aragorn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Παίζει να διορθώθηκε το πρόβλημα, δε βλέπω να μου κάνει κόλπα από χτες.
coolerman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 <p>Παίζει να διορθώθηκε το πρόβλημα, δε βλέπω να μου κάνει κόλπα από χτες. </p> και να στο ξανα κανει εδω ειμαστε. μεσω windows update πέρασες τους συμβατους;;
aragorn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Όχι χεράτα το έκανα install από το executable που πήρα από το σάιτ της toshiba. 1
coolerman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Όχι χεράτα το έκανα install από το executable που πήρα από το σάιτ της toshiba. ωραία μια χαρά τότε
aragorn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Τρίτη μέρα σήμερα κια δε βλέπω να έχω διακοπές, μάλλον έκανε δουλειά ο νέος driver, σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Εξακολουθεί το ρημάδι και έχει πολύ χαμηλό σήμα wifi, μέχρι μία μπάρα φτάνει (την ώρα που δίπλα ακριβώς όλες οι άλλες συσκευές έχουν φουλ σήμα), φοβάμαι μήπως ταυτόχρονα έχει πάθει καμιά ζημιά το wifi του
coolerman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Τρίτη μέρα σήμερα κια δε βλέπω να έχω διακοπές, μάλλον έκανε δουλειά ο νέος driver, σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Εξακολουθεί το ρημάδι και έχει πολύ χαμηλό σήμα wifi, μέχρι μία μπάρα φτάνει (την ώρα που δίπλα ακριβώς όλες οι άλλες συσκευές έχουν φουλ σήμα), φοβάμαι μήπως ταυτόχρονα έχει πάθει καμιά ζημιά το wifi του ισως και να έχει θέμα με την κάρτα του wifi μόνο με δοκιμή άλλης κάρτας θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα
Evoliasmenos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 αγορασε ενα usb stick...λογικη τιμη και κανει την δουλεια του 1
aragorn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Καλή ιδέα αυτή με το usb stick δε τόχα σκεφτεί καν! Ευχαριστώ!
magdalhnh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Το usb stick θα " πιάνει " μια θύρα usb..πιο εύκολο είναι και επίσης φθηνό, να αγοράσεις μια νέα καρτούλα wi-fi. Είναι πολύ εύκολη η αλλαγή της. Κάτω από κάποιο κάπάκι στο πίσω μέρος του laptop σου βρίσκεται. Δυο βίδες υπόθεση και την αλλάζεις. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο δικό σας ebay http://www.ebay.com.au/itm/INTEL-WM3945ABG-MOW1-PA3489U-1MPC-TOSHIBA-G86C0001U910-WI-FI-WIRELESS-CARD-/320957956970?pt=AU_Components&hash=item4aba95c36a 1
Evoliasmenos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 εδω ο ανθρωπος προσπαθει ευκολα και γρηγορα μεσα στην ''βαβουρα'' του να μπορεσει να κανει την δουλεια του...θα καθεται να αλλαζει καρτες???στα κατω-κατω 1θυρα ειναι...εχει και αλλες...
magdalhnh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 εδω ο ανθρωπος προσπαθει ευκολα και γρηγορα μεσα στην ''βαβουρα'' του να μπορεσει να κανει την δουλεια του...θα καθεται να αλλαζει καρτες???στα κατω-κατω 1θυρα ειναι...εχει και αλλες... Εχεις αλλάξει κάρτα δικτύου; Εγώ πάντως το έχω κάνει και είναι πραγματικά δυο βίδες υπόθεση. Βγαίνει το καπάκι το οποίο τις καλύπτει , ξεκουμπώνεις τις κεραίες..τίποτα δηλαδή και τις κουμπώνεις στην καινούργια. Σιγά το δύσκολο και το χρονοβόρο.
aragorn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Παιδιά τα ίδια κόλπα κάνει σήμερα, μάλλον είναι θέμα hardware. Θα κοιτάξω τι επιλογές έχω εδώ και θα πάρω είτε άλλη κάρτα είτε ένα στικάκι, θα δούμε... Για την κάρτα πρέπει να δω συγκεκριμένο τύπο/μοντέλο; EDIT άκυρο είδα το ebay link τώρα, θα ψωνίσω αυτήν και βλέπουμε.
Evoliasmenos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Παιδιά τα ίδια κόλπα κάνει σήμερα, μάλλον είναι θέμα hardware. Θα κοιτάξω τι επιλογές έχω εδώ και θα πάρω είτε άλλη κάρτα είτε ένα στικάκι, θα δούμε... Για την κάρτα πρέπει να δω συγκεκριμένο τύπο/μοντέλο; EDIT άκυρο είδα το ebay link τώρα, θα ψωνίσω αυτήν και βλέπουμε. ε αμα ειναι απο hardware τοτε παω πασο,ακολουθησε αυτο που προτεινε η μαγδαληνη...δεν υπαρχει αλλη λυση σε τετοια περιπτωση,μαγδαληνη +1
aragorn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Λοιπόν ήρθε η κάρτα, αλλά έχει ένα αυτοκόλλητο επάνω στην μπροστινή μεριά , αυτό εκεί πέρα μένει; πάνω στα τσιπάκια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα