Heatspreader Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 To κανει το skydrive Τα 8 αν εξηγησεις την φιλοσοφια τους σε καποιον ειναι πιο φιλικα. (Πχ, οι ρυθμισεις ειναι μαζεμενες στην τσαρμς μπαρ, οτι το δεξι κλικ διχνει και αλλες λειτουργιες και αυτα γινονται παντου, σε καθε εφαρμογη) Τα 8 οχι δεν σερνονται, εχουν ξεκινησει πριν τα iOS ανοιξουν. Αν σκας χαμογελα με αυτα, (και δεν ησουν κολλημενος με την Απλ, που πλεον ακολουθει τον ανταγωνισμο) θα ειχες ξετρελαθει με τα 8. Friendly, like always Εγώ είμαι κολλημένος με τα Apple? iMac 27" (mid 2011) Intel i5 2.7GHz, 12GB 1333MHz, Mac OSX Mountain Lion / iPad 3 16GB | White / iPhone 5 16GB | White FX 8150 [email protected] Ghz 1.40V / ASUS Crosshair V Formula / 16GB Kingston HyperX 1600MHZ / 2-way SLI Gigabyte nvidia GTX 650 Ti Boost OC Edition / Intel 320 Series 120GB / Samsung 840 Series 250GB / Silverstone Tj07 - Black / Corsair TX750v2 / Windows 7 Ultimate x64 Apogee HD/MPC655/360 Radiator Δεν λέμε ότι κάτι είναι καλύτερο από το άλλο. Δεν χρειάζεται να υπάρχει κόμπλεξ.
Windows8 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Εγώ είμαι κολλημένος με τα Apple? Αυτο δειχνεις.. τι να πω, λαθος μου.
Windows8 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Official site iPad vs Windows http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/compare#t1=asus-vivotab-smart
Timonkaipumpa Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 To κανει το skydrive Τα 8 αν εξηγησεις την φιλοσοφια τους σε καποιον ειναι πιο φιλικα. (Πχ, οι ρυθμισεις ειναι μαζεμενες στην τσαρμς μπαρ, οτι το δεξι κλικ διχνει και αλλες λειτουργιες και αυτα γινονται παντου, σε καθε εφαρμογη) Τα 8 οχι δεν σερνονται, εχουν ξεκινησει πριν τα iOS ανοιξουν. Αν σκας χαμογελα με αυτα, (και δεν ησουν κολλημενος με την Απλ, που πλεον ακολουθει τον ανταγωνισμο) θα ειχες ξετρελαθει με τα 8. Friendly, like always Αν χρειάζεται και κάποιος να εξηγεί... τότε μάλλον κάτι έχουν κάνει λάθος.
nikos21aek Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Από που εάν επιτρέπεται; Το φοιτητικό; Ναι έβαλα τον αδερφό μου να μου κάνει μια σύνδεση επειδή μου φάνηκε πολύ συμφέρουσα προσφορά, αλλά γενικά έχουν πάρει την κατιούσα οι τιμές το πάσχα που τα κοιτούσα έβρισκες και με 10 ευρώ κάτι αντίστοιχο. Λογικά προσφορές θα ήταν γιατί τώρα βλέπω είναι λίγο πιο ακριβά.
Radiatedsoul Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ολοι εσεις που μιλατε για "επαγγελματικη χρηση" στο tablet, αναφερετε παρακαλω πολυ ποια προγραμματα χρησημοποιειτε που το ipad δεν τα εχει. Ειμαι πολυ περιεργος επειδη ολοι οι επαγγελματιες με τα tablets μαζευτηκαν στο insomnia και χρησημοποιουν μαγικα apps που δεν υπαρχουν στο ios. Αυτος φυσικα (κατα την microsoft) ειναι λογος να αγορασεις ενα win8 tablet βρε! Για το καλο σου, να γινεις καλυτερος "επαγγελματιας"
Windows8 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ολοι εσεις που μιλατε για "επαγγελματικη χρηση" στο tablet, αναφερετε παρακαλω πολυ ποια προγραμματα χρησημοποιειτε που το ipad δεν τα εχει. Ειμαι πολυ περιεργος επειδη ολοι οι επαγγελματιες με τα tablets μαζευτηκαν στο insomnia και χρησημοποιουν μαγικα apps που δεν υπαρχουν στο ios. Αυτος φυσικα (κατα την microsoft) ειναι λογος να αγορασεις ενα win8 tablet βρε! Για το καλο σου, να γινεις καλυτερος "επαγγελματιας" office (εγω ο πονηρος)
nikos21aek Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ολοι εσεις που μιλατε για "επαγγελματικη χρηση" στο tablet, αναφερετε παρακαλω πολυ ποια προγραμματα χρησημοποιειτε που το ipad δεν τα εχει. Ειμαι πολυ περιεργος επειδη ολοι οι επαγγελματιες με τα tablets μαζευτηκαν στο insomnia και χρησημοποιουν μαγικα apps που δεν υπαρχουν στο ios. Αυτος φυσικα (κατα την microsoft) ειναι λογος να αγορασεις ενα win8 tablet βρε! Για το καλο σου, να γινεις καλυτερος "επαγγελματιας" Εγώ που δεν κάνω επαγγελματική χρήση, δεν θα με χάλαγε να μπορώ να έχω στον browser ένα τραγούδι στο youtube να παίζει, και παράλληλα να κάνω και κάτι άλλο. 'Oπως επίσης δεν θα με χαλούσε να στέλνω και αρχεία με bluetooth. 1
Regulus Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Προσωπικά πριν απαντήσω περιμένω -αν θυμάμαι καλά τον Οκτώβριο- την τελική έκδοση του UBUNTU για tablet και smartphone και μετά το συζητάμε. Είναι free που να πάρει !! 2
cinemusic Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ολοι εσεις που μιλατε για "επαγγελματικη χρηση" στο tablet, αναφερετε παρακαλω πολυ ποια προγραμματα χρησημοποιειτε που το ipad δεν τα εχει. Ειμαι πολυ περιεργος επειδη ολοι οι επαγγελματιες με τα tablets μαζευτηκαν στο insomnia και χρησημοποιουν μαγικα apps που δεν υπαρχουν στο ios. Αυτος φυσικα (κατα την microsoft) ειναι λογος να αγορασεις ενα win8 tablet βρε! Για το καλο σου, να γινεις καλυτερος "επαγγελματιας" Δηλαδή θεωρείς πως το store της apple απευθύνεται σε επαγγελματίες ; Σε ποιος κλαδους και με τι επιτυχία; Με εξαίρεση την επεξεργασία video που χρησιμοποιούν αρκετοι επαγγελματίες, σε ολους τους αλλους τομεις που αφορούν εξειδικευμένο software είναι απούσα… Εγω πχ ασχολουμε με την διάγνωση οχηματων και φυσικά μιλαω για επίσημα διαγνωστικά ειτε αυθεντικά ειτε Univeral . Συγκεκριμένα διαγνωστικά όπως Autocom, Socio, Xentry Mercedes , GT1 BMW , VAS, Renualt Clip, Citroen Pegeut Lexia, και αλλα πολλα δημοφιλή διαγνωστικα δουλευουν μονο σε λειτουργικό windows. Υπάρχουν εκατοντάδες επαγγελματικοί κλαδοι για να μην πω χιλιάδες που χρησιμοποιούν τέτοιου ειδους εξειδικευμένα προγράμματα που φυσικα είναι άγνωστα για την πλατφόρμα του ios. Πραγματικά απορω με τέτοιου είδους απορίες… 4
paris.gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ολοι εσεις που μιλατε για "επαγγελματικη χρηση" στο tablet, αναφερετε παρακαλω πολυ ποια προγραμματα χρησημοποιειτε που το ipad δεν τα εχει. Ειμαι πολυ περιεργος επειδη ολοι οι επαγγελματιες με τα tablets μαζευτηκαν στο insomnia και χρησημοποιουν μαγικα apps που δεν υπαρχουν στο ios. Αυτος φυσικα (κατα την microsoft) ειναι λογος να αγορασεις ενα win8 tablet βρε! Για το καλο σου, να γινεις καλυτερος "επαγγελματιας" Ακομα και τα πολυ βασικα να θέλεις να κανεις πχ Office (Outlook, Excel, PowerPoint κτλ), Communicator, να συνδέεις αμεσα οποιαδηποτε συσκευη μεσω usb, να εκτυπωνεις σε οποιοδήποτε εκτυπωτη, να προβαλλεις σε οποιοδήποτε προτζεκτορα κτλ τα κανεις σίγουρα πολυ καλυτερα σε Windows tablet παρα σε απλο και στο λεω ερχομενος απo Note 10.1. Για πιο εξειδικευμενα προγραμματα που χρησιμοποιουν πολλες εταιριες δεν τρεχουν καν σε iOS ή Android. Σε θέματα ομως παιχνιδιων κτλ τα iPad και Android tablets ειναι μιλια μπροστα. 1
ektor7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Αν χρειάζεται και κάποιος να εξηγεί... τότε μάλλον κάτι έχουν κάνει λάθος. Αν δεν εξηγουσα της μανας μου,πως κανεις δεξι κλικ με το macbook που της άφησε ο θειο μου,θα μας εβρησκε το 2020 και η μανα μου θα έψαχνε για δεξι κλικ ακομα!Γι'αυτο αστε τ'αυτα,για πιο αφελείς που κάθονται κ σας πιστευουν!
TwitterLover Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Το μονο που εχω να πω ειναι οτι η Microsoft το εχει παραχέσει. Γελοιοποιειται η ιδια πλεον. Και στο facebook ολο κατι τετοια ανεβαζει και την κραζουν ολοι στα comments.... Πως δεν εχει παθει blue screen of death η σελιδα της ακόμα, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα