Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι το κοινό ενδιαφέρεται για καλές τιμές και λειτουργίες με ανάλογη ικανοποίηση των πραγματικών τους αναγκών...

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...με χρηση μονο σερφαρισμα , ανοιγμα και αποστολη μειλ,ανοιγμα αρχειων word και παρουσιαση φωτο και τπτ περισσοτερο.εχω ανοιξει και αντιστοιχα θεματα και στις 2 κατηγοριες μπας και βγαλω ακρη

Αν σκοπεύεις να κάνεις μόνο αυτά, τότε ασυζητητί tablet. Οποιοδήποτε tablet στα €200-300 τα κάνει αυτά εύκολα. Θα πρότεινα το nexus 7 που είναι εξαιρετικό value for money, αν κοιτάς σε 10άρι, εκεί δεν ξέρω τί γίνεται από τιμές.

• Like 1
Δημοσ.

μπορεις να πιστευεις οτι θελεις φιλτατε admin

παντως δεν μιλας σε πιτσιρικα που δεν μπορει να αγορασει apple

btw

πολυ μ αρεσει η καθεστωτικη λογικη σας,οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι αντιπαλος 

Εσείς στήνετε απέναντι όποιον έχει στην κατοχή του Apple προϊόντα.

Είναι η κλασσική λογική. Τα ακριβά ρούχα είναι για ψώνια και πληρώνεις μάρκα και άλλα τέτοια. Οι γκόμενες που κοιτάτε όμως σίγουρα κυκλοφορούν με κάνα 1000άρικο πάνω τους και δεν σας χαλάει...

καλα ναι 

μια καλη ματια στα μηνυματα μου θα σου δειξει οτι οπου υπαρχει λογος (κατ εμε) τα χωνω σε ΑΠΑΝΤΕΣ

αντιθετως κατι fanboys που αλωνιζουν εδω μεσα κ λενε οτι θελουν προσβαλλοντας ενιοτε,εκει κανετε τα στραβα ματια

υγ

επειδη σεβομαι οσους αγοραζουν συνειδητα την απλοτητα της apple ανακαλω το "ψωνια" 

Ωραίος.

Υπάρχουν περισσότεροι ωστόσο χρήστες Windows που αγοράζουν Laptops ασυνείδητα. Ασυνείδητα εννοώντας ότι αγοράζουν Laptop χωρίς να τους ενδιαφέρει απαραίτητα η φορητότητα. Απλά παίρνουν Laptop. Μετά από λίγα χρόνια τους έχουν καταστραφεί...

Τουλάχιστον όσοι παίρνουν Apple και άσχετοι να είναι, δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις για ασυνειδησία, καθώς τα μηχανήματα αυτά ακόμα και σε άσχετους χρήστες δίνουν ευκολίες.

Δημοσ.

Μια χαρά τεκμηριωμένη ήταν η άποψή μου και χωρίς την επισύμανση επειδή υποτίθεται δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω... και δεν έστεκαν όσα έλεγα... Όταν λοιπόν βγαίνεις και υποστηρίζεις πως δεν έχουν νόημα όσα υποστηρίζω φαντάζομαι περιμένεις και την απάντηση... Και είμαι σίγουρος πως ακόμα και εσύ παρά το όσα λες αντιλαμβάνεσαι πλέον πλήρως τι θέλω να πω.

Καθόλου εμπάθεια δεν είναι. Απλά μπουχτίσαμε από τις μαρκετίστικες φανφάρες τους και από εξαγγελίες εν μέσω τυμπανοκρουσιών, οι οποίες κανένα ουσιαστικό όφελος δεν έχουν για τον μέσο χρήστη.

Δεν θαμπωνόμαστε όλοι. Και μην το πάρεις προσωπικά αυτό ;)

τωρα που σταματησες να προσβάλλεις ειναι λίγο καλυτερα. Αυτο ομως που δεν σου περασε απο το μυαλο για αυτες τις περιπτωσεις που αναφερεις ειναι οτι χαρη σε αυτες τις μαρκετιστικες φανφαρες θα εβγαζες τα προς το ζην οποτε καλο ειναι να μην δαγκωνεις το χερι που εχει τη δυνατοτητα να σε ταΐσει.

Αλλα και παλι αυτα που λες ειναι αντιφατικα, είναι μαρκετιστικες φανφάρες ή πολύ καλα προιόντα αλλα μόνο για επαγγελματίες; Για αυτο σου λεω οτι εισαι εμπαθής, να θεωρείς οτι δεν προσφέρουν στο χρήστη το vfm ωραια αλλα ειναι κατι εντελως διαφορετικο να θεωρεις οτι πουλανε μονο μαρκετιστικες φανφαρες. Αρα το βασικο προβλημα το εχεις με τους χρηστες που συμφωνα με την αποψη σου αγοραζουν αυτο που δεν χρειαζονται και οχι με τα προιοντα

Δημοσ.

Εχω παρει εδω και 3-4 μερες το Lenovo ideatab lynx 3011. 11.6 ιντσες, λεπτοτερο απο 1 εκατοστο, ελαφροτατο, καλη αυτονομια, απο το eshop 500€. Τρεχει ΚΑΝΟΝΙΚΑ win8. O atom (2 πυρηνες, 4 νηματα hipertreting) θεωρηται στα περισσοτερα benchmark ισοδυναμος με τον επεξεργαστη του νεχους 7, το οποιο επισης εχω. Παρεπιμπτοντως με custom rom το νεχους το τρεχω πολυ παραπανω απο το κανονικο. Στην πραξη οι συσκευες δεν εχουν καμια σχεση. Το Lenovo συμπεριφερεται λες και ειναι 10 φορες γρηγοροτερο.. Οπως καταλαβαινετε το νεχους θα φυγει, και ειμουν πολυ ευχαριστημενος απο αυτο. Εχθρος του καλου ομως ειναι το καλυτερο. Φιλικη συμβουλη, μην ειστε απολυτοι και μη λετε μεγαλα λογια πριν δοκιμασετε κατι. Αυτη τη στιγμη γραφω ξαπλομενος με τροπο που δεν εκανα ποτε με κανενα λαπτοπ και ας ειχε 10πλασια ισχυ. Επισης το office 2013 εχει φτιαχτει για να το χειριζεσαι κυριως σε ταμπλετα. Εκμεταλευση πληρως της οθονης κλπ. Φυλλο excel με 100αδες μακροεντολες visual basic, που ειναι αρκετα βαρυ ακομα και για pc, δεν πεταει ακριβως, αλλα τρεχει ανετοτατα στον atom.. Απο οτι φαινεται ειναι καλος σε τετοιες δουλειες.. Επισης οποιος ξερει απο xbmc (πρακτικα βλεπεις χιλιαδες ταινιες ακομα και πριν βγουν στο σινεμα, 50 ελληνικα καναλια μαζι με τα κυπριακα κλπ και οτι αλλο θες, αγωνες), το τρεχει πολυ καλυτερα απο το νεχους.. Ο ιντερνετ εξπλορες, στην εκδοση για tiles, πλεον ειναι οτι καλυτερο υπαρχει. Εφαρμογες tiles οντως πολυ πισω και απο αντροιντ, ιπαντ.. Συμπερασμα: παρα τις παρα πολες παιδικες ασθενειες που θελουν βελτιωση, συσκευη να τη λατρεψω τοσο, εχω να θυμηθω απο οταν πηρα το πρωτο iPhone 3gs αρκετα χρονια πριν. Η 2η φουρνια που ερχεται, με καλυτερους επεξ., αναλυσεις, βελτιωσεις στο λειτουργικο, και 2πλασια μνημη, σε συνδιασμο με παραπανω εφαρμογες, δεν εχει αντιπαλο.. ipad/android φανταζουν παιχνιδακια μπροστα σε win tablet.. Οι διαφημησεις και λιγα λενε.. Θα κρατησω αντροιντ μονο για το κινητο..

• Like 2
Δημοσ.

Εσείς στήνετε απέναντι όποιον έχει στην κατοχή του Apple προϊόντα.

Είναι η κλασσική λογική. Τα ακριβά ρούχα είναι για ψώνια και πληρώνεις μάρκα και άλλα τέτοια. Οι γκόμενες που κοιτάτε όμως σίγουρα κυκλοφορούν με κάνα 1000άρικο πάνω τους και δεν σας χαλάει...

Αν ειναι η δικη μας γκομενα,φυσικά και μας χαλάει!:P

Ωραίος.

Υπάρχουν περισσότεροι ωστόσο χρήστες Windows που αγοράζουν Laptops ασυνείδητα. Ασυνείδητα εννοώντας ότι αγοράζουν Laptop χωρίς να τους ενδιαφέρει απαραίτητα η φορητότητα. Απλά παίρνουν Laptop. Μετά από λίγα χρόνια τους έχουν καταστραφεί...

Τουλάχιστον όσοι παίρνουν Apple και άσχετοι να είναι, δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις για ασυνειδησία, καθώς τα μηχανήματα αυτά ακόμα και σε άσχετους χρήστες δίνουν ευκολίες.

Για να καταλαβω,μονο η apple βγάζει laptop που κρατανε στο χρονο?Ολες οι αλλες εταιρειες να φανταστω,οτι "ψοφουν" στα 3 χρονακια χρήσης?

ΠΕΡΙΈΡΓΕΙΑ:

Για ριξε καμια "ευκολια" που δίνει η apple στον ασχετο χρηστη και δεν τη δινει η ms στα windows?;)

Δημοσ.

Επειδη καποιοι ειναι "μικροι".. τα Windows 8 Pro Tablets εχουν περισσοτερες εφαρμογες απο οτι το iOS και το Android. Μονο τα RT εχουν λιγοτερες αλλα και εκει αυξανονται με μεγαλο αριθμο, και εχει ηδη τις πιο χρησιμες.

Σχετικα με το βιντεο, μας δειχνει οτι οντως το iPad κανει για Angry Birds, FB αντε και κανα Πιανο Player :P

Αντιθετα, τα Win Pro 8, ειναι υπολογιστες και τα RT ταμπλετς καλυτερα απο τα iPad. Sorry iOS users.

το λαθος της microsoft ειναι πως προσπαθει να ενσωματωσει την δικη της επιτυχημενη λογικη σε μια ιδεα αλλου, η οποια εν την γεννεση της δεν ειχε τετοια σκοπημοτητα..

αναρωτιεμαι αν εδινες εσυ στους υπαλληλους σου win 8 tablets , ποσο αποδοτικοι θα ηταν...

πιστευω καθολου, γιατι η φυση του tablet δεν ειναι εργαλειο δουλειας, δεν ηρθε για να αντικαταστησει τους η/υ!

• Like 2
Δημοσ.

το λαθος της microsoft ειναι πως προσπαθει να ενσωματωσει την δικη της επιτυχημενη λογικη σε μια ιδεα αλλου, η οποια εν την γεννεση της δεν ειχε τετοια σκοπημοτητα..

αναρωτιεμαι αν εδινες εσυ στους υπαλληλους σου win 8 tablets , ποσο αποδοτικοι θα ηταν...

πιστευω καθολου, γιατι η φυση του tablet δεν ειναι εργαλειο δουλειας, δεν ηρθε για να αντικαταστησει τους η/υ!

Κανεις μεγαλο λαθος!Πλεων και τα ipad και android tablet,αρχισαν να εξελισσονται ΚΑΙ σε εργαλεία δουλειας!

Ποιανου αλλου ιδεα θελει να παντρεψει?Γιατι απ'οσο γνωριζω,πρωτη η ms εφτιαξε tablet και πρωτη η ms εφτιαξε smartphone os?!

Δημοσ.

ΠΕΡΙΈΡΓΕΙΑ:

Για ριξε καμια "ευκολια" που δίνει η apple στον ασχετο χρηστη και δεν τη δινει η ms στα windows? ;)

Αυτό μόνο κατόπιν χρήσης του λειτουργικού μπορείς να το καταλάβεις. Αν έχεις χρησιμοποιήσει το OSX και το έχεις καταλάβει, απλά δεν είσαι αντικειμενικός.

Να μιλήσω για το User & Groups; Το Time Machine; Το Facetime, το ότι δεν χρειάζεται να κάνεις save το κάθε έγγραφο που δουλεύεις; Αποθήκευση στο iCloud και ταυτόχρονα έχεις ότι θες σε όλες τις συσκευές; Το φιλικό προς τον χρήστη λειτουργικό που δεν σου βγάζει συνεχώς μηνύματα; Ότι μετά από χρόνια το σύστημα δεν θα σέρνεται λόγω άσχετων πραγμάτων που έχει βάλει ο χρήστης; Και πάρα πολλά που δεν μου έρχονται τώρα. Πάντα σκάω ένα χαμόγελο με διάφορα έξυπνα που κάνει το λειτουργικό. 

Μην κρίνεις από τον εαυτό σου. Κάποιος δυσκολέυεται να σετάρει το Skype με την Camera του. Κάποιος δυσκολεύεται να βάλει dropbox και να ορίζει φακέλους. Κάποιος μπορεί να μην ξέρει (όπως εγώ) πως να βάλω έναν εξωτερικό δίσκο και να κάνει αυτόματα back up ότι θέλω και αν μπορώ να πηγαίνω σε οποιαδήποτε ημερομηνία τσιμπώντας ότι αρχείο θέλω από αυτή. Κάποιος μπορεί τα updates που κάνει να μην είναι κωδικοί, (KB33115562), αντίθετα να βλέπει τι είναι αυτό που βάζει και τι διορθώνει.

Κάποιος που ξέρει να χρησιμοποιεί τα Windows, τα Windows είναι ένα φοβερό λειτουργικό. Όποιος όμως δεν γνωρίζει, τα καταστρέφει αμέσως. Δεν συμβαίνει αυτό στο Macintosh.

Δημοσ.

Αυτό μόνο κατόπιν χρήσης του λειτουργικού μπορείς να το καταλάβεις. Αν έχεις χρησιμοποιήσει το OSX και το έχεις καταλάβει, απλά δεν είσαι αντικειμενικός.

Να μιλήσω για το User & Groups; Το Time Machine; Το Facetime, το ότι δεν χρειάζεται να κάνεις save το κάθε έγγραφο που δουλεύεις; Αποθήκευση στο iCloud και ταυτόχρονα έχεις ότι θες σε όλες τις συσκευές; Το φιλικό προς τον χρήστη λειτουργικό που δεν σου βγάζει συνεχώς μηνύματα; Ότι μετά από χρόνια το σύστημα δεν θα σέρνεται λόγω άσχετων πραγμάτων που έχει βάλει ο χρήστης; Και πάρα πολλά που δεν μου έρχονται τώρα. Πάντα σκάω ένα χαμόγελο με διάφορα έξυπνα που κάνει το λειτουργικό.

Μην κρίνεις από τον εαυτό σου. Κάποιος δυσκολέυεται να σετάρει το Skype με την Camera του. Κάποιος δυσκολεύεται να βάλει dropbox και να ορίζει φακέλους. Κάποιος μπορεί να μην ξέρει (όπως εγώ) πως να βάλω έναν εξωτερικό δίσκο και να κάνει αυτόματα back up ότι θέλω και αν μπορώ να πηγαίνω σε οποιαδήποτε ημερομηνία τσιμπώντας ότι αρχείο θέλω από αυτή. Κάποιος μπορεί τα updates που κάνει να μην είναι κωδικοί, (KB33115562), αντίθετα να βλέπει τι είναι αυτό που βάζει και τι διορθώνει.

Κάποιος που ξέρει να χρησιμοποιεί τα Windows, τα Windows είναι ένα φοβερό λειτουργικό. Όποιος όμως δεν γνωρίζει, τα καταστρέφει αμέσως. Δεν συμβαίνει αυτό στο Macintosh.

Να σου θυμησω οτι:

Καποιος ασχετος με τα windows δε θα απενεργοποιησει απο μονος την αυτοματη δημιουργια restore point,οποταν οτι μακακια κ να κάνει επαναφερεται το συστημα σε προγενεστερη κατασταση!

Καποιος αν θυμαμαι καλα,άνοιξε ενα θεμα και για μερες μπινελικονε τον εαυτο του,που δε φύλαξε την εργασια του που εκανε στο imac,και στο τελος που έγινε η στραβη τα εχασε ΟΛΑ!

Μηπως θυμάσαι ποιος ηταν αυτος?:P

Υ.Γ.Να σε θυμησω ακομη,οσο αφορα το "σέρνονται",που ακομη και τωρα με τα ML έχετε προβλήματα με την ram και τρεχετε να τα αναβαθμησετε σε 8&16gb για να μην έχετε θεματα και εγω με το 5χρονο laptop μου τωρα με τα 8 βλεπω τα 4gb ram να γίνονται ακομη πιο άχρηστα/περιττά απ'οτι ηταν με τα 7!

Καποιος απ'οτι φαίνεται παει μπροστα και καποιος αλλος πίσω!

Δημοσ.

Κάποιος μπορεί τα updates που κάνει να μην είναι κωδικοί, (KB33115562), αντίθετα να βλέπει τι είναι αυτό που βάζει και τι διορθώνει.

Ενδεικτικα: στα windows το καθε update (με ονομα τυπου KB3311κλπ), εχει περιγραφη για το τι κανει ("τι είναι αυτό που βάζει και τι διορθώνει" οπως λες).

Μην λεμε ανακριβειες για να στηριξουμε κατι που δεν ισχυει..

Δεν ειναι τυχαιο οτι ο περισσοτερος κοσμος προτιμαει windows.

Δημοσ.

.. το ότι δεν χρειάζεται να κάνεις save το κάθε έγγραφο που δουλεύεις; Αποθήκευση στο iCloud και ταυτόχρονα έχεις ότι θες σε όλες τις συσκευές; Το φιλικό προς τον χρήστη λειτουργικό που δεν σου βγάζει συνεχώς μηνύματα; Ότι μετά από χρόνια το σύστημα δεν θα σέρνεται λόγω άσχετων πραγμάτων που έχει βάλει ο χρήστης; Και πάρα πολλά που δεν μου έρχονται τώρα. Πάντα σκάω ένα χαμόγελο με διάφορα έξυπνα που κάνει το λειτουργικό. ..

To κανει το skydrive ;)

Τα 8 αν εξηγησεις την φιλοσοφια τους σε καποιον ειναι πιο φιλικα. (Πχ, οι ρυθμισεις ειναι μαζεμενες στην τσαρμς μπαρ, οτι το δεξι κλικ διχνει και αλλες λειτουργιες και αυτα γινονται παντου, σε καθε εφαρμογη)

Τα 8 οχι δεν σερνονται, εχουν ξεκινησει πριν τα iOS ανοιξουν.

Αν σκας χαμογελα με αυτα, (και δεν ησουν κολλημενος με την Απλ, που πλεον ακολουθει τον ανταγωνισμο) θα ειχες ξετρελαθει με τα 8.

Friendly, like always :)

Δημοσ.

Oτι και να λεμε εαν θελουμε επαγγελτικό εργαλειο παμε σε windows.

Πως και πως περιμένω να πεσουν οι τιμες για να παρω ταμπλετ με windows αφου μονο με αυτο το λειτουργικό μπορω να χρησιμοποιήσω το επαγγελματικο software που δουλευω.

Το tablet μέχρι ωρα μου ηταν αδιάφορο ως προιον αφου δεν μπορούσα να κανω τιποτα αλλο απο απλες καθημερινές εργασιες που κανει ενα ιδιώτης η ενας ερασιτέχνης που απλως θελει να βλεπει φωτο βιντεο και να σερφαρει στο ιντερνετ πραγματα που τα κανεις ετσι και αλλιως με το σταθερό pc σου η ακομα και με ενα κινητο.

Το λαθος που εκανε η Microsoft τοσο καιρο ειναι οτι άφησε την apple και την google  να βγαλουν tablet γεμιζοντας την αγορα και κερδίζοντας ετσι μεγαλο κοματι.

Τωρα ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα στο να μαζέψει τους ερασιτέχνες και γενικότερα τον απλο χρήστη σε αντίθεση ομως με τον επαγγελματία που εκει ( όπως γραφω και παραπανω)  ειναι μονόδρομος η χρήση των windows

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...