Προς το περιεχόμενο

Microsoft: Επιστροφή του Start button καθώς και νέα χαρακτηριστικά στα Windows 8.1

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι φίλε μου κάνεις μεγάλο λάθος δεν έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι. Έχει μόνο το καρπούζι γιατί αν είχε και τα δυο δεν θα έκανε αυτό που ανακοινώνεται στην είδηση. Το μαχαίρι το έχει η πλειοψηφία αυτών που πληρώνουν την Microsoft και αυτοί την έκραξαν και πήρε δύο Μαλιαρά @@ στις πωλήσεις οπότε κάνει τώρα αυτό που ήθελε η πλειοψηφία των πελατών της. Τόσο απλά.

Δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ ή τι πιστεύεις εσύ πως είναι καλύτερο και ποιο σύνγχρονο (Από ότι φαίνεται ούτε η Microsoft). Έχει σημασία τι θέλουν οι πολλοί που θα πληρώσουν και αυτοί θέλουν τα 8 με start button.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Έχω και τα δύο (7 και 8) και κάνω την δουλειά μου μια χαρά και με τα δύο. Απλά μαρέσει οι εταιρείες να παίρνουν υπόψιν τους τις γνώμες των πελατών τους και στην συγκεκριμένη περίπτωση μου φαινόταν αλλαζονεία από την μεριά της Microsoft να μην κάνει αυτό που θέλαν οι πελάτες της και ήταν τόσο απλό. Δώστο εσύ και όποιος θέλει το απενεργοποιεί όποιος θέλει το κρατάει, σιγά το πράγμα.

Γιατί τί άλλο θα βάλει η πλειοψηφία σε desktop και οι ΟΕΜ στα laptop; Μέχρι πότε θα μείνουν στα 7 οι χρήστες; 3,4,5 χρονια; Η μη υποστήριξη δυνατοτήτων του hardware από την παλιά και σκ@τά να είναι η επόμενη έκδοση (που σίγουρα δεν είναι), όταν δεν έχεις ανταγωνισμό θα κυριαρχήσει. Στη χειρότερη να έχεις μια αποτυχήμενη ενδιάμεση έκδοση, κάτι το οποίο προς το παρόν δεν υφίσταται...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

που ακουσε τον κοσμο ; εδωσε σταρτ μενου ; οχι απλα εμφανισε το κουμπι.

εδωσε aero; οχι

το μονο που εκανε ειναι να δωσει επιλογή boot to desktop

E δεν ακουσε και τα αιτήματα ενος που εχει πιασει αιχμαλώτους σε τραπεζα φανταζομαι...

Πρωτα εκραξε ο κοσμος για το start, boot to desktop κτλπ και μετα γι αυτο φανταζομαι.

Δικο της προϊον ειναι ο,τι θελει το κανει.

Στην τελικη οταν πας να κανεις install σου χει να ενα κουτακι που λεει: αποδέχομαι τους όρους χρήσης της ms blah blah blah.

Τους διαβαζεις και αν δε σε καλυπτει δεν τους "τικάρεις".

Και σιγα το aero το τελευταιο πραγμα που παρατηρησα ηταν.

Δες διαχειρηση εργασιων, ribbon menu κτλπ.

Γιατι να μην τα ειχα εγω ετσι στα 7αρια και σας χαριζα το aero.

• Like 1

@thresh

Αυτό που λες είναι λογικό επιχείρημα, όμως η κάθε εταιρεία θέλει αύξηση πωλήσεων από γενιά σε γενιά αλλιώς γκρινιάζουν μέτοχοι και συνεργάτες, ακόμα και αν υπάρχει κερδοφορία

Ακόμα και αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος αναβάθμισης, οι εταιρείες πρέπει να σε πείσουν πως υπάρχει. Μονο που στη περίπτωση των 8 όχι μόνο δεν κατάφεραν αυτό, αλλά κατάφεραν να λένε αρκετοί ότι πρόκειται για κάτι χειρότερο από τα 7, ακόμα και αν σε πολύ ουσιαστικά σημεία αυτό δεν ισχύει καθόλου

Όμως ο απλός καταναλωτής αυτό που βλέπει αρχικά αυτό κρίνει, όχι τις under the hood βελτιώσεις

• Super Moderators

οι αρκετοί είναι ζήτημα αν τα χρησιμοποίησαν αρκετά για να βγάλουν κάποιο συμπέρασμα που μπορούν να το στηρίξουν και για αυτό πιστεύω ότι στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι θέμα συνήθειας...

• Like 3

οι ειδήσεις πάντως που βγαίνουν για τις πωλήσεις δεν δείχνουν κάτι τέτοιο...

Αφού μέχρι και κατασκευαστές σαν την Dell παραπονέθηκαν στην ίδια την microsoft να βάλει το start γιατί ζητούσαν οι πελάτες τους περισσότερο τα 7 με τα μηχανήματα που έπερναν. Και στο θέμα το πωλήσεων πάντως δεν νομιζω να πήγαν πολύ καλά αν εξαιρέσεις αυτά που πάνε πακέτο με hardware και τις προσφορές στην αρχή προώθησης, μετά δεν είχαν τις πωλήσεις που είχαν στα 7 ας πούμε... Μπορεί να κάνω και λάθος, αν δεν βαριέσαι βάλε μου ένα link και δείξε μου το αντίθετο.

ετοιμαστείτε για windows 9 σύντομα..

τέτοια αποτυχία σε λειτουργικό είχαμε να δούμε από τα vista.. και είδαμε και πόσο κράτησαν..

Mην σε απογοτευσω αλλα και τα 7αρια μια αναβάθμιση πυρήνα και γραφικού περιβαλλοντος των S-vista είναι.

Με λίγα λόγια τα 9αρια θα είναι μια "αναβάθμιση" των 8.1 ...

• Super Moderators

Αφού μέχρι και κατασκευαστές σαν την Dell παραπονέθηκαν στην ίδια την microsoft να βάλει το start γιατί ζητούσαν οι πελάτες τους περισσότερο τα 7 με τα μηχανήματα που έπερναν. Και στο θέμα το πωλήσεων πάντως δεν νομιζω να πήγαν πολύ καλά αν εξαιρέσεις αυτά που πάνε πακέτο με hardware και τις προσφορές στην αρχή προώθησης, μετά δεν είχαν τις πωλήσεις που είχαν στα 7 ας πούμε... Μπορεί να κάνω και λάθος, αν δεν βαριέσαι βάλε μου ένα link και δείξε μου το αντίθετο.

http://www.insomnia.gr/topic/485393-windows-8-100-%CE%B5%CE%BA-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-windows-blue/?hl=windows

αντίστοιχο ρυθμό που είχαν τα 7...

Δεν έχει Start, γκρίνια, "καλά θα κάνει η MS να το απαναφέρει γιατί έκανe μ@λ@κία".

Βγαίνει update με Start, γκρίνια, "κωλοτούμπες, πήρε τον κατήφορο η MS".

Εννοείται ότι ήταν μια χαρά και όπως ήταν τα 8, εννοείται ότι και ο πελάτης έχει δίκιο.  Καλά έκανε η MS που τα έβγαλε χωρίς start, καλά κάνει και που τα αλλάζει.  Λέγεται marketing.

Get a Mac/Linux/7 or get a life. 

• Like 9

E δεν ακουσε και τα αιτήματα ενος που εχει πιασει αιχμαλώτους σε τραπεζα φανταζομαι...

Πρωτα εκραξε ο κοσμος για το start, boot to desktop κτλπ και μετα γι αυτο φανταζομαι.

Δικο της προϊον ειναι ο,τι θελει το κανει.

Στην τελικη οταν πας να κανεις install σου χει να ενα κουτακι που λεει: αποδέχομαι τους όρους χρήσης της ms blah blah blah.

Τους διαβαζεις και αν δε σε καλυπτει δεν τους "τικάρεις".

Και σιγα το aero το τελευταιο πραγμα που παρατηρησα ηταν.

Δες διαχειρηση εργασιων, ribbon menu κτλπ.

Γιατι να μην τα ειχα εγω ετσι στα 7αρια και σας χαριζα το aero.

οπως ειπα χρησιμοποιω τα 8αρια απο περισυ το καλοκαιρι και μου αρεσουν απλα απαντησα στο οτι ειπες οτι ακουει τους χρηστες...

Το aero ειναι το μονο που μου λειπει στα 8αρια

• Super Moderators

ετοιμαστείτε για windows 9 σύντομα..

τέτοια αποτυχία σε λειτουργικό είχαμε να δούμε από τα vista.. και είδαμε και πόσο κράτησαν..

κράτησαν όσο κρατούσαν και οι εκδόσεις πριν από τα XP...

τα XP ήταν η εξαίρεση στον κανόνα κι όχι ο κανόνας, νέα windows βγαίνουν κάθε 2.5 με 3 χρόνια...

• Like 1

Γιατί τί άλλο θα βάλει η πλειοψηφία σε desktop και οι ΟΕΜ στα laptop; Μέχρι πότε θα μείνουν στα 7 οι χρήστες; 3,4,5 χρονια; Η μη υποστήριξη δυνατοτήτων του hardware από την παλιά και σκ@τά να είναι η επόμενη έκδοση (που σίγουρα δεν είναι), όταν δεν έχεις ανταγωνισμό θα κυριαρχήσει. Στη χειρότερη να έχεις μια αποτυχήμενη ενδιάμεση έκδοση, κάτι το οποίο προς το παρόν δεν υφίσταται...

3,4,5 χρόνια να μείνουν στα 7 φίλε μου είναι ζημιά, όταν η Microsoft θέλει να βγάζει κάθε 3 και λίγο νέο λειτουργικό και να το αγοράζουν, οπότε αν θέλει να πουλήσει επιβάλεται να ακούει τον υποψήφιο πελάτη της και άρα δεν έχει καρπούζι και μαχαίρι έστω και αν είναι μονοπώλιο όπως πολύ σωστά λες.

Ας επιστρέψουμε στο..... παρελθόν;

Καλά εσύ είσαι πολύ μπροστά.

Ολόκληρο taxis net δουλεύει με win 3.11

Αν ψάξεις και σε κανένα youtube μπορεί και να βρείς το βίντεο του ξεκινήματος του taxisnet.

Δε θυμάμαι χρονολογία ακριβώς, κάπου γύρω στο 2000.

Ναι αλλά αυτό περιλαμβάνει και τις περιπτώσεις που σου είπα και πριν, το έχω δει. Θα ήθελα πολύ να βρω ένα γράφημα για τις πωλήσεις που να δείχνει μόνο αυτούς που τα αγορασαν στην κανονική τους τιμή χωρίς hardware και χωρίς την προνομιακή αναβάθμιση στην αρχή της διανομής τους. Δυστηχώς τέτοιο γράφημα δεν έχω βρει, και μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά δεν νομίζω ότι έχουν πάει τόσο καλά όταν παραπονιούνται τόσοι πολλοί. Ξαναλέω μπορεί να κάνω και λάθος καθώς δεν έχω να βάλω κάτι που να δείχνει το αντίθετο και πολύ θα ήθελα να το δω ακόμα και να δείχνει ότι κάνω λάθος στην εκτίμηση μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...