Προς το περιεχόμενο

3D player τι να επιλεξω?

arma1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΜPlayer 3D version,και ειναι και free.

Aν καταλαβα καλα με αυτο που ειπες.

Φανταζομαι εχεις στο pc 3d player;

Τι τηλεοραση εχεις,και τι γυαλια;

Δωσε λιγο παραπανω πληροφοριες,και αν το εχεις ξανακανει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον μαλλον δεν εδωσα σωστα τις πληροφοριες μου, εχω χακιντος dualboot με win 8, εχω και μια tv samsung 46αρα 3D, τα εχω συνδεμενα μαζι τους με hdmi,εχω κατεβασει ταινιες 3D και με win 8 εχω τροπο να παιζω 3D με το KMplayer , απλα επειδη σιγα σιγα θελω να τ αφησω τα παραθυρα θελω ενα προγραμμα player για το mountain lion, υπαρχει το KMplayer και σε Mac? ευχαριστω και παλι για την οποια βοηθεια μου παρεχετε

λοιπον μαλλον δεν εδωσα σωστα τις πληροφοριες μου, εχω χακιντος dualboot με win 8, εχω και μια tv samsung 46αρα 3D, τα εχω συνδεμενα μαζι τους με hdmi,εχω κατεβασει ταινιες 3D και με win 8 εχω τροπο να παιζω 3D με το KMplayer , απλα επειδη σιγα σιγα θελω να τ αφησω τα παραθυρα θελω ενα προγραμμα player για το mountain lion, υπαρχει το KMplayer και σε Mac? ευχαριστω και παλι για την οποια βοηθεια μου παρεχετε

δεν έχει σχέση ο player απο το αν θα δείς 3d ή όχι, εφόσον η ταινία που έχεις είναι 3d τότε την φορτώνεις στον player κανονικά και απλά βάζεις την tv σου σε 3d, οπότε κατέβασε ή τον vlc ή τον mplayerX απο το που είναι δωρεάν εφαρμογές, βέβαια ξεχνάς τους υπότιτλους γιατι θέλουν ειδική μετατροπή για να παιζούν καλά σε 3d (υπάρχει πρόγραμμα αλλά μόνο σε windows)

πω αυτο με τους υποτιτλους..ερχεται κανας φιλος καμια φορα..και ολο γρινια ειναι!! κατι λειπει λενε χαχαχα συνηθησα εγω στα αγγλικα και ουτε υποτιτλους ουτε τιποτα.σε λιγο ουτε ηχο θα βαζω.

btw ομως για πειτε το προγραμμα για convert sub to 3d

δεν έχει σχέση ο player απο το αν θα δείς 3d ή όχι, εφόσον η ταινία που έχεις είναι 3d τότε την φορτώνεις στον player κανονικά και απλά βάζεις την tv σου σε 3d, οπότε κατέβασε ή τον vlc ή τον mplayerX απο το που είναι δωρεάν εφαρμογές, βέβαια ξεχνάς τους υπότιτλους γιατι θέλουν ειδική μετατροπή για να παιζούν καλά σε 3d (υπάρχει πρόγραμμα αλλά μόνο σε windows)

κοιτα να δεις φιλε μου, το vlc δεν παρεχει τοση καλη εικονα για player video 3D, αυτο το εχω δοκιμασμενο απο τα win, θα δοκιμασω το mplayerX να δω αν βγαζει καλη ποιοτητα, ευχαριστω !

βασικα το '3d video' δεν ειναι ενα αρχειο κανονικου βιντεο και απλα μεσα σ αυτο υπαρχουν οι 2 οπτικες γωνιες της ταινιας?δηλαδη αν ενα βιντεο ειναι 1080p τα 540p τα περνει η δεξια πλευρα και τα αλλα 540p η αριστερη?για sidebyside μιλαω, οπως ειναι και οι περισοτερες δηλαδη.οτι παιζει το windows media player το ιδιο θα παιξει και ο vlc και ο bs και ο kmplayer και οποιος αλλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...