Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά..

εχω ενα κουτι skp-503(κατα 90 % αυτο ειναι) το οποιο έχει απτημνα του τροφοδοτικο ενα 450 watt της force...προφανως ειναι ενα κοινο τροφοδοτικο...θέλω να ρωτησω αν ξερει ακποιος αν σε καποια φαση μπορω να το αλλαξω να βαλω ενα μεγαλυτερο και με αθπρυβο ανεμιστηρακι...

Δημοσ.

οτι μπορείς να το αλλάξεις είναι σίγουρο αυτό.

αλλά γενικά με το pc σου τι κάνεις ακριβώς..παίζεις παιχνίδια..σερφάρεις;

έχεις σκοπό να κάνεις κάποια αναβάθμιση στο μέλλον

ελα μην ντρέπεσαι πες δυο λόγια παραπάνω,το υπόλοιπο σύστημά σου ποιό είναι;

ανέβασε καμμιά φωτό να δούμε ;)

Δημοσ.

δεν ντρεπομαι μαν νταξει...το συτημα ειναι καινουριο και γενικα μιλαω για πολυ μελλοντικες αναβαθμισεις...επισης δεν ειμαι φανατικος gamer αλλα 5 παιχνιδια μεχρι και τα πιο καινουρια θελω ν τα παιξω..

απο cpu εχουμε και λεμε:amd a10 5800k

ram:8 gb 2x4

σκληρος: 500 gb 

χωρις καρτα γραφικων(κ αυτη για μελλοντικη προσθηκη).βασικα με ψηνει να κανω διαφορες αλλαγες στο μελλον αναλογα και με τις αναγκες και τις προσθηκες..αρα αλλαγη τροφοδοσιας ειναι εφικτη ετσι?

Δημοσ.

ναι δέν κάνει το τροφοδοτικό.είναι μούφα

όσο ποιό γρήγορα το αλλάξεις τόσο το καλύτερο,μπορεί αν σε αφήσει και να πάρει και άλλα πράγματα μαζί του.

αυτό και θα είσαι κομπλέ ποιοτικό & 5 χρόνια εγγύηση Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html">XFX ProSeries 550W

μπορείς να πάς και στο μικρότερο αδερφάκι του Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/417911/XFX-ProSeries-450W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html">XFX ProSeries 450W

Δημοσ.

μμμ..νταξει πριν βαλω κατι αλλο ακομα πανω του δεν νομιζω να εχω προβλημα...απλα πριν αρχιζω να προσθετω πρεπει να αλλαξω και το τροφοδοτικο..και ακτι καινουριο με αθορυβο ανεμιστηρακι κιολας..

αυτο που με απασχολησε ειναι αν μπορω να το αλλαξω το τροφοδοτικο μιας και αυτο π εχω ειναι μανισιο δηλαδη πηγαινε με το κουτι του μαζι...ξερεις δηλαδη σιγουρα οτι αλλαζει??

Δημοσ.

μμμ..νταξει πριν βαλω κατι αλλο ακομα πανω του δεν νομιζω να εχω προβλημα...απλα πριν αρχιζω να προσθετω πρεπει να αλλαξω και το τροφοδοτικο..και ακτι καινουριο με αθορυβο ανεμιστηρακι κιολας..

κοίτα μην αναρωτηθείς καμμιά μέρα,γιατί δεν ανοίγει ο υπολογιστής σου.

αυτά είναι δολοφόνοι σε τέτοια συστήματα.

δεν έχουν καμμία δικλείδα ασφαλείας και υπάρχει κίνδυνος με μια υπέρταση να το πάρεις στα "χέρια" το συστημά σου

απο 'κει και πέρα εσυ ξέρεις ;)

**ναι αλλάζει,όλα αλλάζουν τα τροφοδοτικά.

• Like 1
Δημοσ.

ωπα αυτα που λες ισχυουν??δηλαδη τοσο αναξιοπιστο ειναι??υπαρχουν ξερω γω τροφοδοτικα που εχουν καποια λειτουργια ωστε να <<σωζουν>> το συτημα απο καποιο <<πεσιμο>> του ρευματος??

ξερεις επισης αν ολα τα τροφοδοτικα κουμπωνουν σε ολα τα συστηματα??η αν οχι τι τσεκαρεις?

Δημοσ.

ωπα αυτα που λες ισχυουν??δηλαδη τοσο αναξιοπιστο ειναι??υπαρχουν ξερω γω τροφοδοτικα που εχουν καποια λειτουργια ωστε να <<σωζουν>> το συτημα απο καποιο <<πεσιμο>> του ρευματος??

σαφώς και ισχύουν.

υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας στα καλά και ποιοτικά τροφοδοτικά

βραχυκυκλώματα (Short Circuit Protection)

υπερτάσεις (Over Voltage/Power Protection)

πτώσεις της τάσης (Under Voltage Protection)

**κουμπώνουν στο συστημά σου άφοβα

αυτής τις κατηγορίας τα τροφοδοτικά έχουν ίδιες διαστάσεις

Δημοσ.

θενκς μαν...στο αν κουμπωνουν ολα τα τροφοδοτικα οπουδηποτε δεν μου πες

τώρα το βλέπεις;;

με κόκκινα γράμματα να ξεχωρίζει :-D

Δημοσ.

αχα..ναι πριν δεν...οκ θενκς για το ινφο..οποτε ειμαι για αλλαγες συντομα

το συντομότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...