Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οτι παραμενει σταθερα η θερμοκρασια στους 118 δεν ειναι λιγο περιεργο? Καποια διακυμανση θα υπηρχε τι στο καλο?

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπορει να ειναι λαθος απο το sensor, δες απευθειας απο το BIOS ή δοκιμασε καποιο αλλο προγραμμα οπως το aida

Δημοσ.

Don't worry, be-fteki

:P

Μπορεί να διορθωθεί με ένα bios update (διαβασε να δεις τι έχει αλλάξει)

Απλά άλλαξε πάστα...και τροφοδοτικό στο φίλο σου :P

Και μια ψύχτρα για να κλοκάρει τον q6660 :D

Και 2gb μνήμη ακόμα

Κάρτα γραφικών όταν βρει λεφτά...

Και θα έχει καινούργιο pc

:lol: :lol: B)

Η 12αρα έχει 3 volt

Ναι οκκκ :P

• Like 1
Δημοσ.

μαδαφακα αυτο δεν το κοιταξα χαχα :P βασικα μου το ειπε και μονος του οτι θελει καινουργια cpu και παραπανω ram...εφυγε και το τροφοδοτικο δηλαδη και κανουμε και ενα bios update :D

Δημοσ.

Βασικά πρόσεχε στο bios update

Μπορεί να πεθάνει τελειώς η μητρική...

Δεν το λέω για να σε τρομάξω...

Δημοσ.

εννοειται οτι δεν παιζουμε με το bios...θα δω και τι αλλαγες εχουν γινει και αν ειναι θα το κανω...πραττω και ξαναστελνω :)

κοιταξα τα bios fixes απτο site αλλα απτην εκδοση f5 μεχρι την f9 δεν αναφερει καμια αλλαγη στην μητρικη...και καλυτερα πιστευω να μην το κανω.

Δημοσ.

να ρωτησω κατι αλλο? εβαλα το δικο μου τροφοδοτικο επανω και με το hwmonitor το  12v εβγαζε ακριβως τα ιδια volt με το τροφοδοτικο το δικο του. Δηλαδη 3 volt στο value. Τι γινεται?

Δημοσ.

να ρωτησω κατι αλλο? εβαλα το δικο μου τροφοδοτικο επανω και με το hwmonitor το  12v εβγαζε ακριβως τα ιδια volt με το τροφοδοτικο το δικο του. Δηλαδη 3 volt στο value. Τι γινεται?

Λάθος ένδειξη είναι ρε...

Απλά τα multirama τροφοδοτικά =turbo-x

Στο bios δες πόσο γράφει

Δημοσ.

κοιταξα στο bios (με το δικο μου τροφοδοτικο) και η μονη επιλογη που εβγαζε και εβλεπα ηταν μια που ελεγε +12v=OK

δεν μπορουσα να βρω κατι αλλο...και για να πω την μαυρη αληθεια με το αλλο το τροφοδοτικο δεν κοιταξα να δω αν λεει OK

Δημοσ.

εχεις δικιο...οποτε εχει σκαλωματα η μητρικη και δειχνει λαθος ενδειξεις στην θερμοκρασια και τα volt ετσι?

Δημοσ.

παντος  φιλε μου και οι  θερμοκρασιες στα υπολοιπα ειναι πολυ επυκινδινες αν δεν εχει 118 η μητρικη θαναι σιγουρα κανα 50ρι αν εχει κολλισε με μπαγκια
τα υπολοιπα που εχεις μονο ο σκληρος ειναι  πολυ καλα 37 βαθμοι  70 εχεις για καρτα και επεξεργαστη σχεδον και  σκεψου να το ζορισεις δηλαδη...   :o και εγω εχω  hwmonitor  μακαρι να σου κανει λαθος αλιως εχεις προβλημα πρεπει να το δεις μη ψαχνεσε και για ολοκληρο υπολογυστη..  στο τελος
παντως για τα multiramα    και εγω εχω ακουσει ασχημα πραγματα ενας φιλος μου μετα απο 2 μηνες που ειχε παρει εναν πυργο ετοιμο απο εκει    του σκασανε πυκωντες μεσα στη μητρικη ..... :eek:  

πολα κουφα παθαινουν  οι υπολογυστες εμενα τις προαλες μου εβγαζε οταν ανοιγε ο υπολογυστης    error  system fan has failed press f2 to continue      αυτα για  hp μητρικες.... και η αιτια?  ειναι επειδη  αν αλλαξεις  τη μητρικη σε νεο πυργο ξερυθμιζοντε.. δεν βγαζεις ακρη με μητρικες

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντος  φιλε μου και οι  θερμοκρασιες στα υπολοιπα ειναι πολυ επυκινδινες αν δεν εχει 118 η μητρικη θαναι σιγουρα κανα 50ρι αν εχει κολλισε με μπαγκια

τα υπολοιπα που εχεις μονο ο σκληρος ειναι  πολυ καλα 37 βαθμοι  70 εχεις για καρτα και επεξεργαστη σχεδον και  σκεψου να το ζορισεις δηλαδη...   :o και εγω εχω  hwmonitor  μακαρι να σου κανει λαθος αλιως εχεις προβλημα πρεπει να το δεις μη ψαχνεσε και για ολοκληρο υπολογυστη..  στο τελος

παντως για τα multiramα    και εγω εχω ακουσει ασχημα πραγματα ενας φιλος μου μετα απο 2 μηνες που ειχε παρει εναν πυργο ετοιμο απο εκει    του σκασανε πυκωντες μεσα στη μητρικη ..... :eek:  

πολα κουφα παθαινουν  οι υπολογυστες εμενα τις προαλες μου εβγαζε οταν ανοιγε ο υπολογυστης    error  system fan has failed press f2 to continue      αυτα για  hp μητρικες.... και η αιτια?  ειναι επειδη  αν αλλαξεις  τη μητρικη σε νεο πυργο ξερυθμιζοντε.. δεν βγαζεις ακρη με μητρικες

Εεεεε για να τα λέει ο γκουρου τηε τεχνολογιας έτσι θα είναι......

Ερε βουρδουλα που θέλετε μερικοι!

Επεξ/σία από WalkerSW
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...