Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μούχει σπάσει τα νεύρα θα το σπάσω ε. Εδώ και μερικές εβδομάδες το wi-fi του laptop μου κάνει κόλπα, χάνει το σήμα ξαφνικά, πέφτουν οι μπάρες και στο τέλος εξαφανίζονται και χάνει όλα τα connections.

Άλλο λάπτοπ δίπλα ακριβώς δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενώ τηλέφωνο + ipad επίσης λειτουργούν κανονικότατα και με φουλ σήμα.

Τις τελευταίες μέρες είναι πολύ έντονο, και χάνει το σήμα κάθε λίγα λεπτά ανάλογα με τα κέφια.

Τι στο καλό μπορώ να κάνω;  :fear:

Δημοσ.

Μούχει σπάσει τα νεύρα θα το σπάσω ε. Εδώ και μερικές εβδομάδες το wi-fi του laptop μου κάνει κόλπα, χάνει το σήμα ξαφνικά, πέφτουν οι μπάρες και στο τέλος εξαφανίζονται και χάνει όλα τα connections.

Άλλο λάπτοπ δίπλα ακριβώς δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενώ τηλέφωνο + ipad επίσης λειτουργούν κανονικότατα και με φουλ σήμα.

Τις τελευταίες μέρες είναι πολύ έντονο, και χάνει το σήμα κάθε λίγα λεπτά ανάλογα με τα κέφια.

τι λειτουργικο εχεις???

Δημοσ.

Για αρχή βγάλε και ξανα πέρνα τους drives για το wifi

• Like 1
Δημοσ.

Για αρχή βγάλε και ξανα πέρνα τους drives για το wifi

αυτο ηθελα να του πω αλλα του ζηταω το λειτουργικο για να του στειλω το λινκ με τους drivers απο το toshiba support...(δεν βλεπω να απανταει ομως)

TC00370200B

η

TC00372300G

...δοκιμασε αυτα(με επιλογη 7αρια 32bit ειναι να ξερεις,αφου δεν στελνεις να σε βοηθησουμε μηπως κανουμε λαθος)

• Like 1
Δημοσ.

Καθήστε ρε παιδιά, εδώ είμαι, δε στέκομαι από πάνω κάνοντας συνέχεια refresh :)

Windows 7 64bit έχω , πάω να δοκιμάσω αυτά που μου βάλατε σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καθήστε ρε παιδιά, εδώ είμαι, δε στέκομαι από πάνω κάνοντας συνέχεια refresh :)

Windows 7 64bit έχω , πάω να δοκιμάσω αυτά που μου βάλατε σας ευχαριστώ πολύ.

δες αυτο και οτι εισαι online δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να τσεκαρεις τακτικα το θεμα σου(εσυ ζητας βοηθεια στο κατω-κατω θα επρεπε να εισαι πιο '''τακτικος''' φιλικα παντα και με  :-D  )

https://aps.toshiba-tro.de/wlan/?page=downloads

Δημοσ.

Ναι μπρε απλά είμαι Αυστραλία και εδώ είναι 11 το βράδυ τώρα και έχω το μικρό άρρωστο (εκτός απο το λάπτοπ έχω και το μικρό δηλαδή)  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μπρε απλά είμαι Αυστραλία και εδώ είναι 11 το βράδυ τώρα και έχω το μικρό άρρωστο (εκτός απο το λάπτοπ έχω και το μικρό δηλαδή)  :-D

...α,σγνωμη δεν ηξερα...περαστικα στον μικρουλη... :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

πηγαίνεις ** πίνακας ελένχου>> προγράμματα>> κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος

αφαιρείς τους driver του wlan/wi-fi(δεν ξέρω ποιά ασύρματη κάρτα έχει) και κάνεις επανεκκίνηση.

αν προσπαθείς να κάνεις εγκατάσταση πάνω σε άλλον driver χειρότερα θα γίνει.

το windows update θα βρεί τον κατάλληλο και θα τον κάνει εγκατάσταση ;)

• Like 2
Δημοσ.

Τα ίδια συμπτώματα είχε και σε μένα το wi-fi και τελικά είχε χαλάσει η κάρτα δικτύου.

Δημοσ.

Λοιπόν σκότωσα το παλιό κια έβαλα το φρέσκο driver, να δούμε τι θα γίνει.... Θα επανέλθω αύριο, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 

Δημοσ.

Έχω κι εγώ ένα L750-17R το οποίο με Win 7 κοβότανε το Wi-Fi ενώ ήταν σε απόσταση 1,5 μέτρου ενώ σε ένα άλλο Sony μου στα 6 μέτρα δεν κοβότανε και εγκατέστησα τελευταίους Drivers άλλα το πρόβλημα παρέμενε ώσπου απλά άλλαξα κανάλι μετάδοσης του Wi-Fi και δεν κόβεται πλέων.

Δημοσ.

Για να δούμε, μέχρι στιγμής δε τόχει κάνει, αλλά σήμερα θα το χρησιμοποιήσω κυρίως. 

Όταν λες ότι άλλαξες κανάλι μετάδοσης τι ακριβώς έκανες;

Δημοσ.

Έκανα αυτό που μου είπες. Σκότωσα τους παλιούς drivers και μετά install τους φρέσκους. Μέχρι στιγμής είμαστε οκ για να δούμε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...