Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Omg & 3 LOL. Πρέπει να είσαι πραγματικά φευγάτος για να μην διαλέξεις την έκδοση με το Sense. Όσοι έχουν One ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ.

Μιλάμε για το πρώτο HTC μετά από χρόνια με ξεκλείδωτο bootloader, χωρίς μάλιστα την παρέμβαση του htcdev, άρα χωρίς κανένα θέμα παραβίασης της εγγύησης. Όπερ σημαίνει πως εν δυνάμει θα παίρνει και την official build, με το sense. Επομένως το ερώτημα σου αντιστρέφεται, και αναρωτιέται κανείς, γιατί να πάρει κάποιος την έκδοση με τον κλειδωμένο bootloader?
  • Like 1
Δημοσ.

Αλήθεια; Μου άνοιξες τα μάτια! :P :p :P

Αν το αναφέρεις αυτό στις κλαίουσες του φόρουμ θα σου πουν ότι δεν θέλουν να ρουτάρουν την συσκευή τους, θα χάσουν την εγγύηση, ο Ερμής θα αλλάξει θέση κτλ.

Δημοσ.

Omg & 3 LOL. Πρέπει να είσαι πραγματικά φευγάτος για να μην διαλέξεις την έκδοση με το Sense. Όσοι έχουν One ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ.

Μιλάμε για το πρώτο HTC μετά από χρόνια με ξεκλείδωτο bootloader, χωρίς μάλιστα την παρέμβαση του htcdev, άρα χωρίς κανένα θέμα παραβίασης της εγγύησης. Όπερ σημαίνει πως εν δυνάμει θα παίρνει και την official build, με το sense. Επομένως το ερώτημα σου αντιστρέφεται, και αναρωτιέται κανείς, γιατί να πάρει κάποιος την έκδοση με τον κλειδωμένο bootloader?
Δεν ξέρω τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά οκ, στα μέχρι τώρα Nexus ήταν όντως ξεκλείδωτος ο bootloader. Είμαστε βέβαιοι πως και στα S4 και One θα είναι ξεκλείδωτοι;
Δημοσ.

παντα ειναι κλειδωμενος ο bootloader για λογους ασφαλειας, αλλιως το κινητο ειναι σουρωτηρι (αν κι εγω τον εχω αφησει ξεκλειδωτο)

το θεμα ειναι κατα ποσο γινεται να ξεκλειδωσει ευκολα για να περαστουν αλλες ρομ

σε ενα nexus παντα μπορεις να τον ξεκλειδωσεις αρκετα ευκολα , δεν υπαρχει περιπτωση να μη μπορεις

στα htc επαιζε θεμα τα τελευταια χρονια, αλλα δε ξερω τι ακριβως

μπορει και να μην ξεκλειδωναν , αν καποιος ξερει ας μας διαφωτισει 

Δημοσ.

Στα HTC ξεκλείδωνε μέσα από το HTC Dev επίσημα, με την υποσημείωση φυσικά, ότι ακυρώνεται η εγγύηση. Δεν νομίζω να ισχύσει κάτι διαφορετικό τώρα...

Δημοσ.

Αν και προσωπικα λατρεύω το sense (είχα Samsung παλιά και του είχα βάλει μια custom παραλλαγή HTC sense μόνο κ μόνο για το ρολόι!) έκανε καλή κίνηση να βγάλει το one κ καθαρόαιμο android. Γιατί είναι κάποιοι που δεν το βολεύονται. Κι εφόσον το έχουν κάνει κι άλλοι κατασκευαστές...φέτος η HTC μοιάζει πολύ πιο μαχιμη να κυνηγήσει τον ανταγωνισμό. Και άλλωστε το αξίζει να πάρει ένα μεγαλύτερο μερίδιο της πίτας απ'ο,τι πέρυσι. Παμε HTCάρα,δυνατά!

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία η μόδα να βγαίνουν τα κινητά (τουλάχιστον τα high end) με stock android. Προσωπικά το προτιμώ. Αλλά σε τελική ανάλυση η δυνατότητα επιλογής είναι η καλύτερη λύση για όλους.

Δημοσ.

δεν ξέρω από sense, αλλά τα samsung απο την εμπειρία μου υστερούν στο φορτωμένο software που κουβαλάνε....Άχρηστα πράγματα (τουλάχιστον για μένα) που απλά κάνουν το κινητό βαρύ (και δεν εννοώ στη ζυγαρια), non responsive, τρώνε ραμ, πιάνουν χώρο και εξαντλούν την μπαταρία πιο γρήγορα. Στο μέλλον όταν αναβαθμίσω το κινητό μου και έχω την επιλογή για ένα note 3 πχ με τα "καλούδια" της samsung και ένα μόνο με καθαρό ελαφρύ γρήγορο ανδροηδ, καθόλου δεν θα ζοριστώ να επιλέξω. 

Δημοσ.

Αντε να γίνει η αγορά σαν αυτή των PC. Να μην έχουμε τον κάθε κατασκευαστή να αποφασίζει ποιος θα έχει την καινούρια έκδοση του λειτουργικού

Δημοσ.

Lag σε quad core επεξεργαστή πρώτα φορά ακούω για κινητό των 700 ευρώ και βάλε....

Δημοσ.

Αν δεν γινοταν πιο βαρυ χρονο με το χρονο το sense θα ελεγα δαγκωτο sense αλλα πλεον με το blinkfeed εχει γινει ψηλοασχημο..αν εχει ποιο φτηνο το pure android one τοτε αγοραζεις αυτο και βαζεις την αλλη rom:-P

πιο ελαφρυ γινεται σε καθε εκδοση, οχι πιο βαρυ. το sense 4 ηταν πολυ καλυτερο απο το sense 3.6 οπως και το 4.1 καλυτερο απο το 4. ετσι και το sense 5 εχει φυσικα τα καλουδια της HTC αλλα ειναι αρκετα ελαφρυ σε σχεση με το παρελθον. αυτα βεβαια ειναι πλεον λεπτομερειες καθως το κινητο πεταει!! 

Δημοσ.

Pure android δαγκωτό, τα εφεδάκια τα αφήνω για τους υπόλοιπους...

Ποια εφεδάκια ακριβώς φίλε μου ?

Μήπως λες για τον ενσωματωμένο Flash Player στον Browser ?

Μήπως το Scaling που κάνει όταν ζουμάρεις στον Browser ?

Μήπως τον Τ9 dialer ? τα 160 γράμματα στο Ελληνικό sms ?

Μήπως το Copy&Paste που κανένας ακόμα και η Apple δεν

έχει καταφέρει να το κάνει καλύτερα ? 

Οσοι δεν εχουν εμπειρια απο pure android,δεν ξερουν τι χανουν.Χιλιες φορες μαμα android παρα εφετζιδικα καλουδια.

Άσε φίλε γιατί και από N4 περάσαμε και τα έχουμε δει.

Το Sense αυτή την στιγμή δεν το φτάνει κανένα άλλο UI.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...