παντως ειμαι ενα βημα πριν παρω του πρακτικερ [ή πραχτικερ που ακουσα σημερα απο καποιον ;Ρ ] αλλα τα ποστ σας με βαλανε σε σκεψη ...οχι τοσο για τα 25 ευρω γιατι πες οι λαλακια θα πληρωθει αλλα αμα θελω να "διορθωσω το λαθος" δε θα μπορω γιατι θα εχει ηδη τρυπηθη το μερος και δε θα μπορω να βαλω την πιο ακριβη κονσολα.. και για μενα δεν αξιζει 130 εφοσον δεν ειναι οπελ [εννοω οτι αμα ηταν ως αφτερ μαρκετ απο οπελ πες οκ] . Παρολα αυτα ουτε ο 25ευρος δειχνει καλος απ οσο ειπωθηκε ,οποτε τι κανουμε? εν τω μεταξυ δε τον θελω για πολλα πολλα ισα να ακουμπαει λιγο το μπρατσο [οχι να ριχνω βαρος μου,απλως να ακουμπαω] και να βαζω το πορτοφολι μου οταν οδηγω για μακρυνες αποστασεις ή οταν παω καπου και θα επιστρεψω συντομα σ αμαξι [για να μη φαινεται πχ] [το ντουλαπακι δυστυχως ειναι ψιλογεματο ηδη ] Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2013 από panosno1com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Επειδη ημουν προσφατως (πριν κανα δυο μερες) σε αντιπροσωπεια οπελ για να φτιαξω κατι στο αμαξι , σε κατι βιτρινουλες ειχε διαφορα αξεσουαρ για οπελ αμαξια. Σε μια γωνια ειχε και τεμπελη για corsa d.Η τιμη ηταν 165ευρω αλλα ηταν παλια...γιατι κατι ελεγε για φπα 19%.Οποτε υποθετω ηταν εκει ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. Τωρα ποσο να κανει δεν μπορω να ξερω..αλλα σιγουρα υπαρχει εργοστασιακος τεμπελης για τα corsa D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 κοιτα,σε εναν της οπελ εδω με ανταλλακτικα που ρωτησα , μου ειπε εργοστασιακος δε βγαινει. Τωρα τι να πω,να ηθελε να μου πουλησει τον ιμιτασιον; στο club corsa .gr μου 'πανε «Ο γνήσιος της Opel στην πραγματικότητα είναι της Irmscher » ... Τωρα δε ξερω , να ρισκαρω με του πρακτικερ με τη λογικη "να κανω και καλα τη δουλεια μου" ή να παρω καποιο ebayιστικο ; [που θαρρω ειναι το ιδιο με του πρακτικερ]... Οποιος ξερει καποιο μαγαζι με αξεσουαρ κλπ στη Πατρα ας προτεινει ,να κοιταξω κ εκει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Η απάντηση της αντιπροσωπείας είναι πως ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ για το Corsa.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 http://www.irmscher.de/pdf/files/corsa_d_uk.pdf Σελιδα 5 , εικονα 11 , μοιαζει αρκετα με τον τεμπελη που ειδα στην οπελ. Irmscher και οπελ συνεργαζονται στενα στα αξεσουαρ , οποτε μπορει να μην υπαρχει εργοστασιακος τεμπελης που να λεει οπελ επανω , αλλα αυτος στο λινκ πιστευω ειναι ο,τι πιο κοντινο σε εργοστασιακος υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Aυτος του πρακτικερ δε θα τη "παλεψει" καθολου πιστευετε? Ουτε καν με προσεκτικη χρηση ; Δηλαδη λογικο ειναι , δε θα αντεξει αμα κατσω πανω του αλλα αμα απλως ακουμπαει ο αγκωνας μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα