TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μπες στο youtube πάνω εκεί που λέει μεταφόρτωση πάτα στο βελάκι που έχει δίπλα και επέλεξε το διαχειριστής βίντεο,δίπλα στο βίντεο που το απόκλεισαν θα έχει ένα λινκ ,πάτα πάνω και πάτα στο κουμπάκι διαφωνία που έχει κάτω,επέλεξε από την λίστα ότι είναι ποιο σχετικό με την περίπτωσή σου. ή Δεν πουλώ το βίντεο ή κερδίζω χρήματα από αυτό. μπορεί να μην το αναγνωρίζει ο κάτοχος αυτό και να παραμένει αποκλεισμένο. ή Η από μέρους μου χρήση του περιεχομένου συμμορφώνεται με τις νομικές απαιτήσεις για ορθή χρήση ή αντιμετώπιση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Όπου όμως πραγματικά θα πρέπει να πέφτει στην κατηγορία fair use.
Evoliasmenos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μπες στο youtube πάνω εκεί που λέει μεταφόρτωση πάτα στο βελάκι που έχει δίπλα και επέλεξε το διαχειριστής βίντεο,δίπλα στο βίντεο που το απόκλεισαν θα έχει ένα λινκ ,πάτα πάνω και πάτα στο κουμπάκι διαφωνία που έχει κάτω,επέλεξε από την λίστα ότι είναι ποιο σχετικό με την περίπτωσή σου. ή Δεν πουλώ το βίντεο ή κερδίζω χρήματα από αυτό. μπορεί να μην το αναγνωρίζει ο κάτοχος αυτό και να παραμένει αποκλεισμένο. ή Η από μέρους μου χρήση του περιεχομένου συμμορφώνεται με τις νομικές απαιτήσεις για ορθή χρήση ή αντιμετώπιση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Όπου όμως πραγματικά θα πρέπει να πέφτει στην κατηγορία fair use. το εκανα αυτο που ειπες μου εβγαλε '''Αναγνωριση''' πατησα αλλα δεν μου το βγαζει οπως των αλλων δηλαδη να μπορεσω να το αναζητησω...σου εστειλα πμ αν θελεις και μπορεις να το προσπαθησεις εσυ...
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 το εκανα αυτο που ειπες μου εβγαλε '''Αναγνωριση''' πατησα αλλα δεν μου το βγαζει οπως των αλλων δηλαδη να μπορεσω να το αναζητησω...σου εστειλα πμ αν θελεις και μπορεις να το προσπαθησεις εσυ...Δίπλα από το Αναγνώριση δηλαδή δεν σου βγάζει το Διαφωνία;;;
Evoliasmenos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δίπλα από το Αναγνώριση δηλαδή δεν σου βγάζει το Διαφωνία;;; βγαζει απλα οταν παταω και επιλεγω παω στις επιλογες που μου ειπες και εσυ...διαλεγω μια και μετα εχει αναγωριση...την παταω κ αυτην και μετα δεν ξερω ακριβως τι γινεται...μισο να στειλω ενα jpeg http://postimg.org/image/5jpgwnsm1/ http://postimg.org/image/9u44s8xp5/
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Λογικά το έκανες,αυτό που βγάζει από δίπλα από τα βίντεο τα λέει όλα «Αναγνωρισμένο περιεχόμενο τρίτων.» Αναγνώρισες δηλαδή ότι δεν είναι δικό σου,οπότε δες αν στο παίζει πλέον ή περίμενε και κάποιο διάστημα μπας και αργήσει να το κάνει.
Phoenix7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Καταρχήν το οτι πάτησες αναγνωριση περιεχομενου δεν σημαινει οτι δεν μπορει να στα μπλοκαρει το youtube.μεσα σε 1 μέρα αν κανει επίσημη αναγνωριση ο εκαστοτε τραγουδιστης-συνθετης , θα στα μπλοκαρουν ολα
Evoliasmenos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Καταρχήν το οτι πάτησες αναγνωριση περιεχομενου δεν σημαινει οτι δεν μπορει να στα μπλοκαρει το youtube. μεσα σε 1 μέρα αν κανει επίσημη αναγνωριση ο εκαστοτε τραγουδιστης-συνθετης , θα στα μπλοκαρουν ολα ολο το cd του βερτη μου το εχουν μπλοκαρει,μονο της παολας παιζει κανονικα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα