Προς το περιεχόμενο

Microsoft: Επιστροφή του Start button καθώς και νέα χαρακτηριστικά στα Windows 8.1

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οτι και να κάνετε κάποια στιγμή θα τα βάλετε γιατί όλο και κάτι θα έχουν που θα το θέλετε αλλα δεν θα " υποστηρίζεται " στα 7 όπως δεν θα βάζαμε και vista κανένας και μας κόλλησε το dx10 και την φάγαμε την πατάτα θέλοντας και μη. 

Και στην τελική οποιος δεν γουστάρει ας βάλει linux και να δω τους " παραπονιάρηδες " πως θα παίζουν lol lineage wow mow sow κτλ. κτλ.

Μαλλον εισαι απο τους λίγους που βάλανε τα Vista γιατι η πλειοψηφία δεν νομίζω οτι τα έβαλε :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

γιατί νομίζεις ότι δεν μέτραγαν με τον ίδιο τρόπο τις πωλήσεις των win7? :P

Tα 7 δεν κόστιζαν 15-35€... μην το ξεχνάμε αυτό. Ούτε δινόταν η ευκαιρία σε όποιον είχε «πειρατικά» τα vista να τα βαφτίσει «αυθεντικά» 7... με μόλις 15-30€...

Αποτυχία τα 8 αλλά θα την ήταν μεγαλειώδης αποτυχία αν δεν ήταν μονοπώλειο η μα και αν το λειτουργικό της δεν ερχόταν προεγκατεστημένο με το 90% των υπολογιστικών συστημάτων της αγοράς και δεν απευθυνόταν σε ένα κοινό με ταχέως μειούμενη κριτική ικανότητα και αντίληψη των τεκτενομένων γύρω του.

• Super Moderators

Tα 7 δεν κόστιζαν 15-35€... μην το ξεχνάμε αυτό. Ούτε δινόταν η ευκαιρία σε όποιον είχε «πειρατικά» τα vista να τα βαφτίσει «αυθεντικά» 7... με μόλις 15-30€...

και πόσο κόστιζε η αναβάθμισή τους? πόσο έκανε το family πακέτο τους?

και πόσο κόστιζε η αναβάθμισή τους? πόσο έκανε το family πακέτο τους?

Είμαι σαφέστατος και καταλάβαμε όλοι και εσύ μαζί, τι είναι αυτό που λέω.

Παρόλα αυτά αν έχεις κάποια άποψη να διατυπώσεις... you are entitled...

• Super Moderators

δεν πειράζει, όποιος θέλει ψάχνει και βρίσκει τιμές του family πακέτου των 7 και της αναβάθμισης από Vista/XP σε αντίστοιχο περιορισμένο χρόνο...

• Like 1

Ναι όντως, η αντιστοιχία τιμών και προϋποθέσεων εγκατάστασης θα είναι χαρακτηριστική, οπότε τα λόγια είναι περιττά :)

Μπορεί να μην κάνει ακριβώς αυτό που θες/χρειάζεσαι αλλά τους χρήστες τους ακούσανε! Τους λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν βλέπεις και όχι για να μην αδειάσει το μαντρί αλλά επειδή τους αγαπάνε και τους πονάνε.

• Super Moderators

Για να καταλάβω και εγώ ο άμοιρος.

το κουμπί είναι άπλα διακοσμητικό?δηλαδή εάν το πατήσεις δεν κάνει απολύτως τίποτα?

βγάζει το modern ui menu, σαν να πατούσες το winkey στο keyboard...

Παπαρια μαντολες ακουει,,,τελειως για το θεαθηναι το κουμπακι.Το θεμα ηταν να ειχε παρομοια λειτουργια οπως ειναι τωρα στα 7 και να δινει την λογικη δυνατοτητα στον χρηστη να επιλεξει αναμεσα στο metro ui και στο classic desktop...

Αυτό ειναι εφικτό φίλε μου με εξωτερικό εργαλείο.

Παπαρια μαντολες ακουει,,,τελειως για το θεαθηναι το κουμπακι.Το θεμα ηταν να ειχε παρομοια λειτουργια οπως ειναι τωρα στα 7 και να δινει την λογικη δυνατοτητα στον χρηστη να επιλεξει αναμεσα στο metro ui και στο classic desktop...

Αυτό ειναι εφικτό φίλε μου με εξωτερικό εργαλείο.

Άρα με αυτό το τρικ , προσπαθεί να ξεγελάσει την πλειονότητα των χρηστών που ζητούσαν από την πρώτη στιγμή την επαναφορά του προηγούμενου start menu . Great Success!

<p>Οποιος δεν θελει ας μην βαλει τα 8 και ας μεινει στα 7. Ελεος με αυτη την πιπιλα. Καθε φορα που βγαινει μια ανακοινωση γινεται η ιδια κουβεντα. Οχι το start οχι το Metro οχι το aero... Η MS εχει και το μαχαιρι και το καρπουζι, αρα κανει οτι θελει. Εβαλα 8 την πρωτη μερα κυκλοφοριας τους και δεν εχω αντιμετωπισει θεμα στο οτιδηποτε. Μπορει να με ξεβολεψε λιγο το metro αρχικα αλλα τελικα αναγνωριζω την χρησιμοτητα του. Βελτιωσεις θελει σιγουρα αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Φτασανε τα pc μας να κανουν boot χωρις SSD σε 10'' και παλι γκρινιάζουμε. Στην τελικη σε οποιον δεν αρεσουν, ας παρει MAC ή ας βαλει Ubuntu. Καμια αλλαγη δεν εγινε ποτε χωρις ξεβολεμα. Και δεν αναφερομαι μονο στα pc.</p>

Πεστα ρε κοπελιά... Τους βαρέθηκα όλους κλαψα στη κλαψα, κόντρα και παει λέγοντας! 8 και σε οποιον αρέσουν!!! Δεν σας αναγκάζει κανείς να τα πάρετε!!! Υπάρχει και ο ανταγωνισμός σε οποίων γκρινιαζει!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Κατ' αρχήν δεν λείπει το Start Menu στα Windows 8... Υπάρχει και είναι Full Screen με κάποιες από τις εφαρμογές να είναι ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ! Κατά δεύτερον, πόσοι από αυτούς που θέλουν το Start το χρησιμοποιούσαν περισσότερο από τερματισμό/επανεκκίνηση, Ο Υπολογιστής Μου, Τα Έγγραφά μου κτλ... Αφού όποιο πρόγραμμα χρησιμοποιούσαν, ήταν ή «πιναρισμένo» στην taskbar ή στην επιφάνεια εργασίας...;! (ή αμφότερα)... Κατά 3ον... Αν κάνεις δεξί κλίκ στο start στα Windows 8 σου εμφανίζεται αυτό το καταπληκτικό Menu...

rcstartmenu.jpg

Πότε είχατε τόση αμεσότητα σ' αυτούς τους προορισμούς σε προηγούμενα Windows? Ποτέ...! :) Τι σας ξίνισε λοιπόν στα Windows 8? Το Desktop υπάρχει κανονικά... Έχουν πολύ καλύτερη διαχείριση πόρων του υπολογιστή από προηγούμενα Windows, είναι φιλικότερα στους σκληρούς δίσκους.

Όσοι κρύβετε έναν συντηρητισμό μέσα σας, καλά θα κάνετε να μείνετε με τα 7 ή με τα XP κτλ... Όχι όμως σκάρτα και άκυρα τα 8 επειδή άλλαξαν το σταρτ... Ελπίζω να μην ψηφίζετε με την ίδια λογική, αλλά δυστυχώς ο συντηρητισμός είναι μια οικουμενική «πολιτική».

• Like 11

Tα 8 είναι το πρώτο desktop λειτουργικό optimized για tablets... Επειδή έτσι είναι καλύτερα; Επειδή έτσι συμφέρει/βολεύει τους χρήστες/πελάτες; Επειδή αυτό εξυπηρετούσε τους στόχους της μα;

Τι από τα 3 να ισχύει άραγε;

Εγώ λέω μαυρίστε τους να αναγκαστούν να τα κάνουν όσο καλύτερα γίνεται για ΕΣΑΣ. Όσο πανηγυρίζεται και υπερασπίζεστε τόσο γεμίζουν την τσέπη τους και αδειάζει η δική σας. Δεν είναι προσωπικό. Όπως η μα και η κάθε εταιρεία κοιτάει το συμφέρον της έτσι και οι αγοραστές/χρήστες.

Μαύρο να πατώσουν και να καταλάβουν ότι ο χρήστης πληρώνει για να φτιάχνεις κάτι που εξυπηρετεί ΕΚΕΙΝΟΝ και όχι ΜΟΝΟ τους σκοπούς της εταιρείας.

Υ.Γ Αλλιώς ας το φτιάξουν για πάρτι τους να τους λέμε τι γαμάτοι που είναι και ας πληρώνουμε για κάτι άλλο που βολεύει/εξυπηρετεί εμάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...