caution Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ξέρει κανείς ποιος πληρώνει τα μεταφορικά της επιστροφής; Γιατί ψήνομαι να παραλάβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Τασο σου κανουν refund , προσφατα εστειλα συστημενο τον Μ4 . μου εστειλαν e mail παραλαβης και για το refund. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Τασο σου κανουν refund , προσφατα εστειλα συστημενο τον Μ4 . μου εστειλαν e mail παραλαβης και για το refund. Έβαλές μέσα στο πακέτο την απόδειξη απο τα ελτά; Πως τους ειδοποίησες για τα έξοδα αποστολής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Tα βαζουν μολις παραλαβουν και ελεγξουν το προιον που επιστρεφεις. Αν δεν πιστωσουν το σωστο ποσο, τους στελνεις ενα mail με την αποδειξη σου σκαναρισμενη και πιστωνουν και τα υπολοιπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Σε ίδιο σενάριο με αυτό, πριν λίγους μήνες είχα παραγγείλει και εγώ μια κάρτα με περιγραφή από ανώτερη κάρτα, και τιμή και φωτό κάρτας χαμηλότερης κατηγορίας. Το έπαιξα και φυσικά μου ήρθε η φτηνή κάρτα (στη σωστή της τιμή) και ας φαινόταν παντού στην περιγραφή και σε κωδικούς ότι ήταν η ακριβή! Και ναι κάνουν refund όλο το ποσό αλλά λόγω μετατροπής από λίρα σε ευρώ στη χρέωση και μετά στην πίστωση, βγαίνουμε πάντα λίγο ζημιωμένοι γιατί η ισοτιμία ευνοεί πάντα το amazon. Συν την ταλαιπωρία συσκευασίας ξανά και αποστολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Sweet, να 'στε καλά παιδιά για το input Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feigen Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Εμένα μου κάνει εντύπωση όμως πώς στέλνουν άλλη κάρτα απ' αυτή που δείχνουν στο site και γράφει η απόδειξη.Δηλαδή τόσο στοκοι είναι? Αυτά δε γίνονται ουτε στα ελληνικά μαγαζια! Εδώ τουλάχιστον τρως ένα τεράστιο "ΑΚΥΡΟ ρεεεε!" στα μούτρα και δε σου στέλνουν τίποτα!Κανονικά πρέπει σε αναγνώριση του λάθους τους να στείλουν την ακριβή κάρτα στη χαμηλή τιμή. Αυτο θα έπρεπε να κάνει ένα τεράστιο ηλεκτρονικό κατάστημα που σεβεται το όνομά του. Αλλιώς είναι παράγκα κι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ας δούμε πρώτα τι θα παιχτεί, γιατί εδώ έχουμε αναφορές απ' το chat τους που θέλουν να μιλάμε για την 7950. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Εγώ στο chat ρώτησα δύο φορές - και την πρώτη φορά ζήτησε λίγο χρόνο να "τσεκάρει"... god knows what. Οπότε τι να πω... αν έρθει nvidia θα φάει επιστροφή. Δεν πειράζει ps. Για την ιστορία μίλησα με κάποιον που το όνομά του μου θύμιζε Godzilla (Cozila, Gozilla κάπως έτσι, θυμάμαι πως σκέφτηκα πόσο άσχημα θα περνούσε στο σχολείο...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Σιγά μην πήγε σχολείο με τέτοιο όνομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μήπως να ακυρώσουμε από τώρα να τελειώνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 ^ Do ya thing, αλλά αν παραλάβω 7950 θα σου κάνω αυτό το ζήλια ψώρα με τον δείκτη και την παλάμη. Ξηγημένα πράγματα και αντρικά! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gascp Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) http://www.amazon.it/elettronica/dp/B00C1ZHT24 Specifiche prodotto Informazioni modello MarcaMSI ModelloR7950-TF-3GD5/OC-BE-G Anno modello2013 Numero articolo4719072294212 Componenti, periferiche Velocità processore1033 MHz Interfaccia scheda graficaPCI-E Coprocessore graficoGeForce GTX 650 Ti Major F*** up του Amazon ? Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2013 από gascp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέχρι τις 20 Ιουνίου που είναι να μας στείλουν θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση οποτε δε νομίζω να μας στείλουν nvidia. Έχει παραγγείλει κανεις σας ενω ηταν σε στοκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αυτη η 7950 τι ειναι εκτος απο oem που γραφει? Γιατι τοσο φθηνα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις