Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. θελω να δω εαν μπορω να βελτιωσω τα βιντεο που τραβαει το κινητό μου. Αλλα δεν ξερω καν ποια εκδοση πρεπει να κατεβασω. εχω windows 8 x64 και επεξεργαστη Core2Duo E7200. 

δοκιμασα την δευτερη αλλα δεν μου ανοιγει τα βιντεο. ο επεξεργαστης μου ειναι στην ομαδα Intel Xeon CPUs ???

Δημοσ.

Το VirtualDub δεν ενσωματώνει σχεδόν κανένα δικό του codec, επομένως για να ανοίξει τα αρχεία video διαφόρων formats βασίζεται αποκλειστικά στα codecs που (πρέπει εσύ να) έχεις εγκαταστήσει στα Windows.

Δε δοκιμάζεις καλύτερα το επίσης δωρεάν Avidemux, που δεν χρειάζεται κανέναν εξωτερικό codec για να ανοίξει τα περισσότερα videos; Αν πας τελικά σε αυτό, προτείνω να δοκιμάσεις και την έκδοση 2.6 και την προηγούμενη σειρά 2.5 η οποία έχει λιγότερα bugs και περισσότερα φίλτρα ενσωματωμένα από ο,τι η 2.6.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατεβασα το avidemux. ανοιξα το βιντεο και μετα πηγα Video > Filters. επελεξα απο εκει τι θελω αλλα οταν παταω close δεν αλλαζει τιποτα ενω στην προεπισκοπηση διπλα απο το close που εχει φενονται οι αλλαγες που εκανα

*συγνωμη πριν μπερδεψα το close με το ok

Επεξ/σία από vaiosgtr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...