Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ.Ειμαι κάτοχος iphone 5 δεν έχω κάποιο παράπονο απο το τηλ(εντάξει λίγο το έχω βαρεθεί) σκέφτομαι με την επιδότηση να πάρω το s4(είχα παλιότερα το s3 και το ευχαριστηθικα) ή να πάω σε ταμπλετα (νοτε 8,iPad mini)Αν μπορούσα να τα έπαιρνα όλα θα το έκανα!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πιστεύω πως πρέπει να κάνεις ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τα πάρεις όλα.

Μετά θα είσαι σαφώς πιο ολοκληρωμένος σαν άτομο.

• Like 8
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα σου πρωτινά να πας στο s4 με κλειστά μάτια αν και υπάρχει και το HTC ONE που έχει και καλά υλικά κατασκευής εάν έχεις κάποιον ενδοιασμό με αυτό , επίσης εάν δεν καίγεσαι άμεσα μπορείς να πας στο iphone 5s , άλλα θέλει ένα τετράμηνο αναμονής.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι ουσιαστικά με το 5s η apple,απο την άλλη πιστεύω ότι η οθόνη του s4 θα καλύψει λόγο διάστασης το χάσμα με την ταμπλετα((έχω λάπτοπ για το σπίτι οποτε χάνει έδαφος η ταμπλετα) παντός παιδιά βοηθάτε

Δημοσ.

Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι ουσιαστικά με το 5s η apple,απο την άλλη πιστεύω ότι η οθόνη του s4 θα καλύψει λόγο διάστασης το χάσμα με την ταμπλετα((έχω λάπτοπ για το σπίτι οποτε χάνει έδαφος η ταμπλετα) παντός παιδιά βοηθάτε

και κινητο εχεις. Η ταμπλετα θα σου φανει απειρως πιο χρησιμη, μπροστα της το λαπτοπ ειναι σχεδον σταθερο PC. Θα τη χρησιμοποιεις για πραγματα που μπορει να χρησιμοποιουσες το κινητο ή το λαπτοπ και δε θα καταναλωνεται ετσι και η μπαταρια στο κινητο.

• Like 1
Δημοσ.

Πρωην s3 κατοχος-->πηγε σε iphone 5 (το οποιο και βαρεθηκε)-->και αναρωτιεται αν θα παει σε s4. Μιλαμε για 2 high end κινητα μεσα σε διαστημα ~1 χρονου και παμε για το τριτο τωρα. Καλη φαση.

Περαν τουτου πρεπει να επαναπροσδιορισεις το τι εστι κινητο τηλεφωνο για σενα, διοτι αυτο το "το βαρεθηκα" ή το "αμα μπορουσα θα τα επαιρνα ολα" δειχνει οτι το θεμα σου δεν ειναι σε καμια περιπτωση το τηλεφωνο ως συσκευη/τηλεφωνο/gadget/smartphone. Το λεω διοτι οσο δεν διασαφηνιζεις τα κριτηρια σου, τοσο το πιθανοτερο να παρεις αστοχες απαντησεις απο αλλους συμφορουμιτες.

Οποτε για να περασω στο ψητο, αυτη τη στιγμη την περισσοτερη μοστρα την κανει το s4 επειδη ειναι πιο καινουργιο. Παρτο μεχρι να βγει το 5s λοιπον (σε κανα μηνα) που θα βαρεθεις επι τοπου το s4 και θα ξαναλλαξεις κινητο. Προτεινεται ανεπιφυλακτα να εχεις και τα 2 διοτι κυκλοφορουν γκομενετα εκει εξω που δινουν παντα προτεραιοτητα σε αυτους με σηματακι το μηλο, οντας ασχετες απο τεχνολογια κλπ.

• Like 3
Δημοσ.

Ποπο ζήλια και κακία που βγαινει εδω.....

Παρε και την δική αποψη

Πουλα iphone 5 αγόρασε xiaomi MI-2S και όσα αξεσουαρ μπορεις ^_^ την επιδότηση καντην εκπτωση

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειναι θέμα μόστρας.Καθε χρόνο με την επιδότηση 2 επι 350€ ή 1 επι 700€ μπορώ να πάρω ένα high end κινητό.αν είχες την δυνατότητα δεν θα ήθελες να δεις κάτι καινούργιο;Πάντως αυτό με το s4 μέχρι να βγει το 5s καλό ακούγεται!!!

Δημοσ.

Δεν ειναι θέμα μόστρας.Καθε χρόνο με την επιδότηση 2 επι 350€ ή 1 επι 700€ μπορώ να πάρω ένα high end κινητό.αν είχες την δυνατότητα δεν θα ήθελες να δεις κάτι καινούργιο;Πάντως αυτό με το s4 μέχρι να βγει το 5s καλό ακούγεται!!!

λοιπόν πάρε το 4αρι και όταν βγει το μηλοφωνο 5ς με το πουλάς

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Φιλτατοι.

Παραμενουμε ontopic και δεν κανουμε την αγορα μιας συσκευης να αποκτα κοινωνικοψυχολογικες προεκτασεις που δεν ενδιαφερουν αλλωστε.

Ευχαριστω.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ειχα το 5 αρι το πουλησα και πηγα και πηρα το γαλαξια το 4...... μεγαλη απογοητευση.... το browsing ειναι για τα μπαζα... λ α γ κ α ρ ε ι.... σ υ ν ε χ ε ι α....! ουε η οθονη του ειναι πια τοσο καλη..... ειναι ισαξια του 5αριου!ο αδερφος μου εχει το htc one και ειναι πραγματικα τελειο και γρηγορο...! φαντασου πως σκεφτομαι να το δωσω μ ο ν ο και μονο να ξαναγυρησω στο 5αρι! μονο η επεκτασιμη μνημη με κραταει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...