Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως εγω επαγγελματιας ειμαι για office ,φωτο και σερφαρισμα ενδιαφερομαι και αυτο τουλαχιστον που καταλαβα εγω με την ολη ενταση που δημιουργηθηκε ειναι οτι αν θελω να κανω ομορφα και ''απλα '' τη δουλεια μου παω ειτε σε windows tablet ειτε σε netbook και ξεχναω android και ios απο τη στιγμη που διαθετω παρα πολυ καλο λαπτοπ για να τρεχω τα αρχιτεκτονικα  προγραμματα ..

Δημοσ.

εγω ... για office ,φωτο και σερφαρισμα ενδιαφερομαι και αυτο .. που καταλαβα εγω με την ολη ενταση που δημιουργηθηκε ειναι οτι αν θελω να κανω ομορφα και ''απλα '' τη δουλεια μου παω ειτε σε windows tablet ειτε σε netbook και ξεχναω android και ios απο τη στιγμη που διαθετω παρα πολυ καλο λαπτοπ για να τρεχω τα αρχιτεκτονικα  προγραμματα ..

Λαθος καταλαβες.

Αν θελεις μονο office σεφαρισμα και φωτο θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα με ios ή android.

Η microsoft προσπαθει να σε πεισει για το αντιθετο για να αγορασεις τα προιοντα της.

Προσπαθει να τα πλασαρει ως "επαγγελματικα" επειδη εχουν office (εδω γελαμε, αφου ολα εχουν office) και μπορουν λεει να κανουν δυο πραγματα ταυτοχρονα... 

Τι θελει να πει ο ποιητης με το "δυο πραγματα ταυτοχρονα" αφου το μονο διαφορετικο που εχει απο τα υπολοιπα ειναι οτι πεταγετε η ειδοποιηση στο πλαι αντι απο πανω που πεταγετε στο ios, και βγαινει και μια μπαρα με επιλογες... παραμυθια δηλαδη

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα και τα πολυ βασικα να θέλεις να κανεις ... τα κανεις σίγουρα πολυ καλυτερα σε Windows tablet παρα σε απλο και στο λεω ερχομενος απo Note 10.1

Εμ αφου ερχεσαι απο android σου φαινονται ολα τα υπολοιπα χλιδη :P

Εγω που εχω ipad ολα τα υπολοιπα μου φαινονται φτηνες απομιμισεις, παρε και εσυ ενα να δεις το φως το αληθινο και μετα ξανασυζηταμε για tablet

• Like 1
Δημοσ.

μην βιαζεσαι μωρε αλλιως συννενοησου για αντικαταβολη 

ανοιξε θεμα κ βαλε προδιαγραφες μπας κ βρεθει τπτ καλυτερο

πχ 

εως 12" touch οθονη

αναλυση μινιμουμ 1366χ768

μνημη μινιμουμ 4gb

επεξεργαστης διπυρηνος 

ps

για μενα η touch οθονη ειναι δωρο αδωρο για την χρηση που θες αλλα οτι πεις εσυ,ο πελατης εχει παντα δικιο :P

κατσε να δω κ λιγο amazon

μπαταρια μινιμουμ 6 cell (αυτο που εβαλα εχει 2 cell)

απο amazon ολα τα netbook με touch οθονη

http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_n_feature_keywords_1?rh=n%3A340831031%2Cn%3A%21340832031%2Cn%3A429886031%2Cp_n_style_browse-bin%3A182751031%2Cp_n_feature_browse-bin%3A1481785031%2Cp_n_feature_keywords_browse-bin%3A2618263031&bbn=429886031&ie=UTF8&qid=1369995175&rnid=1628789031

το asus που προτεινα απο πανω 390€ με free μεταφορικα,δες κ reviews,καλο το βλεπω αν κ δεν θα επαιρνα touch

http://www.amazon.co.uk/Asus-VivoBook-11-6-inch-Touchscreen-Integrated/dp/B00B4AAS7K/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1369995183&sr=1-2

390 λίρες έχει, για κάντο σε ευρώ να δεις ;)

• Like 1
Δημοσ.

Λαθος καταλαβες.

Αν θελεις μονο office σεφαρισμα και φωτο θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα με ios ή android.

Η microsoft προσπαθει να σε πεισει για το αντιθετο για να αγορασεις τα προιοντα της.

Προσπαθει να τα πλασαρει ως "επαγγελματικα" επειδη εχουν office (εδω γελαμε, αφου ολα εχουν office) και μπορουν λεει να κανουν δυο πραγματα ταυτοχρονα... 

Ο βασικοτερος λογος που πηγα σε win tablet ηταν αρχικα για το office και κυριως το excell συγκεκριμενα. Ταβλετα ios, android εχω. Καμια δεν κανει σοβαρη δουλεια στο office..Μονο για πολυ βασικα πραγματα. Μακροεντολες δουλευουν μονο σε windows..Οποιος θελει να πιστευει κατι διαφορετικο προβλημα του.. Δυστηχως η αληθεια ειναι αυτη.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

390 λίρες έχει, για κάντο σε ευρώ να δεις ;)

για δες λιγο καλυτερα

http://www.amazon.co.uk/Asus-VivoBook-11-6-inch-Touchscreen-Integrated/dp/B00B4AAS7K/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1370078514&sr=1-2

το μοντελο με τον Pentium 987 λεω

χθες εβγαινε με free μεταφορικα 390€ σημερα 398€ με στανταρτ μεταφορικα

το παω μεχρι τελους για να δω τελικη τιμη

Ο βασικοτερος λογος που πηγα σε win tablet ηταν αρχικα για το office και κυριως το excell συγκεκριμενα. Ταβλετα ios, android εχω. Καμια δεν κανει σοβαρη δουλεια στο office..Μονο για πολυ βασικα πραγματα. Μακροεντολες δουλευουν μονο σε windows..Οποιος θελει να πιστευει κατι διαφορετικο προβλημα του.. Δυστηχως η αληθεια ειναι αυτη.

ετσι ακριβως,οταν λεμε να δουλευεις office εννοουμε να δουλευεις office χωρις περιορισμους,ασυμβατοτητες κ περιεργα

γενικως οποιος θελει επαγγελματικο μηχανακι χωρις πατεντες που να δουλευει οπως πρεπει παιρνει win τα αλλα ειναι για χομπιστες 

Επεξ/σία από Redshift
  • Like 3
Δημοσ.

καμία ταμπλέτα δεν κάνει σοβαρή δουλειά σε office και δεν παει να έχει και windows και ότι θέλει,τέρμα αν δεν έχει πληκτρολόγιο και μια οθόνη τουλάχιστον 14 ίντσες,το να γράψεις κάτι παραπάνω απο μια πρόταση είναι μαρτύριο......

τα tablet είναι παιχνίδια για σερφάρισμα,για να βλέπεις κανα βίντεο να παίζεις κανα παιχνιδάκι και να πάρεις και τίποτα pdf να προβάλεις στην δουλειά σου η να κάνεις παρουσίαση γραφημάτων η τέλος πάντων για ψιλο δουλειές που δεν απαιτούν επεξεργασία.

Τα laptop είναι υπολογιστές και τα tablets είναι gadgets.

έχω δει άτομα στο τει μου να φέρνουν γραφήματα για ασκήσεις σε tablet και να τα παρουσιάζουν και καλά κάνουν αλλά δεν κάτσανε μέσα απο το tablet να τα φτιάξουν,απλά τα περάσανε απο τον υπολογιστή.

• Like 3
Δημοσ.

Τι θελει να πει ο ποιητης με το "δυο πραγματα ταυτοχρονα" αφου το μονο διαφορετικο που εχει απο τα υπολοιπα ειναι οτι πεταγετε η ειδοποιηση στο πλαι αντι απο πανω που πεταγετε στο ios, και βγαινει και μια μπαρα με επιλογες... παραμυθια δηλαδη

Μηπως παραμυθια ειναι αυτα που λες εσυ?

Μπορεις στο ipad να απαντας σε ενα email ενω ταυτοχρονα βλεπεις ενα video?

Γιατι στα windows tablet μπορεις.

Ισως σου φαινεται δυσκολο να το καταλαβεις και να πιστεψεις οτι κατι τοσο απλο αλλα πρακτικο ειναι δυνατο, γιατι εχεις συνηθισει σε περιορισμους .

• Like 6
Δημοσ.

καμία ταμπλέτα δεν κάνει σοβαρή δουλειά σε office και δεν παει να έχει και windows και ότι θέλει,τέρμα αν δεν έχει πληκτρολόγιο και μια οθόνη τουλάχιστον 14 ίντσες,το να γράψεις κάτι παραπάνω απο μια πρόταση είναι μαρτύριο......

τα tablet είναι παιχνίδια για σερφάρισμα,για να βλέπεις κανα βίντεο να παίζεις κανα παιχνιδάκι και να πάρεις και τίποτα pdf να προβάλεις στην δουλειά σου η να κάνεις παρουσίαση γραφημάτων η τέλος πάντων για ψιλο δουλειές που δεν απαιτούν επεξεργασία.

Τα laptop είναι υπολογιστές και τα tablets είναι gadgets.

έχω δει άτομα στο τει μου να φέρνουν γραφήματα για ασκήσεις σε tablet και να τα παρουσιάζουν και καλά κάνουν αλλά δεν κάτσανε μέσα απο το tablet να τα φτιάξουν,απλά τα περάσανε απο τον υπολογιστή.

Ποιος σε εμποδιζει να ενωσεις το windows tablet σε μια πιο μεγαλη οθονη να κανεις τη δουλειά σου?

Εγω στο γραφειο της δουλειας, δε θα ειχα πυργο,απλα μονο μια οθονη,keyboard και ποντικι!Μανι μανι εξοικωνομισα ενα 300 ευρωπουλακια!:P

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν εξηγουσα της μανας μου,πως κανεις δεξι κλικ με το macbook που της άφησε ο θειο μου,θα μας εβρησκε το 2020 και η μανα μου θα έψαχνε για δεξι κλικ ακομα!

Γι'αυτο αστε τ'αυτα,για πιο αφελείς που κάθονται κ σας πιστευουν!

Εάν εξισώνεις το "δεξί κλικ στην μάνα μου" με την "φιλοσοφία του Λ.Σ." τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. 

Δημοσ.

Εάν εξισώνεις το "δεξί κλικ στην μάνα μου" με την "φιλοσοφία του Λ.Σ." τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Ενα παραδειγμα ηταν το δεξι κλικ!

3 μερες ιδιαίτερα της εκανα για να μαθει να το λειτουργεί!Τοσες δλδ που χρειαστικε και οταν έφυγε απο τα 98 κ πήγε στα 7!

Στα 8 απλα της εδειξα πως μπαινει στο desktop,της εβαλα και το classic shell και δε ξανα ασχολήθηκα μαζι της!Ολα τα υπολοιπα τα βρήκε μονη της!

Δημοσ.

για δες λιγο καλυτερα

http://www.amazon.co.uk/Asus-VivoBook-11-6-inch-Touchscreen-Integrated/dp/B00B4AAS7K/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1370078514&sr=1-2

το μοντελο με τον Pentium 987 λεω

χθες εβγαινε με free μεταφορικα 390€ σημερα 398€ με στανταρτ μεταφορικα

το παω μεχρι τελους για να δω τελικη τιμη

Βλέπω κάτι λάθος; Από όσο ξέρω τα ευρό είναι € Capture.PNG

Δημοσ.

Tο Αpple είναι σαν ένα ιταλικό restaurant, θα φας καλα θα σε περιποιηθούνε, θα πληρώσεις ακριβά αλλά θα ξαναπάς γιατί γουστάρεις και το αντέχεις οικονομικά.

