Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εεεεε αγου τα λέει ο γκουρου τηε τεχνολοφιας έτσι θα είναι......

Ερε βουρδουλα που θέλετε μερικοι!

Νατο   ν  α    κου  ςς το γκουρ ου πα ντ   ως  

• Like 3
Δημοσ.

Καλά τι τρελό τοπικ είναι αυτό;; Ο 23optimus δίνει ρέστα σε κάθε εμφάνιση, όσο για τον ts παίζει να έχουν ακουστεί τα πιο άκυρα μαζεμένα εδώ, όπως είπε 1 άτομο νομίζω μόνο πρόκειται για ένδειξη , η πραγματική ένδειξη λογικα θα είναι παραπλήσια της άλλης , δοκιμάσε επίσης και το hardware monitor του bios να δεις τι θερμοκρασίες λέει, η και κανένα άλλο προγραματακι π.χ. hwinfo

• Like 1
Δημοσ.

Καλά τι τρελό τοπικ είναι αυτό;; Ο 23optimus δίνει ρέστα σε κάθε εμφάνιση, όσο για τον ts παίζει να έχουν ακουστεί τα πιο άκυρα μαζεμένα εδώ, όπως είπε 1 άτομο νομίζω μόνο πρόκειται για ένδειξη , η πραγματική ένδειξη λογικα θα είναι παραπλήσια της άλλης , δοκιμάσε επίσης και το hardware monitor του bios να δεις τι θερμοκρασίες λέει, η και κανένα άλλο προγραματακι π.χ. hwinfo

Σπύρο διαβασε όλα τα ποστ και μετά μιλά. Το παιδί είπε ότι λέει 118 και Απο το bios.

Δημοσ.

Και εγώ Απο κινητό είμαι αλλα δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά.

Γιατί σε πειράζουν οι 118 βαθμοί; Το χειμώνα θα ζεσταίνεται και θα τηγανιζεις και αυγά :Ρ

Δημοσ.

Ρε παιδες ας σοβαρευτούμε λίγο... δεν τιθεται κανενα θέμα. Αν οποιοδήποτε υποσυστημα επιανε τετοιες θερμοκρασίες θα έσβηνε το pc ή απλα θα καιγόταν.

Δεν είναι κατι ανησυχητικό , η καποιος σενσορας παλαβωσε ή απλα ενω υπαρχει η θεση για σενσορα δεν εχει τοποθετηθει στην συγκεκριμένη μητρική.

• Like 2
Δημοσ.

ενταξει παιδια δεν υπαρχει λογος για τσακωμους για χαζομαρες...ενταξει το πιθανοτερο οπως λετε να ειναι λαθος οι ενδειξεις και οπως ειπατε θα εσβηνε το pc και κατι θα καιγοταν...για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, ελεγξα ολο το hardware και το βρηκα ολο ενταξει. επειδη το παιδι μου ειπε οτι θελει καινουργια cpu και παραπανω ram μπορειτε να μου προτεινετε? το παιδι παιζει games. εκτος απο αυτα τα 2 και ενα τροφοδοτικο διοτι αυτο ειναι για κλαμματα. και μιλαμε παντα για φυιολογικες τιμες οχι κατι τρελο :)

Δημοσ.

Δεν έχει νοημα να αλλάξει cpu σε 775 πλατφόρμα. Ασε που και ο Q6600 μια χαρά είναι. 

Αφου παίζει παιχνίδια καλύτερα να παει σε μια 7790 , ένα τροφοδοτικο και αλλα 2GB μνήμη. 

• Like 2
Δημοσ.

Απλά άλλαξε πάστα...και τροφοδοτικό στο φίλο σου :P

Και μια ψύχτρα για να κλοκάρει τον q6660 :D

Και 2gb μνήμη ακόμα

Κάρτα γραφικών όταν βρει λεφτά...

Και θα έχει καινούργιο pc

:lol: :lol: B)

Αυτά που σου είπα πριν

Κάρτα γραφικών όπως είπε και ο walker κοίτα την 7790

Δεν χρειάζεται να αλλάξει επεξεργαστή...μια χαρά είναι...ειδικά άμα πάρεις ψύχτρα και τον κλοκάρεις λίγο!!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά που σου είπα πριν

Κάρτα γραφικών όπως είπε και ο walker κοίτα την 7790

Δεν χρειάζεται να αλλάξει επεξεργαστή...μια χαρά είναι...ειδικά άμα πάρεις ψύχτρα και τον κλοκάρεις λίγο!!

Δεν κλοκαρει ουτα κατα διανοια η μητρική που έχει!!  :P

• Like 3
Δημοσ.

χαχα οκ παιδια ευχαριστω οποτε παμε σε ram τροφοδοτικο και gpu 7790...εχετε να μου προτεινετε κατι συγκεκριμενο? 

Δημοσ.

τα 2 link με τα τροφοδοτικά είναι ίδια :P

Δεν χρειάζεται να πάρεις καινούργιες ddr2 κατά τη γνώμη μου...κοίτα και στις αγγελίες να σου έρθουν πιο φτηνά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...