Drunk Diamond Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Με τον αδερφό μου μοιραζόμαστε τον ίδιο υπολογιστή, αλλά για κάποιους λόγους είπε ότι θα μου διαγράψει το λογαριασμό. Τι μπορώ να κάνω για να μην μπορέσει να το κάνει; Έχω windows 7. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Να τα βρεις με τον αδερφό σου, αδέρφια είσαστε 5
Drunk Diamond Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δε μαλώσαμε. Για άλλο λόγο θέλει να το διαγράψει. Τέλος πάντων, αν ξέρει κάποιος ας μου πει, γιατί επείγομαι!
isay Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ο μόνος (προσωρινός) τρόπος να μη σου διαγράψει το λογαριασμό ειναι να του υποκλέψεις ΑΜΕΣΑ και να του αλλάξεις τον κωδικό ΤΟΥ. Δε μαλώσαμε. Για άλλο λόγο θέλει να το διαγράψει. Τέλος πάντων, αν ξέρει κάποιος ας μου πει, γιατί επείγομαι! Συζητήστε τους λόγους για τους οποίους θελει να σου διαγράψει το λογαριασμό. Αν εχεις δίκιο, θα τον πείσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν υπάρχει τρόπος, αν ο αδερφός σου είναι admin μπορεί να κάνει τα πάντα. Παρε εσυ οτι χρειάζεσαι απο τον υπολογιστή για να είσαι οκ
Drunk Diamond Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Παιδιά επειδή εκείνος δεν έχει κωδικό, ενώ εγώ έχω, τον έκανα τυπικό χρήστη. Αλλά και πάλι μπορεί να καταργήσει τον κωδικό μου και να το διαγράψει. Όσο το για να το συζητήσουμε το έχω κάνει ήδη αλλά δεν τον έχω πείσει και δεν πρόκειται να τον πείσω όπως φαίνεται. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να μην μπορεί να καταργήσει τον κωδικό μου;
pedrojay Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Όσο το για να το συζητήσουμε το έχω κάνει ήδη αλλά δεν τον έχω πείσει και δεν πρόκειται να τον πείσω όπως φαίνεται. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να μην μπορεί να καταργήσει τον κωδικό μου; Πες του ότι η μαμά τον πήρε τον υπολογιστή ΚΑΙ για τους δυο σας,δεν μπορεί να τον καταχραστεί αυτός.Έλεος πια με τη μάστιγα των μεγάλων αδερφιών που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν. Δες κι εδώ,μπορεί να σε βοηθήσει κάπου.
Drunk Diamond Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Χαχα ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! Πάντως, δεν είναι καν μεγαλύτερος, μικρότερος είναι, αλλά τον έχουν κακομάθει και νομίζει ότι μπορεί να κάνει κουμάντο παντού. 1
rfc Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Και ο ενας και ο αλλος μπορει να διαγραψει οτι θελει. Ο πιο δυνατος ας νικησει λοιπον.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Και ο ενας και ο αλλος μπορει να διαγραψει οτι θελει. Ο πιο δυνατος ας νικησει λοιπον. format λοιπον να τελειώνουμε!!!
rfc Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Και Συνταγμα για μπουκετα............. τωωωωωραααααααααα 1
kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Στα τραινα τωωρραα.Βαλε καινουριο κωδικο στο δικο σου και ορισε κωδικο και για τους χρηστες σε safe mode αν δεν υπαρχει ηδη
micos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Κάντον περιορισμένο χρήστη όπου δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ή βάλε κωδικό στο bios σαν ένα προσωρινό μέτρο.
rfc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ολα αυτα σπανε σχετικα ευκολα αλλα αν τα κανει, εκει να δεις τσαμπουκας μετα που θα ξεκινησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα