Προς το περιεχόμενο

Microsoft: Επιστροφή του Start button καθώς και νέα χαρακτηριστικά στα Windows 8.1

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απολύτως τίποτα δεν έκανε. Το πρόβλημα είναι η start screen που εμφανίζεται στη θέση του start menu. Δεν είναι πρόβλημα το αν έχει ενα κουμπί ή οχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Tiles απείρως πιο βολικά από το start menu που χρειαζόταν scroll. Όλα φάτσα φόρα, ό,τι θες είναι ένα κλικ μακριά. με δύο κουμπιά κάνει αναζήτηση, όπως έκανε και στα 7. Τι το θέλετε το κουμπί δεν μπορώ να καταλάβω.

Ήμουν και εγώ από τους αρνητικούς των windows 8  μέχρι που άρχισα να τα χρησιμοποιώ , και μπορώ να πω ότι είναι απλά υπέροχα.. έχω πολύ καλή διαχείρηση του συστήματός μου και πολύ καλή συμπεριφορά!! ¨οσο για το modern ui  το συνήθησα και δεν με παραξενευει, μάλιστα βρήκα μερικές υπέροχες εφαρμογες τις οποίες πάντα χρειαζόμουν αλλά δεν μπορόυσα να τις εφαρμόσω στα 7.. 

Αν έχετε καταλάβε , η όλη μαχη και επιχειρηματολογία γίνεται καθαρά και μόνο για την συνήθειά μας και τίποτα άλλο... Για αυτό και το τι έιναι και τι δεν έιναι μας κανει ν γράφουμε σελίδες επί σελίδων αάσκοπων σχολίων...

Όσοι τα θέλουν ας τα πάρουν, όσοι όχι , ας μέινουν στα 7 , ή ακόμη και στα xp.. ¨Οσοι θέλουν μπορουν να πάνε σε mac/linux.. Τι δεν έχετε καταλάβει από τοτ ότι μπορείτε να κάνετεότι θελετε εσεις στο σύστημά σας/.??

• Like 4

Άχρηστα πράγματα θα βάλει δηλαδή. Αντί να βάλει το κλασικό το start θα βάλει ΜΟΝΟ το κουμπί. Μόνο και μόνο για να δείξει ότι "άκουσε" τον κόσμο.

• Like 1

• Super Moderators

Νομίζω ότι θα είναι εξίσου γρήγορο όπως στην αρχή...βέβαια πιο εξελιγμένο για παλιά μηχανήματα...

τι κάνεις Γιάννη? κουκιά σπέρνω...

• Like 3

Αυτο το μενου το βγαζει και οταν πας το βελακι πανω δεξια της οθονης , ουσιαστικα καμμια αλλαγη

Ακριβώς. Υπάρχει αυτό ήδη. Απλά θα βάλει φανερό και όχι κρυφό κουμπί για τους (επιτρέψτε μου) ανόητους που έχουν κολλήσει ότι θέλουν ΠΙΣΩ το start menu χωρίς να καταλαβαίνουν ότι το ΕΧΟΥΝ απλά είναι full screen.

Πραγματικά ειδικά το θέμα με το start (και ζητώ ειλικρινά συγνώμη για αυτό που θα πω) το χρησιμοποιώ για να χωρίζω τους ανθρώπους σε 2 κατηγορίες.

Σε εκείνους που παρατηρούν και σε εκείνους που δεν μπορούν να παρατηρήσουν τίποτα αν τους αλλάξεις λίγο την  εμφάνιση.'

[Υπόψιν δεν είμαι φανατικός κανενός συστήματος. Έχω 3 linux και 2 windows και όταν θα μπορέσω θα πάρω και mac]

ειλικρινα απορω απο ορισμενους γιατι τοσο κλαυθοδυρμος για τα 8,

τα 7ρια ειναι ηδη ενα ολοκληρωμενο γρηγορο, στιβαροτατο και συγχρονο λειτουργικο δεν επιδεχοταν αλλης βελτιωσης στις βασεις που ειχε στηθει

φανταστειτε να εβγαζε τα 8 με τον αναβαθμισμενο kernel κλπ αλλα το παλιο ui τι κραξιμο θα ετρωγε

φανταστειτε να εβαζε στα 8 και νεα εκδοση directx 12 η οποια να μην αναβαθμιζοταν μεσα στα 7 (οπως εκανε στο παρελθον) εκει να δεις κλαμα που θαπεφτε

δεν υπαρχει  καν διαφορα σε framerate στα παιχνιδα μεταξυ 7-8 οποτε γιατι ολη αυτη η φασαρια δε μπορω να καταλαβω απο τη στιγμη που οι διαφωνιες ειναι σε θεματα εμφανισης κι οχι ουσιας,

δε  σε αναγκαζει λοιπον η Microsoft  ουτε με αμεσο ουτε με  εμμεσο τροπο να αναβαθμισεις οπως εκανε παλιοτερα γιατι απλουστατα δεν υπαρχει λογος

θυμαμαι χαρακτηριστικα παλιοτερα που οι χρηστες των XP με τα παλια Pentium δε μπορουσαν να σηκωσουν τα Vista και το Aero τα εκραζαν μεν, αλλα εσπευδαν   να κατεβασουν το Transformation pack για να μοιαζει με τα κατα τα αλλα μισητα Vista

μια απο τα ιδια απο την αναποδη και εδω ο περισσοτερος ντορος γινεται για θεματα εμφανισης παρα ουσιας, εφοσον λοιπον  με τα 8 νομιζεις πως δε κερδιζεις κατι που χανεις με τα 7 ε τοτε κατσε στα 7 τι καθεσαι και το πιλατευεις;

αληθεια τι περιμενατε δηλαδη απο ενα καινουριο λειτουργικο; τη στιγμη που ειμαστε στο 2013 και οι οκταπυρηνοι, οι δυνατες καρτες και οι ssd εχουν γινει mainstream και πωλουνται σα στραγαλια;

μηπως να κανει το αγαπημενο σας fps να τρεχει +10/15 frames παραπανω; σοβαρευτειτε και σκεφτειτε ...

ζουμε την Post PC Era και τα 8αρια ειναι σχεδιασμενα οχι  αναγκαστικα για να αντικαταστησουν τα 7 αλλα για να εγκατασταθουν στις ταμπλετες  all-in-one pc και λοιπα touch interfaces της επομενης 5τιας και βαλε, με απωτερο σκοπο ενα λειτουργικο για οποιαδηποτε συσκευη που θα εχει 100% συμβατοτητα εφαρμογων και επικοινωνιας στη τελικη αυτο δε θελουμε ολοι? (ποιος θελει να αποστηθιζει manual και να μαθαινει νεα λειτουργικα για καθε συσκευη που αγοραζει; αλλο αν μεχρι τωρα γινεται θελοντας και μη)

ουτε η MS πλεον μπορει να φτιαξει και να υποστηριζει 2 διαφορετικα λειτουργικα, δεν υπαρχει και λογος αλλωστε,

ισως το εκανε με λιγο ακομψο και αγαρμπο τροπο ή ετσι να φανηκε σε μερικους κατασκευαστες και χρηστες αλλα το μηνυμα το πηραν, ολος αυτος ο ντορος που γινεται με τις επεξηγησεις πανω στις γκρινιες ειναι στο σωστο δρομο

και οσοι κατασκευαστες πιανουν το σφυγμο της εποχης εχουν κερδη....

http://www.insomnia.gr/topic/487200-%CE%B7-lenovo-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%81%CE%AC-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84/

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/655212

ετσι κι αλλιως τα σημερινα αγορασμενα  desktop pc της τελευταιας 2τιας εχουν πολυ μεγαλυτερο χρονο ζωης αποτι στο παρελθον εκει οπου μεσα σε μια χρυση 5ετια απο τους Pentium περασαμε στους 2πυρηνους και μετα στους 4-8πυρηνους, με ριζικες αλλαγες απο 16bit σε 32 και τελικα σε 64bitες πλατφορμες, αυτα μια φορα γινονται....

• Like 3

Καλοδεχούμενες οι αλλαγές αλλά μου φαίνονται ποσοτικά και ποιοτικά λίγες για να πάρουν το 8.1 subversion. Τέλος πάντων ας περιμένουμε το Build 2013.. ;)

Κατά τα άλλα, κάτι γνωστά παπαγαλάκια χόρτασαν Μικροσοφτική παπαγαλίνη , βγήκαν στα παραθύρια και ξεκίνησαν πόλεμο δίχως αύριο ενάντια στους αλλόθρησκους. Η αλλιως, "πώς θα έκανε η Ελένη Λουκά αν πλάσαρε τα windows 8". :P :)

Ειρήνη υμίν. :wub:

τι εννοείς να μην τα ρίχνουμε στην Intel? πoιανού είναι ο controller? ας κόψει το κεφάλι του να βγάλει σωστούς drivers...

Γιατί δε πρέπει να κραζουμε την αγαπητή Intel αλλά τη κακιά Microsoft.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...