Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ολα αυτα μπορεις να τα εχεις και σε στοκ android , δεν ειναι αποκλειστικοτητες καμιας εταιρειας 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι σωστά , μπορείς να τα έχεις από προγράμματά τρίτων από το Market.

Εκτός του Flash Player , που το βρίσκεις ψάχνοντας στο Xda ή στο internet και πρέπει να προσέξεις εκδόσεις , συμβατότητες κλπ.

Όμως φίλε qsis όλα αυτά και πολλά άλλα εντάσσονται στο Sense κάνοντας το , το πιο πλήρες , λειτουργικό και ομογενοποιημένο UI. 

Δημοσ.

να πουμε βεβαια οτι το flash η adobe εχει σταματησει να το υποστηριζει εδω και αρκετους μηνες

οποτε μου κανει εντυπωση τι διαολο εκδοση χρησιμοποιει η htc και γιατι τη χρησιμοποιει και δεν ανησυχει για τυχον τρυπες ασφαλειας 

δηλαδη μου κανει εντυπωση για ενα εργοστασιακο προιον να εχει τετοιο "κενο"

στη πραξη το apk της τελευταιας εκδοσης του flash υπαρχει παντου στα ιντερνετς και ας κατεβηκε απο το play και μπορει να το κατεβασει και να το  εγκαταστησει ο καθενας

μεχρι και την πιο προσφατη εκδοση του android δουλευει μια χαρα 

Δημοσ.

Φτάνεις σε σημείο να αποκαλείς την υποστήριξη του Flash από κατασκευαστή "κενό"... Εσύ , η Apple , η MS και ένας γέροντας στο Θιβέτ είστε

Δημοσ.

Φτάνεις σε σημείο να αποκαλείς την υποστήριξη του Flash από κατασκευαστή "κενό"... Εσύ , η Apple , η MS και ένας γέροντας στο Θιβέτ είστε

Το φλας δε το υποστηρίζει η HTC, το υποστηρίζει η Adobe

Και επειδή αυτή έχει πάψει να το υποστηρίζει τίθεται θέμα ασφαλείας

Διάβαζε πιο προσεκτικά τι λέω. Κι εγώ έχω παλιό φλας στο κινητό μου, αλλά καμία εταιρεία ούτε η Adobe ούτε η Google μου το δίνουν επίσημα. Το έχω με δική μου ευθύνη

Από την μια καλά κάνει η HTC και το έχει, αν το έχει κανονικά εγκατεστημένο στις συσκευές της και δεν έχει κάνει καμία πατέντα, όμως υπάρχει λόγος που οι άλλοι δεν το δίνουν επίσημα πλέον

Και στη τελική το βρίσκεις πανεύκολα και το βάζεις σιγά το κατόρθωμα

Δημοσ.

Στην τελική όλα τα βρίσκεις ευκολα και τα βαζεις αμα έχεις ιδέα και ασχολήσε. Αν όμως δεν το έχεις το θέμα και δεν έχεις Sense , δεν έχεις και Flash.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...