Προς το περιεχόμενο

[Κάρτα γραφικών] MSI AMD R7950 3GB DDR5 Twin Frozr £151.99 @amazon.uk

vizolover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τασο σου κανουν refund , προσφατα εστειλα συστημενο τον Μ4 .

μου εστειλαν e mail παραλαβης και για το refund.

Έβαλές μέσα στο πακέτο την απόδειξη απο τα ελτά; Πως τους ειδοποίησες για τα έξοδα αποστολής;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Tα βαζουν μολις παραλαβουν και ελεγξουν το προιον που επιστρεφεις. Αν δεν πιστωσουν το σωστο ποσο, τους στελνεις ενα mail με την αποδειξη σου σκαναρισμενη και πιστωνουν και τα υπολοιπα.

• Like 1

Σε ίδιο σενάριο με αυτό, πριν λίγους μήνες είχα παραγγείλει και εγώ μια κάρτα με περιγραφή από ανώτερη κάρτα, και τιμή και φωτό κάρτας χαμηλότερης κατηγορίας. Το έπαιξα και φυσικά μου ήρθε η φτηνή κάρτα (στη σωστή της τιμή) και ας φαινόταν παντού στην περιγραφή και σε κωδικούς ότι ήταν η ακριβή!

Και ναι κάνουν refund όλο το ποσό αλλά λόγω μετατροπής από λίρα σε ευρώ στη χρέωση και μετά στην πίστωση, βγαίνουμε πάντα λίγο ζημιωμένοι γιατί η ισοτιμία ευνοεί πάντα το amazon. Συν την ταλαιπωρία συσκευασίας ξανά και αποστολής.

Εμένα μου κάνει εντύπωση όμως πώς στέλνουν άλλη κάρτα απ' αυτή που δείχνουν στο site και γράφει η απόδειξη.
Δηλαδή τόσο στοκοι είναι? Αυτά δε γίνονται ουτε στα ελληνικά μαγαζια!

Εδώ τουλάχιστον τρως ένα τεράστιο "ΑΚΥΡΟ ρεεεε!" στα μούτρα και δε σου στέλνουν τίποτα!

Κανονικά πρέπει σε αναγνώριση του λάθους τους να στείλουν την ακριβή κάρτα στη χαμηλή τιμή. Αυτο θα έπρεπε να κάνει ένα τεράστιο ηλεκτρονικό κατάστημα που σεβεται το όνομά του. Αλλιώς είναι παράγκα κι αυτό.

Εγώ στο chat ρώτησα δύο φορές - και την πρώτη φορά ζήτησε λίγο χρόνο να "τσεκάρει"... god knows what.

Οπότε τι να πω... αν έρθει nvidia θα φάει επιστροφή. Δεν πειράζει :)

ps. Για την ιστορία μίλησα με κάποιον που το όνομά του μου θύμιζε Godzilla (Cozila, Gozilla κάπως έτσι, θυμάμαι πως σκέφτηκα πόσο άσχημα θα περνούσε στο σχολείο...) :D

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.amazon.it/elettronica/dp/B00C1ZHT24

Specifiche prodotto
Informazioni modello
MarcaMSI
ModelloR7950-TF-3GD5/OC-BE-G
Anno modello2013
Numero articolo4719072294212
Componenti, periferiche
Velocità processore1033 MHz
Interfaccia scheda graficaPCI-E
Coprocessore graficoGeForce GTX 650 Ti

Major F*** up του Amazon ?

Επεξ/σία από gascp

Μέχρι τις 20 Ιουνίου που είναι να μας στείλουν θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση οποτε δε νομίζω να μας στείλουν nvidia.

Έχει παραγγείλει κανεις σας ενω ηταν σε στοκ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...