aragorn Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μούχει σπάσει τα νεύρα θα το σπάσω ε. Εδώ και μερικές εβδομάδες το wi-fi του laptop μου κάνει κόλπα, χάνει το σήμα ξαφνικά, πέφτουν οι μπάρες και στο τέλος εξαφανίζονται και χάνει όλα τα connections. Άλλο λάπτοπ δίπλα ακριβώς δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενώ τηλέφωνο + ipad επίσης λειτουργούν κανονικότατα και με φουλ σήμα. Τις τελευταίες μέρες είναι πολύ έντονο, και χάνει το σήμα κάθε λίγα λεπτά ανάλογα με τα κέφια. Τι στο καλό μπορώ να κάνω;
Evoliasmenos Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μούχει σπάσει τα νεύρα θα το σπάσω ε. Εδώ και μερικές εβδομάδες το wi-fi του laptop μου κάνει κόλπα, χάνει το σήμα ξαφνικά, πέφτουν οι μπάρες και στο τέλος εξαφανίζονται και χάνει όλα τα connections. Άλλο λάπτοπ δίπλα ακριβώς δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενώ τηλέφωνο + ipad επίσης λειτουργούν κανονικότατα και με φουλ σήμα. Τις τελευταίες μέρες είναι πολύ έντονο, και χάνει το σήμα κάθε λίγα λεπτά ανάλογα με τα κέφια. Τι στο καλό μπορώ να κάνω; τι λειτουργικο εχεις???
SPANK Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μούχει σπάσει τα νεύρα θα το σπάσω ε. Εδώ και μερικές εβδομάδες το wi-fi του laptop μου κάνει κόλπα, χάνει το σήμα ξαφνικά, πέφτουν οι μπάρες και στο τέλος εξαφανίζονται και χάνει όλα τα connections. Άλλο λάπτοπ δίπλα ακριβώς δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενώ τηλέφωνο + ipad επίσης λειτουργούν κανονικότατα και με φουλ σήμα. Τις τελευταίες μέρες είναι πολύ έντονο, και χάνει το σήμα κάθε λίγα λεπτά ανάλογα με τα κέφια. Τι στο καλό μπορώ να κάνω; Για αρχή βγάλε και ξανα πέρνα τους drives για το wifi 1
Evoliasmenos Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Για αρχή βγάλε και ξανα πέρνα τους drives για το wifi αυτο ηθελα να του πω αλλα του ζηταω το λειτουργικο για να του στειλω το λινκ με τους drivers απο το toshiba support...(δεν βλεπω να απανταει ομως) TC00370200B η TC00372300G ...δοκιμασε αυτα(με επιλογη 7αρια 32bit ειναι να ξερεις,αφου δεν στελνεις να σε βοηθησουμε μηπως κανουμε λαθος) 1
aragorn Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Καθήστε ρε παιδιά, εδώ είμαι, δε στέκομαι από πάνω κάνοντας συνέχεια refresh Windows 7 64bit έχω , πάω να δοκιμάσω αυτά που μου βάλατε σας ευχαριστώ πολύ.
Evoliasmenos Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Καθήστε ρε παιδιά, εδώ είμαι, δε στέκομαι από πάνω κάνοντας συνέχεια refresh Windows 7 64bit έχω , πάω να δοκιμάσω αυτά που μου βάλατε σας ευχαριστώ πολύ. δες αυτο και οτι εισαι online δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να τσεκαρεις τακτικα το θεμα σου(εσυ ζητας βοηθεια στο κατω-κατω θα επρεπε να εισαι πιο '''τακτικος''' φιλικα παντα και με ) https://aps.toshiba-tro.de/wlan/?page=downloads
aragorn Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ναι μπρε απλά είμαι Αυστραλία και εδώ είναι 11 το βράδυ τώρα και έχω το μικρό άρρωστο (εκτός απο το λάπτοπ έχω και το μικρό δηλαδή) 1
Evoliasmenos Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ναι μπρε απλά είμαι Αυστραλία και εδώ είναι 11 το βράδυ τώρα και έχω το μικρό άρρωστο (εκτός απο το λάπτοπ έχω και το μικρό δηλαδή) ...α,σγνωμη δεν ηξερα...περαστικα στον μικρουλη... 1
coolerman Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 πηγαίνεις ** πίνακας ελένχου>> προγράμματα>> κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος αφαιρείς τους driver του wlan/wi-fi(δεν ξέρω ποιά ασύρματη κάρτα έχει) και κάνεις επανεκκίνηση. αν προσπαθείς να κάνεις εγκατάσταση πάνω σε άλλον driver χειρότερα θα γίνει. το windows update θα βρεί τον κατάλληλο και θα τον κάνει εγκατάσταση 2
magdalhnh Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Τα ίδια συμπτώματα είχε και σε μένα το wi-fi και τελικά είχε χαλάσει η κάρτα δικτύου.
aragorn Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Λοιπόν σκότωσα το παλιό κια έβαλα το φρέσκο driver, να δούμε τι θα γίνει.... Θα επανέλθω αύριο, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
SeXBOX Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Έχω κι εγώ ένα L750-17R το οποίο με Win 7 κοβότανε το Wi-Fi ενώ ήταν σε απόσταση 1,5 μέτρου ενώ σε ένα άλλο Sony μου στα 6 μέτρα δεν κοβότανε και εγκατέστησα τελευταίους Drivers άλλα το πρόβλημα παρέμενε ώσπου απλά άλλαξα κανάλι μετάδοσης του Wi-Fi και δεν κόβεται πλέων.
aragorn Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Για να δούμε, μέχρι στιγμής δε τόχει κάνει, αλλά σήμερα θα το χρησιμοποιήσω κυρίως. Όταν λες ότι άλλαξες κανάλι μετάδοσης τι ακριβώς έκανες;
aragorn Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Έκανα αυτό που μου είπες. Σκότωσα τους παλιούς drivers και μετά install τους φρέσκους. Μέχρι στιγμής είμαστε οκ για να δούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα