shinobioo7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Καλησπέρα στο φόρουμ.Ειμαι κάτοχος iphone 5 δεν έχω κάποιο παράπονο απο το τηλ(εντάξει λίγο το έχω βαρεθεί) σκέφτομαι με την επιδότηση να πάρω το s4(είχα παλιότερα το s3 και το ευχαριστηθικα) ή να πάω σε ταμπλετα (νοτε 8,iPad mini)Αν μπορούσα να τα έπαιρνα όλα θα το έκανα!!! Sent from my iPhone using Insomnia
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Πιστεύω πως πρέπει να κάνεις ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τα πάρεις όλα. Μετά θα είσαι σαφώς πιο ολοκληρωμένος σαν άτομο. 8
Tzikoz Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Εγώ προσωπικά θα σου πρωτινά να πας στο s4 με κλειστά μάτια αν και υπάρχει και το HTC ONE που έχει και καλά υλικά κατασκευής εάν έχεις κάποιον ενδοιασμό με αυτό , επίσης εάν δεν καίγεσαι άμεσα μπορείς να πας στο iphone 5s , άλλα θέλει ένα τετράμηνο αναμονής. 1
disqualified Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 κινητο εχεις και πολυ καλο, αρα παρε μια ταμπλετα αν δεν εχεις
shinobioo7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι ουσιαστικά με το 5s η apple,απο την άλλη πιστεύω ότι η οθόνη του s4 θα καλύψει λόγο διάστασης το χάσμα με την ταμπλετα((έχω λάπτοπ για το σπίτι οποτε χάνει έδαφος η ταμπλετα) παντός παιδιά βοηθάτε Sent from my iPhone using Insomnia
disqualified Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι ουσιαστικά με το 5s η apple,απο την άλλη πιστεύω ότι η οθόνη του s4 θα καλύψει λόγο διάστασης το χάσμα με την ταμπλετα((έχω λάπτοπ για το σπίτι οποτε χάνει έδαφος η ταμπλετα) παντός παιδιά βοηθάτε Sent from my iPhone using Insomnia και κινητο εχεις. Η ταμπλετα θα σου φανει απειρως πιο χρησιμη, μπροστα της το λαπτοπ ειναι σχεδον σταθερο PC. Θα τη χρησιμοποιεις για πραγματα που μπορει να χρησιμοποιουσες το κινητο ή το λαπτοπ και δε θα καταναλωνεται ετσι και η μπαταρια στο κινητο. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Πρωην s3 κατοχος-->πηγε σε iphone 5 (το οποιο και βαρεθηκε)-->και αναρωτιεται αν θα παει σε s4. Μιλαμε για 2 high end κινητα μεσα σε διαστημα ~1 χρονου και παμε για το τριτο τωρα. Καλη φαση. Περαν τουτου πρεπει να επαναπροσδιορισεις το τι εστι κινητο τηλεφωνο για σενα, διοτι αυτο το "το βαρεθηκα" ή το "αμα μπορουσα θα τα επαιρνα ολα" δειχνει οτι το θεμα σου δεν ειναι σε καμια περιπτωση το τηλεφωνο ως συσκευη/τηλεφωνο/gadget/smartphone. Το λεω διοτι οσο δεν διασαφηνιζεις τα κριτηρια σου, τοσο το πιθανοτερο να παρεις αστοχες απαντησεις απο αλλους συμφορουμιτες. Οποτε για να περασω στο ψητο, αυτη τη στιγμη την περισσοτερη μοστρα την κανει το s4 επειδη ειναι πιο καινουργιο. Παρτο μεχρι να βγει το 5s λοιπον (σε κανα μηνα) που θα βαρεθεις επι τοπου το s4 και θα ξαναλλαξεις κινητο. Προτεινεται ανεπιφυλακτα να εχεις και τα 2 διοτι κυκλοφορουν γκομενετα εκει εξω που δινουν παντα προτεραιοτητα σε αυτους με σηματακι το μηλο, οντας ασχετες απο τεχνολογια κλπ. 3
shinobioo7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 να ειναι καλά οι εταιρικες επιδοτήσεις! Sent from my iPhone using Insomnia
orlox Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ποπο ζήλια και κακία που βγαινει εδω..... Παρε και την δική αποψη Πουλα iphone 5 αγόρασε xiaomi MI-2S και όσα αξεσουαρ μπορεις την επιδότηση καντην εκπτωση 2
shinobioo7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν ειναι θέμα μόστρας.Καθε χρόνο με την επιδότηση 2 επι 350€ ή 1 επι 700€ μπορώ να πάρω ένα high end κινητό.αν είχες την δυνατότητα δεν θα ήθελες να δεις κάτι καινούργιο;Πάντως αυτό με το s4 μέχρι να βγει το 5s καλό ακούγεται!!! Sent from my iPhone using Insomnia
vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν ειναι θέμα μόστρας.Καθε χρόνο με την επιδότηση 2 επι 350€ ή 1 επι 700€ μπορώ να πάρω ένα high end κινητό.αν είχες την δυνατότητα δεν θα ήθελες να δεις κάτι καινούργιο;Πάντως αυτό με το s4 μέχρι να βγει το 5s καλό ακούγεται!!! Sent from my iPhone using Insomnia λοιπόν πάρε το 4αρι και όταν βγει το μηλοφωνο 5ς με το πουλάς 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ποπο ζήλια και κακία που βγαινει εδω..... Το 'χεις. Ζηλεια ειναι
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Φιλτατοι. Παραμενουμε ontopic και δεν κανουμε την αγορα μιας συσκευης να αποκτα κοινωνικοψυχολογικες προεκτασεις που δεν ενδιαφερουν αλλωστε. Ευχαριστω. 1
pafralis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 ειχα το 5 αρι το πουλησα και πηγα και πηρα το γαλαξια το 4...... μεγαλη απογοητευση.... το browsing ειναι για τα μπαζα... λ α γ κ α ρ ε ι.... σ υ ν ε χ ε ι α....! ουε η οθονη του ειναι πια τοσο καλη..... ειναι ισαξια του 5αριου!ο αδερφος μου εχει το htc one και ειναι πραγματικα τελειο και γρηγορο...! φαντασου πως σκεφτομαι να το δωσω μ ο ν ο και μονο να ξαναγυρησω στο 5αρι! μονο η επεκτασιμη μνημη με κραταει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα