Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...μου εφερε ενα παιδι εναν desktop multirama μαρκουλα ο οποιος οπως λεω, με το που τον εβαλα ειδα θερμοκρασια της μητρικης με το speecy στους 118 βαθμους!!! Και το κακο ειναι οτι δεν πεφτει με τιποτα.

Αντε λεω θα παιζει τιποτα με τον σκληρο η καμια διεργασια η με ιο. Δεν ασχοληθηκα αποσυνδεσα τον σκληρο και μπηκα στο bios να δω απο εκει. Και εκει 118 βαθμους.

Ξεβιδωσα την μητρικη, εβγαλα το ψυκτρακι που ειχε και αλλαξα την αλοιφη μιας και ειχε ψιλοξεραθει. Το κακο ομως ακομη επιμενει.  Το μονο καλο ειναι οτι ολα τα αλλα εχουν φυσιολογικες θερμοκρασιες και να σημειωσω οτι το pc ειναι με ουτε ενα fan επανω. Τι να φταιει? Ευχαριστω.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

:o  118  BΑΘΜΟΥΣ? :o   ΕΠΕΙΓΟΝΤΟς ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩς ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ  πως και δεν πηρες φωτια ουτε ενας ανεμιστηρας?   στειλε καμια φωτο να δουμε κανονικα πρεπει να βαλεις μπροστα  στο κουτι εναν να βαζει και ενας πισω να βγαζει  θα σου πουν και αλα παιδια γνωμες αλα στειλε  hardware και εικονες απο μεσα και το κουτι γενικα να δειξεις αλα αν εχεις τετοια θερμοκρασια μην τον ανοιξεις καν θα σκασουν οι πυκνωτες η γενικα θα καει η μητρικη ετσι αν οντως λει τοσο οτι σου εχει.. μπες απο αλλο υπολογυστη και αρχισε να ψαχνεις 

Δημοσ.

αν δεν είναι κόπος, βγάλε καμια φωτογραφία μέσα το κουτί να δούμε την μητρική.

είναι πολύ υπερβολική η θερμοκρασία αυτή :shifty:

Δημοσ.

Δοκίμασες να αποσυνδέσεις κομμάτια απο πάνω πριν την ανοίξεις? GPU, ram κλπ

Επίσης, καθάρισέ την καλά.

Δημοσ.

ειμαι τοσο μ@@@ που δεν κοιταξα κατι...δεν κοιταξα για σκασμενους πυκνωτες η φουσκωμενους...κοιταω και ξαναστελνω :)

ολα τα αποσυνδεσα πριν την βγαλω...ναι ειναι πεντακαθαρη η μητρικη

Δημοσ.

:o  118  BΑΘΜΟΥΣ? :o   ΕΠΕΙΓΟΝΤΟς ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩς ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ  πως και δεν πηρες φωτια ουτε ενας ανεμιστηρας?   στειλε καμια φωτο να δουμε κανονικα πρεπει να βαλεις μπροστα  στο κουτι εναν να βαζει και ενας πισω να βγαζει  θα σουπουν και αλα παιδια γνωμες αλα στειλε  hardware και εικονες απο μεσα και το κουτι γενικα να δειξεις αλα αν εχεις τετοια θερμοκρασαι μην τον ανοιξεις καν .. μπες απο αλο υπολογυστη και αρχισε να ψαχνεις

χαχαχαχα δε μπορώ κλαίω...χαχαχαχα :lol: :lol:

Πες μας το σύστημά του και αν έχει τη στοκ ψύχτρα

Επίσης αν είχε τόσους βαθμούς το πιο πιθανό είναι να έκλεινε το pc

Πιο πολύ για λάθος ένδειξη μου κάνει...

Στο bios γράφει για 118 βαθμούς στον επεξεργαστή ή στη μητρική?

Επίσης κατέβασε το hwmonitor και δες θερμοκρασίες από εκεί...

• Like 4
Δημοσ.

hwmonitor κατεβασε.. αλλη φορα ποιο καλο πργραμματακι..  κοιτα μη γινει καμια  nuke εκει μεσα λογικα αν δεν εχει θερμοκρασιες εχει αναψει εκει μεσα   ..  αν  εχεις κλιματιστικο εκει μεσα βαλτο οσο ποιο κρυο γινετε βοηθαει  ;)  αλλα καλυτερα μην τον χρησιμοπιεις γι ανα ψαχνεις τωρα καλυτερα ας το δει τεχνικος κοντα  εκει

antwni giayto πουε γραψα εγω γελας? :-D    εγω αν εβλεπα τετοια θερμοκρασια θα παθαινα εγκεφαλικο    

starter  το τροφοδοτικο σου ποιο ειναι? 

• Like 1
Δημοσ.

με αυτα που βλεπω ναι ακου 118 βαθμους κατι τετοιο δε γινετε οπως λες δε θα ανοιγε το μηχανημα 
το  hw monitor να δει εκει τα λεει πεντακαθαρα πως ειναι και πως ηταν οι θερμοκρασιες στα  full που πανε

Δημοσ.

Λοιπον κυριοι. Πυκνωτες ειναι ολοι οκ. Δεν βρηκα καποιο σημειο με το δαχτυλο να ειναι υπερβολικα ζεστο. Τα specs απτο pc

μητρικη http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-p31-ds3l_1x

cpu intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz

ram 2,00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15)

gpu geforce 8600gt 512mb

και psu multirama lpk9-4 500w (tragic)

οσο για την ψυκτρα της cpu ναι η stock ειναι της intel που ειχε.

και στο bios ναι της μητρικης η θερμοκρασια ηταν τοσο

με τρολαρει δεν εξηγειται αλλιως :P

μηπως εχει κανενα bug και διορθωνεται με κανενα bios update? με λιγα λογια να μην ειναι αυτη η θερμοκρασια?

οσο για το hwmonitor here you are

σημειωνω η cpu ειναι λιγο ανεβασμενη γιατι δεν αλλαξα αλοιφη :P

post-220782-0-80648400-1369930948_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...