Προς το περιεχόμενο

Microsoft: Επιστροφή του Start button καθώς και νέα χαρακτηριστικά στα Windows 8.1

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποιος δεν θελει ας μην βαλει τα 8 και ας μεινει στα 7. Ελεος με αυτη την πιπιλα. Καθε φορα που βγαινει μια ανακοινωση γινεται η ιδια κουβεντα. Οχι το start οχι το Metro οχι το aero... Η MS εχει και το μαχαιρι και το καρπουζι, αρα κανει οτι θελει. Εβαλα 8 την πρωτη μερα κυκλοφοριας τους και δεν εχω αντιμετωπισει θεμα στο οτιδηποτε. Μπορει να με ξεβολεψε λιγο το metro αρχικα αλλα τελικα αναγνωριζω την χρησιμοτητα του. Βελτιωσεις θελει σιγουρα αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Φτασανε τα pc μας να κανουν boot χωρις SSD σε 10'' και παλι γκρινιάζουμε. Στην τελικη σε οποιον δεν αρεσουν, ας παρει MAC ή ας βαλει Ubuntu. Καμια αλλαγη δεν εγινε ποτε χωρις ξεβολεμα. Και δεν αναφερομαι μονο στα pc.

Όχι φίλε μου κάνεις μεγάλο λάθος δεν έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι. Έχει μόνο το καρπούζι γιατί αν είχε και τα δυο δεν θα έκανε αυτό που ανακοινώνεται στην είδηση. Το μαχαίρι το έχει η πλειοψηφία αυτών που πληρώνουν την Microsoft και αυτοί την έκραξαν και πήρε δύο Μαλιαρά @@ στις πωλήσεις οπότε κάνει τώρα αυτό που ήθελε η πλειοψηφία των πελατών της. Τόσο απλά.

Δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ ή τι πιστεύεις εσύ πως είναι καλύτερο και ποιο σύνγχρονο (Από ότι φαίνεται ούτε η Microsoft). Έχει σημασία τι θέλουν οι πολλοί που θα πληρώσουν και αυτοί θέλουν τα 8 με start button.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Έχω και τα δύο (7 και 8) και κάνω την δουλειά μου μια χαρά και με τα δύο. Απλά μαρέσει οι εταιρείες να παίρνουν υπόψιν τους τις γνώμες των πελατών τους και στην συγκεκριμένη περίπτωση μου φαινόταν αλλαζονεία από την μεριά της Microsoft να μην κάνει αυτό που θέλαν οι πελάτες της και ήταν τόσο απλό. Δώστο εσύ και όποιος θέλει το απενεργοποιεί όποιος θέλει το κρατάει, σιγά το πράγμα.

• Like 7

Πριν αρχισω να ψιλοκραζω να πω οτι χρησιμοποιω τα 8αρια απο το καλοκαιρι και μου αρεσουν αρκετα ....

Λοιπον καταρχην ζητησαν οι χρήστες σταρτ μενου και η ms εβαλε απλα το κουμπακι, ελεος δηλαδη.

Ενα αλλο θεμα που το χω απορία απ οταν εβαλα τα 8αρια,το ρημαδι το aero γιατι το εβγαλαν ; ας μου δωσει καποιος μια απάντηση , δεν γίνεται τα 7αρια να εχουν και τα 8 οχι.

κατα τα αλλα θετικες αλλαγες για μενα ειναι

• Ύπαρξη του ίδιου background από το κλασσικό desktop στο μοντέρνο περιβάλλον, με σκοπό να γίνει πιο οικεία η εναλλαγή από το ένα περιβάλλον στο άλλο
  • Εμφάνιση έως και 4 εφαρμογών σε μία οθόνη, ανάλογα την ανάλυση που διαθέτει το σύστημα σας
  • και φυσικα boot to desktop

• Like 1

Κάτι πίνουν εκεί στην microsoft τον τελευταίο καιρό και τα κάνουν όλα αυτά.

Ναι ακουσαν το κοσμο που γκρινιαζε, τα χιλιαδες βιντεο στο youtube, τα forum, τα blogs, τους κατασκευαστες laptop, τις εταιρίες και στέλνουν update "fix".

Kατι παρόμοιο με την cannonical οταν έβαλε το unity ui default και δεν άκουσε κανέναν και δεν άλλαξε την ρότα της. Ασε που ξεφτύλισε την νο 1 διανομη που χεις και avatar γιατι την εκανε πιο βαριά και απο 7αρια...

Μην μου πεις οι μπορείς να βάλεις και gnome περιβάλλον δεν ειναι εκει το θέμα...

Αρα ο σοφός που την "πίνει" ποιος είναι;

Αυτός που καταλαβαίνει που έκανε λάθος και το διορθώνει; Ή ο δεύτερος που δεν "άκουσε" τπτ και συνέχισε;

• Like 4

<p>

Ενα αλλο θεμα που το χω απορία απ οταν εβαλα τα 8αρια,το ρημαδι το aero γιατι το εβγαλαν ; ας μου δωσει καποιος μια απάντηση , δεν γίνεται τα 7αρια να εχουν και τα 8 οχι.

Ενα visual effect είναι το aero επιτυχημένο δεν λέω και εντυπωσιακό αλλά το χρησιμοποίησε σε 2 εκδόσεις vista/7 μια ζωή αυτό θα έχουμε;

Ναι ακουσαν το κοσμο που γκρινιαζε, τα χιλιαδες βιντεο στο youtube, τα forum, τα blogs, τους κατασκευαστες laptop, τις εταιρίες και στέλνουν update "fix".

Kατι παρόμοιο με την cannonical οταν έβαλε το unity ui default και δεν άκουσε κανέναν και δεν άλλαξε την ρότα της. Ασε που ξεφτύλισε την νο 1 διανομη που χεις και avatar γιατι την εκανε πιο βαριά και απο 7αρια...

Μην μου πεις οι μπορείς να βάλεις και gnome περιβάλλον δεν ειναι εκει το θέμα...

Αρα ο σοφός που την "πίνει" ποιος είναι;

Αυτός που καταλαβαίνει που έκανε λάθος και το διορθώνει; Ή ο δεύτερος που δεν "άκουσε" τπτ και συνέχισε;

που ακουσε τον κοσμο ; εδωσε σταρτ μενου ; οχι απλα εμφανισε το κουμπι.

εδωσε aero; οχι

το μονο που εκανε ειναι να δωσει επιλογή boot to desktop

• Like 2

• Super Moderators

και πήρε δύο Μαλιαρά @@ στις πωλήσεις οπότε κάνει τώρα αυτό που ήθελε η πλειοψηφία των πελατών της. Τόσο απλά.

οι ειδήσεις πάντως που βγαίνουν για τις πωλήσεις δεν δείχνουν κάτι τέτοιο...

οι ειδήσεις πάντως που βγαίνουν για τις πωλήσεις δεν δείχνουν κάτι τέτοιο...

Ναι όλοι τρέχουν να βάλουν 8 , με το ζόρι τους κρατάνε.. έλα ρε συ όσο και να θέλουν να παρουσιάσουν επιτυχημένα τα 8, σε σχέση με τα 7 δεν είναι

Αν ήταν δε θα είχε παιχτεί τόσος ντόρος ειδικά από τη μεριά των κατασκευαστών/συνεργατών της ms, ούτε φυσικά θα υπήρχε η αλλαγή του παρόντος thread

• Super Moderators

για να ταιριάζουν με το modern ui, "flat"...

Ναι όλοι τρέχουν να βάλουν 8.. έλα ρε συ όσο και να θέλουν να παρουσιάσουν επιτυχημένα τα 8, σε σχέση με τα 7 δεν είναι

προφανώς, γιατί έχουν τα 7 από πίσω τους, για ποιον λόγo να τα αλλάξεις αν δεν σε ενδιαφέρουν τα νέα features?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...