Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιος που να ξερει η να χρησιμοποιει...???γιατι εκανα καποια install και δεν εμεινα απο κανενα ικανοποιημενος....

Δημοσ.

Τι ψάχνεις,να μετατρέπει έτοιμα βίντεο ή πραγματικά να τα «φτιάχνεις» μόνος σου(editing) ;;

να τα φτιαχνω εγω π.χ μια συνθεση με κομματι και εικονα...

Δημοσ.

Μόνο το windows movie maker είναι απλό και εύκολο έχοντας όμως αρκετές δυνατότητες,μετά όλα τα άλλα λίγο πολύ χάνεσαι,χρειάζεται να διαβάσεις αρκετά μέχρι να μπεις στο πνεύμα.

Δημοσ.

για απλη προσθηκη εικονας και ηχου και να τα μιξαρεις σε ενα movie maker απλο και συνθετο, τωρα αν θες να βαζεις και visual effects εκει πας σε πιο εξειδικευμενα προγραμματα που θες ειδικες γνωσεις πανω σε αυτα, after effects, adobe premiere, sony vegas κ.λ.π.

Δημοσ.

Μόνο το windows movie maker είναι απλό και εύκολο έχοντας όμως αρκετές δυνατότητες,μετά όλα τα άλλα λίγο πολύ χάνεσαι,χρειάζεται να διαβάσεις αρκετά μέχρι να μπεις στο πνεύμα.

απο το movie maker ομως πως αυτο που δημιουργω μπορω να το ανεβασω(αφου ειναι σε μορφη για να ανοιγει μονο με το προγραμμα)

Δημοσ.

απο το movie maker ομως πως αυτο που δημιουργω μπορω να το ανεβασω(αφου ειναι σε μορφη για να ανοιγει μονο με το προγραμμα)

Μπορείς να το εξάγεις(publish) σαν ταινία.

Αναλόγως την έκδοση windows που έχεις μπορεί να διαφέρει λίγο,αλλά ρίξε μια ματιά εδώ

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-vista/publish-a-movie-in-windows-movie-maker

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να το εξάγεις(publish) σαν ταινία.

Αναλόγως την έκδοση windows που έχεις μπορεί να διαφέρει λίγο,αλλά ρίξε μια ματιά εδώ

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-vista/publish-a-movie-in-windows-movie-maker

τα τσεκαρα ηδη,ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια...(κατι αρνητικο....εκανα το βιντεο ολα οκ το ανεβασα στο youtube αλλα μου αφαιρει τον ηχο λογω πνευματικων δικαιωματων)αλλα εχω δει οτι το συγκεκριμενο τραγουδι το εχουν ανεβασει κ αλλοι πριν κανα 2μηνες...γιατι συμβαινει αυτο??? υπαρχει καποια ''λυση'' για να μπορεσω να το δημοσιευσω???

Δημοσ.

TheELF αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τις οδηγιες...δεν μπορω να βρω πουθενα οταν πατας πανω στο ονομα του λογαριασμου εκεινο που λεει τα βιντεο μου...απο'εκει χανομαι...μηπως μπορεις με pm φυσικα να μπεις teamviewer για να με κατευθυνεις???

post-241639-0-89540600-1370092450_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν εχω προβλημα με το προγραμμα...μια χαρα μου κανει το movie maker με το youtube εχω '''σκαλωμα''' που μου ανεβαζει τα βιντεακια κανονικα αλλα εχω θεμα με τα πνευματικα δικαιωματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...