jmallen3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αξίζει η αλλαγή αυτή για το σύστημα της υπογραφής μου? Θα δω πουθενά βελτιωση?
SPANK Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Γενικά οσο περισότερη ram εχεις ακόμα καλύτερα δεν παει γενικά ποτε χαμένη γνώμη μου πήγαινε σε 12 ειναι μια χαρά δεν χρειάζεται παραπάνω.
jmallen3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Χρήση είναι απλή, λίγο rendering + games αρκετά. Εχω μια 8αρα και αν παω παραπανω θα παρω αλλη μια ιδια για να παω σε 16gb. Σε απλη χρηση + στα games θα φανει διαφορα?
apostolisR Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Θα φανεί διαφορά ναι. Εντάξει μην περιμένεις να γίνει και άλλο pc αλλά σίγουρα αξίζει η αναβάθμιση! αν κατάλαβα καλά πας για 4x4GB ή είσαι 1x8 και πας για 2x8?
Millennium Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Έχεις 8 και θες να πας στα 16? Δεν αξίζει ακόμα για gaming.
apostolisR Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 ε τότε εγώ επιμένω πως αξίζει. πιστεύω θα σαι πολύ καλύτερα αν αξιοποιήσεις το dual channel
NINJA_MOUSE Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αν όντως κάνεις rendering και δουλεύεις μεγάλα project, εκεί θα δεις διαφορά σίγουρα, γιατί δεν θα χρειάζεται να σκρατσαρουν τα προγραμματα σκληρούς. αν δουλευείς με σουίτα της adobe γιατί τις άλλες δεν τις ξέρω.
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δεν θα δεις καμιά διαφορά περίμενε τουλάχιστον να ξαναπέσουν οι τιμές τους.
NINJA_MOUSE Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 δεν θα δει διαφορά σε video rendering? (με την προϋπόθεση οτι τα project του είναι μεγάλα και απαιτητικά φυσικά)
jmallen3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Σε games και σε καθημερινη χρηση (surfing με πολλά ανοικτά πράθυρα) δεν θα υπαρχει διαφορα?
GerwnOnoufrios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Βαλε φιλε θα δεις,κλαιγονται οι αλλοι επειδη δεν μπορουν να τα βαλουν...Σαφως και θα δεις διαφορα με 16gb αλλα παραπανω δεν αξιζει καν
NINJA_MOUSE Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 ανάλογα τι κάνεις. Αν ψάξεις youtube θα δεις οτι σε ορισμένες περιπτώσεις video rendering-encoding, 3d κτλ, όταν τα project είναι μεγάλα πολύ και έχουν effe το σύστημα χρησιμοποιεί όλη την μνήμη. τουλάχιστον μέχρι 32 gb (παραπάνω δεν έχω δει). αλλά μιλάμε για advanced video production και οχι για απλό hd video με cuts, τίτλους και κανένα colour correction. Αν η μνήμη δεν επαρκεί, χρησιμοποιεί σκληρούς. Το θέμα είναι οτι ακόμα και σε ssd να κανει scratch, η ram αποδίδει καλύτερα και γιαυτό συστήνεται άφθονη σε working stations . εγώ πιστεύω οτι μόνο για games δεν θα δει πολύ μεγάλη διαφορά εκτός αν παίζει σε μεγάλες αναλύσεις (νομίζω εκεί απαιτείται περισσότερη ram οταν πρόκειται για παιχνίδια).
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Κανε ότι σου λένε κ μετά μπες κ πες μας.. η μόνη περίπτωση που θα δεις διαφορά είναι αν κάνεις rendering όπως λέει κ ο φίλος πράγμα που απ'οτι καταλαβα ΔΕΝ σε αφορά. Το επιχείρημα δε ότι σου λέμε να μην βάλεις επειδή εμείς δεν μπορούμε να έχουμε είναι φοβερό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα