George HRR Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 καλησπερα σας ειμαι καινουριος στο insomnia αλλα γενικως εχω καλες σχεσεις με την τεχνολογια. Θελω να στησω εναν σταθερο υπολογιστη και το budget μου ειναι μεταξυ 550 και 600 ευρω. εχω βρει ολα τα κομματια, επεξεργαστες, μητρικες, καρτες γραφικων κλπ. που ειναι να μπουν αλλα εχω κολλησει στο λειτουργικο. Το προβλημα μου δεν ειναι οτι δεν ξερω ποιο λειτουργικο να βαλω, τα windows 7 θελω αλλα αν βαλω και αυτα μεσα στην τιμη μετα ξεφευγω πολυ απο το μπατζετ και αναγκαστικα πρεπει να παω σε χαμηλοτερο επιδοσεων υπολογιστη. να πω οτι δεν εχω κανεναν για να μου βαλει τα σπασμενα. Τωρα δηλαδη πρεπει οπωσδηποτε να πληρωσω 100+ ευρω για τα 7αρια? Υπαρχει κανενας αλλος τροπος η καποια φθηνοτερη εκδοση των 7? καμια γνωμη;; ευχαριστω
George HRR Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 σε τι τιμές παίζουν τα 8? η αλήθεια είναι ότι δεν μου πολυαρέσουν κιόλας
ALLisCHAOS Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 why not linux??? και αν θες τόσο πολυ τα windows όταν βρεις μετά λεφτά τα βάζεις τότε.....
deesnider Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Εγκατάσταση τού λειτουργικού συστήματος, ξέρεις να κάνεις μόνος σου; Αν ναι, θα σου πω το λόγο για τον οποίο σε ρωτώ.
George HRR Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 για linux το σκεφτηκα. συγκεκριμενα με παροτρεινε και ενας φιλος μου για ubuntu @deesnider να εγκαταστησω λειτουργικο (μονος μου) δεν ξερω αλλα πες εσυ.. Νίκο εσένα σε έχασα, ποιος ειναι ο θειος? δεν το πιασα
Grey Warden Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 O θείος Jack Sparrow. (εννοείται οτι θα τα πάρεις από το θείο)
deesnider Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 @deesnider να εγκαταστησω λειτουργικο (μονος μου) δεν ξερω αλλα πες εσυ.. Νίκο εσένα σε έχασα, ποιος ειναι ο θειος? δεν το πιασα Σε ρώτησα διότι, αν ξέρεις, αυτό: «δεν εχω κανεναν», δε δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Η διαδικασία είναι η ίδια, είτε πρόκειται για αγορασμένα, είτε όχι. Ο θείος (σου) είναι ο ίδιος με το δικό μου, που μου στέλνει τις ταινίες απ' έξω...
nikolas16 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Παρε οτι θελεις αλλα ΟΧΙ windows 8, προσωπικα τα σιχενομαι πιστευω οτι κανουν μονο για tablet και κινητα
spyros__ Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Παντως ακομα κι αν δεν εχεις εξοικειωση με linux τα ubuntu εστω και προσωρινα θα σε βολεψουν, και οταν βαλεις και windows κρατα τα και τα δυο!
ALLisCHAOS Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 αν δεν παιζεις κ παιχνίδια ή δεν δουλεύεις κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα για επαγγελματική χρήση...τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιήσεις και στο μέλλον αντι των "παραθύρων"...
ezio-auditore Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Σαν τους κράχτες στις ταβέρνες της Πλάκας οι λινουξάδες...
George HRR Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 αν τελικά δεν πάρω τα 7αρια υπάρχει κάποιος τρόπος να προμηθευτώ cd για ubuntu? νομίζω παλιά έδιναν. Τώρα μόνο με κατέβασμα και burn στο φλασάκι γίνεται? επισης τι εννοεις ALLisCHAOS αν δεν παιζω παιχνιδια; Δεν γινεται να βαλεις κανα game στα ubuntu? sorry αν πετάω κοτσάνες αλλά δεν έχω ξαναασχοληθεί με λειτουργικα
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Πες μας απο τι αποτελείται ο υπολογιστής σου αφου το ξεκίνησες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα