Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τον αδερφό μου μοιραζόμαστε τον ίδιο υπολογιστή, αλλά για κάποιους λόγους είπε ότι θα μου διαγράψει το λογαριασμό. Τι μπορώ να κάνω για να μην μπορέσει να το κάνει; 

Έχω windows 7. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων   :-)

Δημοσ.

Δε μαλώσαμε. Για άλλο λόγο θέλει να το διαγράψει. 

Τέλος πάντων, αν ξέρει κάποιος ας μου πει, γιατί επείγομαι!

Δημοσ.

Ο μόνος (προσωρινός) τρόπος να μη σου διαγράψει το λογαριασμό ειναι να του υποκλέψεις ΑΜΕΣΑ και να του αλλάξεις τον κωδικό ΤΟΥ.

Δε μαλώσαμε. Για άλλο λόγο θέλει να το διαγράψει. 

Τέλος πάντων, αν ξέρει κάποιος ας μου πει, γιατί επείγομαι!

Συζητήστε τους λόγους για τους οποίους θελει να σου διαγράψει το λογαριασμό. Αν εχεις δίκιο, θα τον πείσεις.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τρόπος, αν ο αδερφός σου είναι admin μπορεί να κάνει τα πάντα. Παρε εσυ οτι χρειάζεσαι απο τον υπολογιστή για να είσαι οκ

Δημοσ.

Παιδιά επειδή εκείνος δεν έχει κωδικό, ενώ εγώ έχω, τον έκανα τυπικό χρήστη. Αλλά και πάλι μπορεί να καταργήσει τον κωδικό μου και να το διαγράψει.

Όσο το για να το συζητήσουμε το έχω κάνει ήδη αλλά δεν τον έχω πείσει και δεν πρόκειται να τον πείσω όπως φαίνεται.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να μην μπορεί να καταργήσει τον κωδικό μου;

Δημοσ.
Όσο το για να το συζητήσουμε το έχω κάνει ήδη αλλά δεν τον έχω πείσει και δεν πρόκειται να τον πείσω όπως φαίνεται.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να μην μπορεί να καταργήσει τον κωδικό μου;

Πες του ότι η μαμά τον πήρε τον υπολογιστή ΚΑΙ για τους δυο σας,δεν μπορεί να τον καταχραστεί αυτός.Έλεος πια με τη μάστιγα των μεγάλων αδερφιών που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν.

Δες κι εδώ,μπορεί να σε βοηθήσει κάπου.

Δημοσ.

Χαχα ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!  :P

Πάντως, δεν είναι καν μεγαλύτερος, μικρότερος είναι, αλλά τον έχουν κακομάθει και νομίζει ότι μπορεί να κάνει κουμάντο παντού.

• Like 1
Δημοσ.

Και ο ενας και ο αλλος μπορει να διαγραψει οτι θελει. Ο πιο δυνατος ας νικησει λοιπον.

Δημοσ.

Ολα αυτα σπανε σχετικα ευκολα αλλα αν τα κανει, εκει να δεις τσαμπουκας μετα που θα ξεκινησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...