DaDiRa Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Καλησπέρα. Κατέβασα το Ubuntu και το πέρασα σε formatαρισμένο φλασάκι με το UnetBootIn. Όταν το βάζω στον υπολογιστή που θέλω να κάνω εγκατάσταση και βγαίνει το συνηθισμένο μενού, παταώ να γίνει install και μετά κολλάει. Δεν γίνεται τίποτα, δεν αντιδρά στα πλήκτρα. Απλά κολλάει και δεν κάνει τίποτα. Ξέρει κανείς που είναι το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μαλλον το iso δεν κατεβηκε ολοκληρο... Δες τι λεω εδω για το md5sum http://www.insomnia.gr/wiki/_/linux/πριν-την-εγκατάσταση-r177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaDiRa Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Φίλε το έκανε και πιο παλιά αυτό και το iso κατέβηκε σίγουρα σωστά. Μήπως παίζει κάτι με το φλασάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Πως εισαι σιγουρος οτι κατεβηκε σωστα? (ερωτηση παγιδα ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaDiRa Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Γιατί το έχει κάνει όπως είπα και άλλες φορές, με άλλο iso και σε άλλο υπολογιστή. Όλες αυτές τις φορές κατέβηκε λάθος; xD Πάντως το ξανακατέβασα και θα το κάνω burn σε CD σύμφωνα με τον οδηγό που μου έστειλες. Ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 με το unebootin ειχα και εγω παρομοιο θεμα δεν δουλευει παντα σωστα κανε το με το Download: http://www.pendrivelinux.com/yumi-multiboot-usb-creator/">YUMI η με το Download: http://www.linuxliveusb.com/">LiLi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaDiRa Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Με το CD πήγα να το κάνω εγκατάσταση και μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα:This kernel requires the following features not present on the CPU:pae Unable to boot. Please use a kernel appropriate for your CPU, Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι η σωστή έκδοση του Ubuntu; Την 32 bit κατέβασα. Αν και δεν το έλεγξα αποκλείεται να είναι 64bit επεξεργαστή γιατί είναι παλιός ο υπολογιστής.Θα δοκιμάσω αυτό που μου είπε ο μπουρτζοβλαχος και ελπίζω να δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Γιατί το έχει κάνει όπως είπα και άλλες φορές, με άλλο iso και σε άλλο υπολογιστή. Όλες αυτές τις φορές κατέβηκε λάθος; xD Όλες της άλλες φορές όμως δεν σου έβγαλε πρόβλημα οπότε είχε γραφεί σωστά,αυτήν την φορά μόνο έβγαλε πρόβλημα.... Μην την ψάχνεις άλλο σε παλιό cpu δεν μπαίνει (το νέο) ububtu,σου λέει ότι η cpu δεν έχει κάποια ιδιότητα που χρειάζεται, βάλε το pclinuxos ή αν δυσκολεύεται ακόμα και με αυτό βάλε το wary puppy ,ή αν ψάξεις για κάτι άλλο δες να έχει τουλάχιστον lxde περιβάλλον αφού είναι το ποιο ελαφρύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaDiRa Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Το πρόβλημα υπήρχε και τις άλλες φορές που ανέφερα με το Unetbootin. Το YUIMI δουλεύει μια χαρά, απλώς κατά την εγκατάσταση μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα. Λέω να περάσω Linux Mint, ποια είναι η γνώμη σας; Είναι πιο ελαφρύ από το Lubuntu; Επίσης θα τρέχει στον επεξεργαστή του laptop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 http://linuxmint.com/rel_nadia.php PAE required for 32-bit ISOsThe 32-bit ISOs of Linux Mint 14 use a PAE kernel. If your processor is not compatible with PAE please use Linux Mint 13 Maya LTS instead. Linux Mint 13 is supported until 2017. Πρέπει να βάλεις το 13 όπως λέει και στην σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaDiRa Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Κάτι τελευταίο... εκεί που έχει τις εκδόσεις για download σε όλες λέει Media: DVD. Θα μπορέσω να το κάνω burn σε φλασάκι με το πρόγραμμα που μου έδωσε ο μπουρτζόβλαχος ή πρέπει να είναι οπωσδήποτε σε DVD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Απλά αναφέρεται στο μέγεθος, μπορείς να γράψεις σε usb ότι iso θες, αρκεί να χωράει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaDiRa Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Εντάξει! Ευχαριστώ πολύ. Κατεβαίνει και ελπίζω να γίνει χωρίς προβλημα αυτήν την φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα