23Optimus Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 παιδες μαι ερωτηση εχω εναν καινουργιο πυργο με εναν ανεμιστηρα μπροστα να βαζει και εναν πισωνα βγαζει ο μπροστα ειναι περIσSOτερες στροφες απο τον πισω αλλα επειδη δεν ειναι συνδεδεμενος με μητρικη δε μπορω να δω ποσα rpm ειναι ο πισω ομως ειναι με μητρικη συνδεδεμενος και λεει 580-600 rpm οτι πηγαινει σε βαση απο το hwmonitor οτι μου λειι πρεπει να ειναι περισοτερα rpm η δεν υπαρχει προβλημα? γιατι με παιχνιδια παρατηρησα οτι ο επεξεργαστης φτανει 50 βαθμους και ο καθε πυρηνας 55 περιπου.. ειναι φισιολογικες θερμοκρασιες? για εναν επεξεργαστη intel core E4500 ?
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν υπάρχει πρέπει στο θέμα αν πρέπει να βάζεις περισσότερο αέρα απο ότι να βγάζεις. Είναι θέμα θετικής/αρνητική πίεσης, με το οποίο κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις ανάλογα το κουτί σου. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι απο σκόνη μέχρι κάποιοι βαθμοί διαφορά στη θερμοκρασία. Ο επεξεργαστής σου μια χαρά μου φαίνεται μετά απο παιχνίδι Επίσης ένας ανεμιστήρας στις 1000 στροφές δεν βάζει/βγάζει απαραίτητα τον ίδιο αέρα με έναν άλλο και διαφορετικό ανεμιστήρα στις 1000 στροφές. 1
23Optimus Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 aa ενταξει σε ευχαριστω απλα σκεφτομουν να επαιρνα εναν ακομη ανεμιστηρα αλλα αν ειναι ενταξει και ετσι θα το αφησω οπως ειναι .. οι ανεμιστηρες ηταν πανω στο κουτι ηδη μαλον θα ειναι ριθμισμενοι σωστα με βαση σε αυτο που λες και εσυ ναι μονο στο παιχνιδι ειναι οι θερμοκρασιες που εγραψα.μετα απο παιχνιδι κυμενονται 43 44 βαθμους γενικα ο επεξεγραστης και οι πυρηνες 35-40
23Optimus Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 και λογο καλοκαιριου κιολας οποτε μια χαρα παρολο που εχω και 30ρι θερμοκρασια δωματιου ενω με το πρηγουμενο κουτι μου που ηταν μινι πυργος πριν μερες σαν να ηταν σαν φουρνος εκει μεσα τροφοδοτικο και καρτα γραφικων κυριως
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 E με τριάντα στο δωμάτιο βρε τι ήθελες και με ένα ανεμιστήρα απο ότι βλέπω; Μην αγχώνεσαι πάντως κομπλέ είσαι, έχει ακόμα ανηφόρα να τραβήξει για να ανησυχήσεις. 1
23Optimus Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 χαχα και οχι μονο απλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος μεσα στο κουτι οπως βλεπεις και ολα αναποδα γιατι τωρα βλεπω διαφορα σε τροφοδοτικο και καρτα δε ζεστενονται καθολου που μπηκαν σε νεα θεση στο midi πυργο
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν βρήκες λύση πριν 3 μέρες που ρώταγες για το αν χρειάζεσαι ανεμιστήρες; 1
23Optimus Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 ναι ναι βασικα πιστευα οτι θα χρειαζεται καλυτερα ψηξη αλα απο τι φαινεται τωρα καλα ειναι απλα ανοιξα παλι θεμα γιατι νομιζα δεν ηταν καλο για παιχνιδια να εχω 55 βαθμους στον επεξεργαστη.. αλα ενταξει οτι ειναι ρωταω και εδω περα να παιρνω γνωμες και βοηθειες ευχαριστω και τη κοπελα απο πανω που με διαφωτισε
WalkerSW Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 ευχαριστω και τη μεγαλοκοπελα απο πανω που με διαφωτισε Fixed
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν βρήκες λύση πριν 3 μέρες που ρώταγες για το αν χρειάζεσαι ανεμιστήρες; Δε πήρε όμως σφραγίδα έγκρισης απο την karmen Fixed Να πας να δεις απο ποια μεριά του φόρουμ έρχομαι ΠΑΠΠΟΥ 1
Antwni Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ξύλοοοο, Ξύλοοοο!!! Περιμένω την απάντησή της!! Edit:Α με πρόλαβε κιολας... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα