Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι του Insomnia είμαι καινούργιος σε αυτό το site και θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι ...

Ας μπούμε στο ψητό...

Θέλω να κάνω μια αναθάθμιση στο PC για να παίζω τα τελευταία παιχνίδια με τέρμα τα γραφικά ... και σε FULL HD οθόνη ( 1920X1080 )

Το PC το οποίο έχω :

Τετραπύρηνος επεξεγεργαστής AMD νομιζω είναι ο 955 στα 3.2 ghz

8 gb ram

μια full HD οθονη οπως ανεφερα προηγουμενως

και τροφοδοτικο : LC Power 650 W ( που για το οποίο είμαι λίγο μπερδεμένος ... )

To Budget για την κάρτα : 200 ευρόπουλα ;)

post-267265-0-34396600-1369928251_thumb.jpg

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Tην θελω καινουργια ;)

Δεν ξερω πως αγοραζουμε απο το εξωτερικο νομιζω με πιστωτικη και επισης η 7950 νομιζω ειναι πολυ ενεργοβορα για να την αντεξει το PSU μου τι λετε ?

Δημοσ.

Κοιτα να δεις.Εγω λογω αδυναμιας  οπως βλεπεις και στη photo μ θα επερνα την Sapphire.Η 660 ειναι λιγο πιο γρηγορη.

Δημοσ.

Oντως φενεται EPIC και απο τις κριτικες και τα benchmark που βλεπω τα σπαει !!! :D

πως την παραγγελνω ???

Κοιτα να δεις.Εγω λογω αδυναμιας  οπως βλεπεις και στη photo μ θα επερνα την Sapphire.Η 660 ειναι λιγο πιο γρηγορη.

Χμμ καλη φενεται και αυτη μου αρεσει η AMD αλλα ποσο πιο γρηγορη δηλαδη τι διαφορες εχουν στα games ?

Δημοσ.

Ουσιαστικα δν θα καταλαβεις σχεδον τπτ.Ελαχιστα fps  επανω η 660,Ετσι πιστευω δλδ.Αλλα σε πρωτη φαση +1 στον millennioum για την 7950 που σου βρηκε.

Δημοσ.

Ναι το ειδα αλλα νομιζω σου στελνουν οτι νανε καρτα και οχι την HD 7950 απο οτι διαβαζω απο τα σχολια που κανουν τα παιδια σε εκεινο το θεμα ...

Δημοσ.

Οποιαδηποτε απο τις δυο καρτες και αν παρω θα εχω προβλημα με το PSU αν δεν ειναι επαρκες δηλαδη για να τροφοδοτισει το παραπανω PC με μια απο τις δυο καρτες ( GTX 660 ή HD 7850) ?

Τωρα εχω την HD 4850 512 MB και μεχρι τωρα δεν εχει κανενα προβλημα :D

Δημοσ.

Οκ φιλε μου σε ΥΠΕΡευχαριστω για ολα και τα παιδια τα οποια συμμετειχαν να ειστε ολοι καλα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...