Τα windows ειναι σαν τα goody's όλοι τρώνε εκεί ή έχουν φάει. Είναι "ανθυγιεινά" αλλά νόστιμα τα άτιμα και καταναλώνονται απο τον πολύ κόσμο.

Το linux είναι σπιτικό barbeque. Παίρνεις μεν από τον χασάπη τα κοψίδια (διανομή) αλλά πρέπει να τα ψησεις (στήσεις) μόνος σου και μπορεί να σου καούν ή να μην βγουν καλά.

Μην ψάχνετε με συγκρίσεις ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει και που αντέχει!

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα για "επαγγελματίες" και κατα πόσον μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μεν και τα δε, νομίζω ότι κάνουμε πολύ μεγάλο λάθος που γενικεύουμε τόσο τον όρο.

Επαγγελματίας είναι κάποιος πωλητής, που δειγματίζει με φωτογραφίες, και pdf,  επαγγελματίας είναι και κάποιος project manager που χρησιμοποιεί collarobation tools και στέλνει emails, και επαγγελματίας είναι και ένας λογιστής που χρησιμοποιεί εμπορικά προγράμματα Singular με βάσεις SQL ή ένας γραφίστας που δουλεύει Photoshop και Illustrator.

Αν δημιουργήσουμε δυο υπο-κατηγορίες επαγγελματιών (light & heavy), τότε όντως, η δεύτερη περίπτωση λογικά οδηγείται προς τα windows tablets λόγω συμβατότητας των εφαρμογών που χρειάζονται. Και δίκαια θα κοκκορεύονται οι τελευταίοι ότι μπορούν να τρέξουν Photoshop, Excel με μακροεντολές, και άλλους παππάδες, στα windows tablets τους.

Αλλά έχω πολύ σοβαρή ένσταση, στο αν και έστω ένας από αυτούς, όντως θα επιλέξει να κάνει τόσο "βαριά" δουλειά σε ένα tablet. Το αποκλείω. Θα ανοίξουν, είτε το laptop τους, είτε την 22αρα οθόνη στο desktop τους, για να κάνουν σοβαρή και αποδοτική δουλειά. Δεν θα επιλέξουν οθόνη 8 ιντσών ακόμη και αν μπορούν...

Κατά τη γνώμη μου, έχουμε χάσει το νόημα με τις ταμπλέτες. Για να είναι "καλές" πρέπει να κάνουν τα πάντα, να εξαφανίσουν απο προσώπου γης τα PC. Ε όχι ...

Οι ταμπλέτες είναι για τον καναπέ (οκ, μεγάλη απλούστευση). Είναι για να διαβάσεις κανα περιοδικό (από το National Geographic μέχρι το εξαιρετικό -τεχνικά- Kool του Κωστόπουλου). Είναι για να δεις ειδήσεις γρήγορα, να δεις καμια ταινία, να βρεις καμια συνταγή για μαγείρεμα. Είναι και για πολύ πιο πολύπλοκες δουλειές, που ικανοποιούν και την ομάδα των light επαγγελματιών. Δεν θέλεις να τρέχεις Malwarebytes, Ccleaner, defraggler  και άλλα τέτοια, στην ταμπλέτα σου, στο σαλόνι. Θέλεις απλότητα. Θέλεις peace of mind.

Και σε αυτούς τους τομείς, το iOS νικά κατα κράτας κάθε αντίπαλο. Έπεται το Android και το Windows tablet απλώς τώρα ξεκινά να εμφανίζεται σαν επιλογή. Τώρα αν κάποιος θεωρεί ότι η ταμπλέτα πρέπει να μπορεί να "τρέχει" Microsoft Office (και καμία άλλη εναλλακτική σουίτα) για να τη θεωρήσει "καλή", τότε πάω πάσο.

Αυτά από εμένα, ταπεινά και ήρεμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...