ektor7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 ετοιμαστείτε για windows 9 σύντομα.. τέτοια αποτυχία σε λειτουργικό είχαμε να δούμε από τα vista.. και είδαμε και πόσο κράτησαν.. Και οπως ειδες μετα την αποτυχια της ms με τα vista,αναγκαστηκε τα 7αρια να τα κανει φτηστα τα xp!Δλδ καμιά σχεση με τα vista! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αντε να τελειώνουμε με τα winblows και την microsoft μια ώρα αρχύτερα. Kαι μετά τι; Linux ή πτώχευση; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Linux η τανκς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 οι αρκετοί είναι ζήτημα αν τα χρησιμοποίησαν αρκετά για να βγάλουν κάποιο συμπέρασμα που μπορούν να το στηρίξουν και για αυτό πιστεύω ότι στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι θέμα συνήθειας... +1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelis21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 μπλα μπλα μπλα... όσο κράτησα τα xp άλλο τόσο θα κρατήσω και τα 7 δηλαδή μέχρι να βγει κάτι στα αλήθεια καλύτερο. το νέο περιβάλλον λυπάμαι είναι απαίσιο και παρά πολύ άσχημο. η αναγκαστική χρήση του metro απαράδεκτη ασχέτως αν την παρακάμπτουμε και ΤΟ χειρότερο είναι ότι το απαίσιο ξεπλυμενο design πέρασε και στα office 2013. εμετικο. θα εχω την σούπερ κάρτα γραφικών λέμε τώρα κ θα βλέπω ξεπλυμενα χρώματα στο μενού? μπλιαχ. η θα κάνω ολόκληρη διαδικασία για να μπω στο bios όσο με καλύπτουν τα 7 δεν αλλάζω που να μου την δίνουν τζάμπα αυτή την αηδία Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ναι αλλά αυτό περιλαμβάνει και τις περιπτώσεις που σου είπα και πριν, το έχω δει. γιατί νομίζεις ότι δεν μέτραγαν με τον ίδιο τρόπο τις πωλήσεις των win7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ελπίζω να μπορούμε να κρύψουμε το άθλιο (demek) start των win 8.1 και να βάλουμε το εξαιρετικό classic start που έχουμε και τώρα. Καθώς και αυτό βγαίνει ως εικονίδιο κάτω αριστερά θα υπάρχει ένα θέμα τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Και σιγα το aero το τελευταιο πραγμα που παρατηρησα ηταν. Δες διαχειρηση εργασιων, ribbon menu κτλπ. Γιατι να μην τα ειχα εγω ετσι στα 7αρια και σας χαριζα το aero. Πολυ καλος ο νεος task manager. Ακομα καλυτερος ο process explorer του Russinovich που επισης η MS διαθετει δωρεαν. Γιατι δεν ενσωματωνε αυτον κατευθειαν απορω. Εγω παλι αυτον βαζω παντως. Για το ribbon, μετα απο αρκετο καιρο χρησης με το office 2007-2010 και με τα νεα windows πλεον το εχω συνηθισει. Ουτε στιγμη δεν μου περασε απο το μυαλο οτι ειναι καλυτερο απο αυτο που αντικατεστησε. Για το usb 3 καμιά κουβέντα ?? χαχαχαχα φτάσαμε να έχουμε με osx native usb 3 σε Pc και όχι στα Windows 8 Τι εννοεις? Εμενα στα 8 μια χαρα μου αναγνωριζει τις usb 3 θυρες και τις onboard και τις εξτρα με pcie καρτες. Δεν χρειαστηκα προσθετους drivers Δεν έχει Start, γκρίνια, "καλά θα κάνει η MS να το απαναφέρει γιατί έκανe μ@λ@κία". Βγαίνει update με Start, γκρίνια, "κωλοτούμπες, πήρε τον κατήφορο η MS". Αυτο που εκανε η MS ηταν να κρατησει ως μονη επιλογη το ελεινο modernUI και να βαλει το start button αντι να κανει αυτο που πραγματικα ολοι ζητουσαν, δηλαδη να δωσει πισω το start menu. Η μονη πραγματικη βελτιωση ειναι το boot to desktop που υπηρχε ηδη στα 2012. Εκει γιατι αραγε το βαλανε απο την αρχη? Ουσιαστικα αυτο που εκανε λοιπον ηταν να παιξει το PR παιχνιδι της. Εχει να λεει οτι "ακουσε τους χρηστες" και εκανε κατι που εκ πρωτης οψεως φαινεται οτι ειναι ετσι. Στην πραγματικοτητα κοροιδεψε τον κοσμο. Και δεν με ενδιαφερει καν ο ηθικος παραγοντας. Απλα απορω. Εμεις ειμαστε κολλημενοι, αρρωστοι, ασχετοι πειτε οτι θελετε. Αυτοι γιατι επιμενουν? Δικο τους το λειτουργικο ναι, αλλα για τους ιδιους το φτιαχνουν η για να το πουλησουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Τι εννοεις? Εμενα στα 8 μια χαρα μου αναγνωριζει τις usb 3 θυρες και τις onboard και τις εξτρα με pcie καρτες. Δεν χρειαστηκα προσθετους drivers αν θυμάμαι καλά δεν έχει βγάλει win8 drivers(ή δεν δουλεύουν σωστά) η Intel για τον native usb3.0 controller της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free@last Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Στην ουσία τα Win8.1 είναι η ψευδαίσθηση που θέλει να δώσει η Microsoft, ότι τάχα μου άκουσε τους πελάτες της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 αν θυμάμαι καλά δεν έχει βγάλει win8 drivers(ή δεν δουλεύουν σωστά) η Intel για τον native usb3.0 controller της Μην τα ρίχνουμε όμως πλέον στην Intel γιατί η apple το έχει όπως και τα Win 7 δουλεύουν μια χαρά άρα το πρόβλημα τινος είναι ? Το τρελό είναι δε ότι με 25mb/sec και επειδή δεν βγάζει κίτρινο θαυμαστικό στην διαχείριση οι περισσότεροι νομίζουν ότι έχουν usb 3 και για να μην παρεξηγηθούμε μιλάμε για το native usb 3 των ivy bridge. oi 3rd party ναι δουλεύουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 τι εννοείς να μην τα ρίχνουμε στην Intel? πoιανού είναι ο controller? ας κόψει το κεφάλι του να βγάλει σωστούς drivers... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ειναι καλό επιτέλους που άκουσε τους απανταχού χρήστες της και επαναφέρει το Start κατι ειναι και αυτο, για να δούμε αν θα επαναφέρει μελλοντικά και το κλασσικό menu μεσω του start 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μπορεις να μου εξηγησεις πως ενα κουμπι που απλα ειναι διακοσμητικο αποτελει κατι σημαντικο; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizard23 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Οτι και να κάνετε κάποια στιγμή θα τα βάλετε γιατί όλο και κάτι θα έχουν που θα το θέλετε αλλα δεν θα " υποστηρίζεται " στα 7 όπως δεν θα βάζαμε και vista κανένας και μας κόλλησε το dx10 και την φάγαμε την πατάτα θέλοντας και μη. Και στην τελική οποιος δεν γουστάρει ας βάλει linux και να δω τους " παραπονιάρηδες " πως θα παίζουν lol lineage wow mow sow κτλ. κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα